e.v.a Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 [quote name='zuzolandia']no ja ino o jedzeniu mysli ;-) a potym jeeeeeeeeeee muszem siem odchudzac hehheh buzianko wieczorowa pora ;-)[/quote] echhh zebys wiedziala:evil_lol: brzuch mi urusł :roll: trzesie sie jak galareta bleeee witanko:multi: Quote
Alicja Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 [quote name='evaxon']echhh zebys wiedziala:evil_lol: brzuch mi urusł :roll: trzesie sie jak galareta bleeee witanko:multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Jesteś Żabcią :crazyeye:....[URL="http://www.coolspacetricks.com/smiles/pinks/25923/"][IMG]http://img1.coolspacetricks.com/images/smiles/pinks/archer.gif[/IMG][/URL][/B][/COLOR][/FONT] Quote
basia2202 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]karamba [IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/s070.gif[/IMG] [/B][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple] Ty bezwstydna kobietoo!! :crazyeye: :diabloti: :evil_lol: witaj Effffuuusiuuu :loveu::loveu::loveu:[/COLOR] [/B] [quote name='evaxon'] [B]hahaha Tigra tez sama wchodzi:p jest za ciezka nie nosze jej :eviltong: [/B][/quote] [B][COLOR=Purple] taa.. sama wchodzi... :cool3: pod przymusem! :eviltong: ja Zuzanki nie zmuszam do klateczki :roll: [/COLOR][/B]:eviltong: :evil_lol: [B][COLOR=Plum](i wyszło na moje...:diabloti:)[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [quote name='olekg18']Hej Evaxonku:D[/quote] :crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye:OLUŚ !!! wrociłeś z Banicji :evil_lol: cze EFFA:loveu::multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
olekg89 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Wróciłem wróciłem :D Ciekawe na jak długo:) Mam juz nawet psy w domu jupi:) Wkońcu pełno kudłów w pościeli mmm i cały bandaż w kudłach heheh Quote
clockwork Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [quote name='olekg18'][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=11840"][IMG]http://images31.fotosik.pl/50/81e07f89dac6eed3.jpg[/IMG][/URL][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]olekg... co ty masz w tym banerku...:hmmmm: bo jakoś niedowidze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze Effa.... ale masz fajnie... łikend bez TZta... ... mój sie nie chce fochać na mnie :shake::shake: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [quote name='olekg18']Wróciłem wróciłem :D Ciekawe na jak długo:) Mam juz nawet psy w domu jupi:) Wkońcu pełno kudłów w pościeli mmm i cały bandaż w kudłach heheh[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:a było dać znać ...posłałabym pocztą Ozzulkowe :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Jesteś Żabcią :crazyeye:....[URL="http://www.coolspacetricks.com/smiles/pinks/25923/"][IMG]http://img1.coolspacetricks.com/images/smiles/pinks/archer.gif[/IMG][/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote] :loveu:hihi taka zabcia a ja sie ja ucaluje to ksiezniczka z niej bedzie:loveu: [quote name='Paula_']Cześć marudo moja Ty :loveu:[/quote] :loveu:czesc mamusiu ty moja [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple] witaj Effffuuusiuuu :loveu::loveu::loveu:[/COLOR] [/B] [B][COLOR=Purple] taa.. sama wchodzi... :cool3: pod przymusem! :eviltong: ja Zuzanki nie zmuszam do klateczki :roll: [/COLOR][/B]:eviltong: :evil_lol: [/quote] hej hej :multi: ahahaha jak bym Tigrze zarcie do wanny wstawila to by nawet tam spała:grin: [quote name='olekg18']Hej Evaxonku:D[/quote] hej Olu:loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] cze EFFA:loveu::multi: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] :multi:cze Alcia:loveu: [quote name='Medorowa']Cześć moja księżniczko:loveu::loveu:[/quote] :loveu:witaj djamenciku [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] cze Effa.... ale masz fajnie... łikend bez TZta... ... mój sie nie chce fochać na mnie :shake::shake: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] hihi no ale moj sie focha tylko chwilowo:roll: i dzis juz sie z nim spotkam cze Madź:loveu: Quote
Akadna Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [COLOR=royalblue]Witam :razz::razz::eviltong:[/COLOR] [COLOR=royalblue]Effa, Qdzień już....:roll: Banera trza zmienić :evil_lol:[/COLOR] Quote
jonQuilla Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cześć EFF :multi::multi::multi:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
olekg89 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 clockwork-jakbyś sobie nie palcowała to byś widziała:P Quote
bonita Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [I][COLOR=Blue]Hejo :) :megagrin: [/COLOR][/I] Quote
Alicja Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: cze :multi::loveu::multi:fochająca:roll: na TZta Eff....;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Imbirka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 cześć Effcia, odrabiam zaległości na dogo:evil_lol::lol: Quote
clockwork Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [quote name='olekg18']clockwork-jakbyś sobie nie palcowała to byś widziała:P[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wal sie na ryj :grins: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cześć EFF :multi::multi::multi:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] :loveu:witanko [quote name='bonita'][I][COLOR=Blue]Hejo :) :megagrin: [/COLOR][/I][/quote] hajjkaaaaaaa:multi: [quote name='Paula_']Cześć cór :loveu:[/quote] cze mam:loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: cze :multi::loveu::multi:fochająca:roll: na TZta Eff....;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] cze Al:multi: to nie ja focham to on :diabloti: [quote name='Imbirka']cześć Effcia, odrabiam zaległości na dogo:evil_lol::lol:[/quote] buahahahahahhahaha milego nadrabiania hihi [quote name='Medorowa']Choo na kaff;):loveu:[/quote] :loveu:no idemm [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wal sie na ryj :grins: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] albo wal se w ryj:evil_lol: dlaczemu nie moge zmienic tytulu watku:roll:?? Quote
Cimi Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 A co chcialas juz zmienic swoj letni tytul :evil_lol: ? Niestety nic nie poradze, bo jak juz od zmian, ktore zachodzily dawno temu nie moge zmieniac tytulow :shake: :roll: A tak po za tym to czeeeeeesc :eviltong:. Quote
e.v.a Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 [quote name='Cimi']A co chcialas juz zmienic swoj letni tytul :evil_lol: ? Niestety nic nie poradze, bo jak juz od zmian, ktore zachodzily dawno temu nie moge zmieniac tytulow :shake: :roll: A tak po za tym to czeeeeeesc :eviltong:.[/quote] haha no chciałam:evil_lol: :angryy: czesc:multi::multi: Quote
goldenka245 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 A jak nacisniesz 2 razy edit to sie nie da? :P Hej!:multi: Quote
e.v.a Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 [quote name='goldenka245']A jak nacisniesz 2 razy edit to sie nie da? :P Hej!:multi:[/quote] no wlasnie nie:shake: zmienia sie tylko tytul 1 posta:razz: hejka:multi: ejj kto wie kiedy jest powtorka You Can Dance?? Quote
Recommended Posts