e.v.a Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:crazyeye::crazyeye: aż do weekendu? jak Ty to wytrzymasz? :roll::roll: weź sobie ciepłą relaksacyjną kąpiel i zjedz lody :evil_lol::evil_lol: może poprawi Ci się humor ;) no i daj foty Tigry :eviltong::eviltong: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] no nie wiem jak ja to wytrzymam :roll: moze brak czasu na co kolwiek sprawi ze zleci szybko:roll: nie chce mi sie:roll: nie mam ochoty nie mam fot :p Quote
Alicja Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze Leniuszku :p;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [COLOR=DarkRed][B]i jak tam?? leniwcze?? [IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:ep2fMpwE2fyhVM:http://surykatka24.blogit.idg.pl/files/2008/02/f1000017leniwiec_portret.jpg[/IMG] :diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ..............................:razz::razz: Quote
apple Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć Eff przeszło ci już wkur......nie? Bo jak nie to ja moze przyjde później co?:roll: :loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 witajcie wy moje rybki wy wy :loveu::lol!::lol!::lol!::lol!: mam jakies ciezkie dni:roll: nic mi sie nie chce bleeeee mam gigant lenia i wogole jakoas humor malo dopisuje:roll: ale obiecuje ze was wszystkich poodwiedzam dzis albo jutro albo dzis:evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='rwpb']Wróciła, wróciła :loveu::loveu::loveu:[/quote] :multi::multi::multi::multi::multi: ale nadal nie mam sily siedziec na dogo :roll: Quote
basia2202 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [B][COLOR=Purple]czee Effff :multi::loveu:[/COLOR][/B] [quote name='evaxon'] mam jakies ciezkie dni:roll: nic mi sie nie chce bleeeee mam gigant lenia i wogole jakoas humor malo dopisuje:roll: [/quote] [B][COLOR=Purple]Ef... to nie ciężkie dni... to normalne chyba jest :cool3: bo ja też tak mam :evil_lol: znaczy lenia ma i nic mi się nie chce.. noo... oprócz spania może :cool3: :diabloti: cmokale w nochale:) [/COLOR][/B] Quote
apple Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To ja przyszłam rozprawić się z twoim leniem[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-624.gif[/IMG] Witaj leniuchu :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Wyjątek Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [COLOR=RoyalBlue][B]Efffcia mam nadzieję, że leń już Ci nie wróci?? :cool3:[/B][/COLOR] Quote
e.v.a Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]czee Effff :multi::loveu:[/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]Ef... to nie ciężkie dni... to normalne chyba jest :cool3: bo ja też tak mam :evil_lol: znaczy lenia ma i nic mi się nie chce.. noo... oprócz spania może :cool3: :diabloti: cmokale w nochale:) [/COLOR][/B][/quote] cze Ziutki:multi: myslisz?? hmmm :loveu: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To ja przyszłam rozprawić się z twoim leniem[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-624.gif[/IMG] Witaj leniuchu :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ooo wiez go wez czeeee:loveu: [quote name='Wyjątek'][COLOR=RoyalBlue][B]Efffcia mam nadzieję, że leń już Ci nie wróci?? :cool3:[/B][/COLOR][/quote] ja tez mam taka nadzieje:lol: Quote
rwpb Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Odstaw lenia na bok i bierz do łapek aparata! Czekamy na fotki :cool3: Quote
zuzolandia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Hiello..........a ja lubie lenia....i bardzo czesto zapraszam go do siebie na kaff....niby wpada na 10min a zostaje nawet tydzien.....zajefajny ten kumpel leń;-) hihihihih pozdro! Quote
basia2202 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='evaxon']cze Ziutki:multi: myslisz?? hmmm :loveu: [/quote] [B][COLOR=Purple]nio... myślę czasem... :evil_lol: jak miło, że zauważyłaś :loveu: witaj Eff:) wstawaj już :diabloti: :evil_lol: [/COLOR][/B] Quote
jonQuilla Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]hmm... EFF dawaj tutaj Tigre bo jeszcze trochę i zapomnę z której strony ma więcej białego :eviltong::eviltong: cześć :multi::loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Wyjątek Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [COLOR=RoyalBlue][B]Ona jest leń i nam Tigry nie da:diabloti:[/B][/COLOR] Quote
rwpb Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Byłem i zobaczyłem nic :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Cześć Effka Drateffka:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
rwpb Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Ewa lubi, jak się ją bardzo prosi :diabloti: [SIZE=1](na kolanach)[/SIZE] Quote
Recommended Posts