Alicja Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Effuniu zdążyłam z imieninowymi :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_3_11.gif[/IMG][/CENTER] Quote
simbik Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [URL="http://images28.fotosik.pl/130/967fb6245f579a4b.jpg"]http://images28.fotosik.pl/130/967fb6245f579a4b.jpg[/URL] Ale oooodlotowa kartka :cool3:... chyba przy okazji podkradnę pomysł :eviltong:. Quote
Alicja Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Cze Effffff...................:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
bonita Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [B][I][COLOR=blue]Effa witaj ćwiątecznie :loveu:[/COLOR][/I][/B] Quote
jonQuilla Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [LEFT][COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]Witam powigilijnie ;) :multi::multi::multi:[/FONT][/B][/COLOR] [/LEFT] Quote
e.v.a Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 witam wszystkich :loveu::loveu::loveu::loveu: Alu dziekuje za pamiec:loveu: za 3 dni urodzinki:siara: ( tak w ramach przypomnienie:evil_lol:) jeszcze raz wesolych swiat dla was:loveu: Quote
Alicja Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='evaxon']witam wszystkich :loveu::loveu::loveu::loveu: Alu dziekuje za pamiec:loveu: za 3 dni urodzinki:siara: ( tak w ramach przypomnienie:evil_lol:) jeszcze raz wesolych swiat dla was:loveu:[/quote] :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol:wiem ....28 grudnia :eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol:wiem ....28 grudnia :eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ojaaa a skad wiesz???:diabloti: Quote
clockwork Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cze Ewa.... klknij myszką :eviltong::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Cześć Effa :loveu: Za 2 dni będziemy świętować :cool3: Quote
caroolcia Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 poświąteczne i przed świąteczne najlepsze życzonka od całej bandy:multi: :evil_lol: Quote
bonita Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [B][I][COLOR=blue]Pada śnieg, pada śnieg a Ewki ni ma:evil_lol:[/COLOR][/I][/B] Quote
Alicja Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='evaxon']ojaaa a skad wiesz???:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:grins: bo wiem ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
goldenka245 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Effa się starzeje:eviltong: Heloł!:loveu: Quote
jonQuilla Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]hej hej EFF :multi::multi::multi:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Wyjątek Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 a tu dalej lato ?? :> "lato,lato..lato czeka..." :eviltong: Quote
mia_mia Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='Wyjątek']a tu dalej lato ?? :> "lato,lato..lato czeka..." :eviltong:[/quote] hihi.. mnie tez to rozwala za kazdym razem jak zagladam do panny Tigroslawy :p Quote
basia2202 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [SIZE=3][COLOR=Purple][B]nieco późne... ale jeszcze nie całkiem spóźnione;) życzenia zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia :tree1: bogatego mikołaja [/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=Purple][B]:x-mas:[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=Purple][B][SIZE=3]wiele miłości, ludzkiej życzliwości, oraz szczęścia i samych łask bożych w nadchodzącym Nowym 2008 Roku Basia, Mariusz i Zuzanka:)[/SIZE] [IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/choinka.jpg[/IMG] [IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuzinka.jpg[/IMG] [/B] [/COLOR] Quote
e.v.a Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]cze Ewa.... klknij myszką :eviltong::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] klikne ciebie zaraz:diabloti: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Effa :loveu: Za 2 dni będziemy świętować :cool3:[/quote] :multi: hej [quote name='caroolcia']poświąteczne i przed świąteczne najlepsze życzonka od całej bandy:multi: :evil_lol:[/quote] dziekujemy:loveu: [quote name='bonita'][B][I][COLOR=blue]Pada śnieg, pada śnieg a Ewki ni ma:evil_lol:[/COLOR][/I][/B][/quote] hahaha sniegu u mnie tez ni ma:p [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:grins: bo wiem ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Alu ty to potrafisz zaskoczyc:evil_lol: Quote
clockwork Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='evaxon']klikne ciebie zaraz:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ale myszką?? :razz::razz:kliknij kliknij.... :diabloti: aaaa u mła była dilerowa :grins: :eviltong::eviltong: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
caroolcia Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Efka jak tam wasze brzuchy??? :cool3: gdzie pada snieg?? gdzie??? Quote
e.v.a Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='goldenka245']Effa się starzeje:eviltong: Heloł!:loveu:[/quote] kochana ja wiecznie mloda bede:cool1: hejjj:loveu: [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]hej hej EFF :multi::multi::multi:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] heloł:loveu: [quote name='Wyjątek']a tu dalej lato ?? :> "lato,lato..lato czeka..." :eviltong:[/quote] hahahha.....ciiiiiii:evil_lol: [quote name='mia_mia']hihi.. mnie tez to rozwala za kazdym razem jak zagladam do panny Tigroslawy :p[/quote] :lol:oj prosze nie przesadzac:evil_lol: [quote name='basia2202'][SIZE=3][COLOR=purple][B]nieco późne... ale jeszcze nie całkiem spóźnione;)[/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=purple]życzenia zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia :tree1:[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=purple]bogatego mikołaja [/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=3][COLOR=purple][B]:x-mas:[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=purple][B][SIZE=3]wiele miłości, ludzkiej życzliwości,[/SIZE][/B][/COLOR] [B][SIZE=3][COLOR=purple]oraz szczęścia i samych łask bożych [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=purple]w nadchodzącym Nowym 2008 Roku[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=purple]Basia, Mariusz i Zuzanka:)[/COLOR][/SIZE][/B] [/quote] dziekujemyyyyyy:loveu: Quote
Alicja Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:Effuniu ......mam myszke .....została mi po laptopie :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]ale myszką?? :razz::razz:kliknij kliknij.... :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]aaaa u mła była dilerowa :grins: :eviltong::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] widac ze byla .....dala ci cos i ci ten teges.....:stupid: [quote name='caroolcia']Efka jak tam wasze brzuchy??? :cool3: gdzie pada snieg?? gdzie???[/quote] nasze brzuchy oki:p w tym roku prawie nic nie zjadlam:pi czje sie z tym zaje2biscie:cool3: u mnie nie:p [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:Effuniu ......mam myszke .....została mi po laptopie :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] to juz nie masz lapka??:razz: Quote
Recommended Posts