e.v.a Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Medorowa']Kasj jezdeś:razz::razz:[/quote] no tutaj:diabloti: Quote
Medorowa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='evaxon'] miauu [/quote] Hau hau:diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Medorowa']Hau hau:diabloti::diabloti:[/quote] :icon_roc::icon_roc::icon_roc: 2 foty:p zeby nie bylo ze fot nie wklejam:evil_lol: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/137/f42f735db764cef9.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/102/14c77d8f9ce6c8d4.jpg[/IMG][/URL] Quote
Alicja Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]na allegro widziałam fajne plecaczki na aparata :p witaj Effuś :loveu: Ja kupiłam torbe na laptopa za 35 zł z przesyłką taka samą jak w sklepie byłz za 40 zł [/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='tygra']podziel się :)[/quote] :evil_lol: czestuj sie:loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]na allegro widziałam fajne plecaczki na aparata :p[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]witaj Effuś :loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Ja kupiłam torbe na laptopa za 35 zł z przesyłką taka samą jak w sklepie byłz za 40 zł [/COLOR][/FONT][/B] [/quote] ale ja nie chce plecaczka bo nie lubie chce torbe jakas ladna i nie droga i nic nigdzie nie ma fajnego:shake: poka torbe poka:multi: mi w sumie torba na aparata narazie bardziej nmiz na lapka potrzebna:roll:ale i tak bede musiala kupic:razz: Quote
Alicja Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='evaxon']:evil_lol: czestuj sie:loveu: ale ja nie chce plecaczka bo nie lubie chce torbe jakas ladna i nie droga i nic nigdzie nie ma fajnego:shake: poka torbe poka:multi: mi w sumie torba na aparata narazie bardziej nmiz na lapka potrzebna:roll:ale i tak bede musiala kupic:razz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dam Ci lineczkę :pbo foty dopiero jutro ;) [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B][SIZE=1] [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=288180482[/URL][/SIZE] [/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cześć :multi::multi::multi: ooOO jakie ładne zdjęcia...na dodatek znalazł się na nich motyw zwierzęcy ;) :evil_lol::evil_lol: żubrówka z sokiem jabłkowym :loveu::loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
BeaC Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [COLOR=DarkRed][B]cze................... i jak tam poszukiwania torby??? zawsze jak kobita chce coś fajnego kupić to NIE MA:mad: a tak apropo.......................napadzik zrobiłaś???:razz::razz::razz:[/B][/COLOR] Quote
caroolcia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='jonQuilla'] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]żubrówka z sokiem jabłkowym :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] jest pychowa :p:p:p Quote
apple Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Tutaj też jakoś tak monopolowo :cool1: Hejka :loveu:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Martinee Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Witamy serdeczniee zdjęcia fajneee i w wolych chwilkach zapraszamy do nas naa nową porcje fot Quote
basia2202 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [COLOR=Purple][B]hej Efff:)[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:witanko Effffff.............:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]dam Ci lineczkę :pbo foty dopiero jutro ;)[/B][/COLOR][/FONT] [B][SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=red][URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=288180482[/URL][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [/quote] fajna ale taka czarna... rozowa byla by fajniejsza hihi [quote name='Paula_']Widziałam kotecka :loveu: Cze cór :multi:[/quote] ja tez hehehe hej hej mamm [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]Cześć :multi:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ooOO jakie ładne zdjęcia...na dodatek znalazł się na nich motyw zwierzęcy ;) :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]żubrówka z sokiem jabłkowym :loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] helołłł heheheh najlepsza z kaktusem mniammm [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]cze...................[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]i jak tam poszukiwania torby???[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]zawsze jak kobita chce coś fajnego kupić to NIE MA:mad:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]a tak apropo.......................napadzik zrobiłaś???:razz:[/COLOR][/B][/quote] no wlasnie ... jak by kobiety byly mniej inteligentne i nie posiadaly aparatow..albo lapkow... napad na kieszen tzta?? jeszcze nie hehehe [quote name='caroolcia']jest pychowa :p[/quote] mam jeszcze litra hehehe [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Tutaj też jakoś tak monopolowo :cool1:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Hejka :loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] hahah tutaj tak zawsze hihi hej hejjj [quote name='Kate I Luka']Witaj pracusiu :loveu:[/quote] witaj Kasiusiu :loveu: [quote name='Medorowa']Cze słoneczko:p[/quote] cze robaczku [quote name='Martinee']Witamy serdeczniee zdjęcia fajneee i w wolych chwilkach zapraszamy do nas naa nową porcje fot[/quote] witamyyyy [quote name='basia2202'][COLOR=purple][B]hej Efff:)[/B][/COLOR][/quote] hej hejjj [quote name='Jagoda*']Witaj, zapraszasz na wieczór...?;)[/quote] hihi jasneee [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi:witanko Effffff.............:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] helołłłł wybaczcie kochane ale dzis chyba nie bede was odwiedzac mam lichy humorek ..nic mi sie nie chce...ogolnie lipa jakas.... ale jutro nadrobnie , KWM:loveu: Quote
jonQuilla Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='evaxon'] najlepsza z kaktusem mniammm [/quote] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]nie miałam okazji pić...ale jak będzie żubrówka to sięgnę też po kaktusa :) ale mam nadzieję nie pokłuję się cała przy tym ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Jagoda1 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 No to jak to jest, zapraszasz czy idziesz spać...? Quote
BeaC Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [COLOR=DarkRed][B]wstawaj:razz::diabloti: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: cze Effuś ....pracusiu ty nasz :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Hej Efff! [IMG]http://www.bandyci.org/img/majty.gif[/IMG] :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Recommended Posts