Jagoda1 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 [B][COLOR=green][FONT='Comic Sans MS'][SIZE=3]POGODNYCH, SPOKOJNYCH, RODZINNYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]cześć wpadłam tak sobie jeszcze przedjajecznie piekna zime miałaś tej wiosny ja niestety też:angryy: ale już po zimno ale sniegu niet to trzym się ciepło pa to pisałam JA.............:razz::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR][/quote] witaj wpadnieta u mnie nawet fajna pogoda w miare cieplo troszke wiaterek zimny no i sloneczko raz jest a raz nie ma ale nie jest zle :) paaaa [quote name='Cimi'][URL]http://images30.fotosik.pl/180/499e92346cf42eab.jpg[/URL] Ale słit rózowa obrożka :evil_lol: Powiadasz ciachana :cool3: ? E tam luzik :evil_lol:. Sama ostatnio sterylizowałam młodą, dzień po zabiegu miała gupoty w głowie. Tylko fiona mi została ale to na jesien. Powodzenia :kciuki: Wesołego jojka :lol:[/quote] hehehe a no ciacham ciacham urojone doprowadzaja mnie do szału:evil_lol: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]EFF karmisz Tigrę patykami? :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] tak i kiełkami i trawa i innym zielem:evil_lol: [quote name='tygra']Ewa śliczne fotki a tu życzenia [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9756780&postcount=264[/URL][/quote] [quote name='Wyjątek']Ale ona szcześliwa, że ma tego patyka :loveu: I pewnie, ze jest z Tobą na Święta :roll: Moja Gama w hotelu :placz:[/quote] nie płakaj niedlugo Gama bedzie z toba [quote name='Jagoda*'][B][COLOR=green][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]POGODNYCH, SPOKOJNYCH, RODZINNYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/quote] dziejuje Jagódko:multi: Quote
Cimi Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 [quote name='evaxon'] a no ciacham ciacham urojone doprowadzaja mnie do szału:evil_lol: [/QUOTE] Mnie doprowadzał sam fakt, że cieczk była 2 razy w roku :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witam się świątecznie :multi::multi::multi:...pomaleńku wracam do świata :loveu: [/B][/COLOR][/FONT][RIGHT]:calus: [/RIGHT] Quote
mar....ka Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 [B][SIZE="5"][COLOR="SeaGreen"]Wszystkiego najlepszego Ewciu, u nas niestety śnieg!!![/COLOR][/SIZE][/B] Quote
apple Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [CENTER][FONT=Century Gothic][SIZE=6][COLOR=Green][B]ŚMIGUS DYNGUS EFF:evil_lol::diabloti:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [FONT=Century Gothic][SIZE=6][/SIZE][/FONT] [CENTER][FONT=Century Gothic][SIZE=6][COLOR=Green][B][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/3/3_12_26v.gif[/IMG] :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
jonQuilla Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]kryj się bo nadchodzę :diabloti::diabloti::diabloti: [IMG]http://www.desktopsmiley.com/dl/32003799/f/75146808.gif[/IMG] [/B][/FONT][/COLOR] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ale tu mokrrro.... :diabloti: :razz: Quote
clockwork Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bereczek Ewuś... wbiegam na szybciorka zameldować że pamniętam o Cia i już zmykam :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eff pomykam dzisiaj do skarbófkii i przychodze wiesz tak z interesem, weź no te twoje koleżanki jaworznianki pogoń co by mi szybko zwrota dały:diabloti::razz: Hihihihihihihi nie ma jak prywata :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Efffaaa chyba zalana ;-) doplynie na week;-) Quote
e.v.a Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 [quote name='Cimi']Mnie doprowadzał sam fakt, że cieczk była 2 razy w roku :evil_lol:[/quote] w zime dalo sie przezyc... :razz: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Witam się świątecznie :multi::multi::multi:...pomaleńku wracam do świata :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [RIGHT]:calus:[/RIGHT] [/quote] :multi:super Alcia:multi: u nas tez chyba lepiej :) [quote name='majoka'][B][SIZE=5][COLOR=seagreen]Wszystkiego najlepszego Ewciu, u nas niestety śnieg!!![/COLOR][/SIZE][/B][/quote] u mnie tez:placz: [quote name='apple'][CENTER][FONT=Century Gothic][SIZE=6][COLOR=green][B]ŚMIGUS DYNGUS EFF:evil_lol::diabloti:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Century Gothic][SIZE=6][COLOR=green][B][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/3/3_12_26v.gif[/IMG][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=6][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:diabloti:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] [/quote] [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]kryj się bo nadchodzę :diabloti:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive][IMG]http://www.desktopsmiley.com/dl/32003799/f/75146808.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B] [/quote] pogieło was dziołchy:diabloti: Quote
e.v.a Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ale tu mokrrro.... :diabloti: :razz:[/quote] bo posikały:roll: [quote name='Wyjątek']a u mnie leja sniegiem:diabloti::eviltong:[/quote] :lol:a ktoo a ktooo?? [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]bereczek Ewuś... wbiegam na szybciorka zameldować że pamniętam o Cia i już zmykam :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] witaj Madz:loveu: [quote name='mia_mia']witam dyngusowo:p[/quote] siemankoo:multi: [quote name='tygra']cześć po świętach Ewcia :)[/quote] czesc tobie tez:cool3: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eff pomykam dzisiaj do skarbófkii i przychodze wiesz tak z interesem, weź no te twoje koleżanki jaworznianki pogoń co by mi szybko zwrota dały:diabloti::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Hihihihihihihi nie ma jak prywata :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] buahahahahah ja jeszcze siebie nie rozliczyłam:siara: [quote name='zuzolandia']Efffaaa chyba zalana ;-) doplynie na week;-)[/quote] nie zalana nie zalana...w te swieta mało lała:evil_lol: [quote name='Medorowa']Cze piekąca babki;):loveu:[/quote] cze MAdziusia:loveu: jestem wykonczona....jakies przesilenie zimowe czy cos,.... nie wiem jestem bez zycia:shake: Quote
Alicja Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ewuńcia :multi::loveu:...to przesilenie i mnie zwala z nóg :mad:.....ale nie dajmy się ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 trza twardym byc a nie mietkim !!!!!!!!!!!! Quote
e.v.a Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ewuńcia :multi::loveu:...to przesilenie i mnie zwala z nóg :mad:.....ale nie dajmy się ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] hej Alcia:multi: ja juz nie chce tego przesilenia:placz: dzisiaj me dosc ze zasypiałam na siedząco to łupało mnie w głowie:roll: jeszcze jutro i 2 dni wolnego:multi: [quote name='zuzolandia']trza twardym byc a nie mietkim !!!!!!!!!!!![/quote] o masz... powiedziała co wiedziała:roll::razz::evil_lol: qrde qrde qrde mam cykora Quote
Alicja Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:Ewuśku jestem :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ewunia do Menrzusia to zagląda a do się to już nie łaska co?:razz::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 witajcie wszystkie 3 ktore mnie odwiedziłyscie:loveu::razz: cos kiepsko z frekwencją :razz::diabloti: no ale mniejsza o to ... no wiec dzis juz wolne:multi:3 dni laby:p z ostatniej chwili: Tigra juz po zabiegu:razz: spi jak zabita:razz: odbieram ja za 2h.... rano zawiezli ja rodzice... wet ja wpuscil do 2 gabinetu (oczywiscie sie nie przejela ze rodzicow nie ma) chwile po zamknieciu drzwi rodzice i wet uslyszeli rumot:evil_lol: -Tigra grzebała w szafkach :grin: taki to moj przywiazany do rodziny piesek:mdleje: juz sie nie moge doczekac kiedy bedzie w domku:shake: jakos takdziwnie jak wracam z pracy i nikt mnie nie wita na klatce z swinka w pyszczku:razz::roll: a tak poza tym to piekna pogoda sie u nas zrobila:multi:slonko i nawet ciepelko sie pojawilo:cool3: oby tak dalej:multi: Quote
Vectra Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 cześć Effuniu :diabloti: a jaki zabieg miała Tigra ? bom nie w temacie Quote
Recommended Posts