e.v.a Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 [quote name='Jagoda*']Ewcia, witaj, przyszłam z lampką wina...[/quote] :loveu: winko zawsze pomaga:evil_lol: witanko:multi: [quote name='Paula_']Buuuuu :placz: Naprawiaj monitra i wracaj, mamcia tęskni :loveu:[/quote] :loveu:wrocilam [quote name='AlKil']Biedny monitorek....:placz:[/quote] :placz: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]biedna evaxon.... :placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :placz: [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cóż za pech...należy coś z tym zrobić :mad: tak nie może być że EFF nie ma... Trzymaj się :multi: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] :shake: :loveu:trzymam siee [quote name='mia_mia']witał słodkiego Salsowatego ryjka :razz:[/quote] :hmmmm: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: chyba o czymś nie wiemy... evaxon :razz::razz: ukradłaś komus Salse??:loveu::loveu: aaaaaaaaaaaa i temu sie ukrywasz :roll: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] :niewiem: ja tego tez nie rozumie:lol::evil_lol: jam nie kradziej:evil_lol: [quote name='Jagoda*']Ewka, gdzieżeś Ty...:shake:[/quote] no tuu tuu:multi: monitorek zadziałał:p ciekawe na jak dlugo :roll: moze nie bede wylanczac kompa??:evil_lol: echhh...u nas po staremu:p mialam pojsc na pola dzis ale i slonka nie bylo i czasu:shake: fotkow nowych ni ma:shake: moze jutro jakies beda;) Quote
zuzolandia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Pojawila sie DAMA ZNIKĄD ;-) hehehehehehe Quote
clockwork Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]EVAXON!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: myślałam że zaś jesteś u TeZeta i sie wystraszyłam że bedziesz zmęczona :roll: no i zmartwiłam sie że Pawcio sam został.. z zepsutym monitorikem :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 [quote name='zuzolandia']Pojawila sie DAMA ZNIKĄD ;-) hehehehehehe[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie nie z nikad .. z Pabianic:multi::evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]EVAXON!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: myślałam że zaś jesteś u TeZeta i sie wystraszyłam że bedziesz zmęczona :roll: no i zmartwiłam sie że Pawcio sam został.. z zepsutym monitorikem :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :multi::multi::multi::multi::evil_lol: buahahaha o Pawcia to ty sie nie martw:diabloti::diabloti::diabloti: wybaczcie ale dzis was nie odwiedze:placz: ale jutro obiecuje ze bede:loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 bo TY niedobra kobita jezdes !!!!!!!!!! Quote
Paula Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Jesteś wrócona :multi: córciu ma :loveu: odnaleziona :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='zuzolandia']bo TY niedobra kobita jezdes !!!!!!!!!![/quote] :obrazic: [quote name='Paula_']Jesteś wrócona :multi: córciu ma :loveu: odnaleziona :evil_lol:[/quote] jestem jestem wrocona:loveu::multi::multi::multi::evil_lol: bosz.... ale sie wczoraj uwalilam:grin: naszczescie głowa mnie dzisiaj nie boli .. ale czuje sie zkacowana:razz::evil_lol: taki jakis dziwny ten kac:roll:... coca coli mi sie chce a nie mam :placz: :evil_lol: dzis prawie caly dzien w domu bede wiec was wszystkie zaraz poodwiedzam:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze EFFUNIA :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze EFFUNIA :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='evaxon'] bosz.... ale sie wczoraj uwalilam:grin: naszczescie głowa mnie dzisiaj nie boli .. ale czuje sie zkacowana:razz::evil_lol: taki jakis dziwny ten kac:roll:... coca coli mi sie chce a nie mam :placz: :evil_lol: [/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol::evil_lol: nie dajesz przykładu dobrego obywatela ;) [/B][/COLOR][/FONT]:grin: [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B] Mi się zawsze chce coli :) Cześć :multi::multi::multi: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:multi::multi: cze kacmenko bez bólu głowy :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol::evil_lol: nie dajesz przykładu dobrego obywatela ;) [/B][/COLOR][/FONT]:grin: [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B] Mi się zawsze chce coli :) Cześć :multi::multi::multi: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] :evil_lol:daje daje ...bo nie chlam czystej:evil_lol: mi sie zawsze chce jak dzien wczesniej piłam:evil_lol: czesc:multi: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:multi::multi: cze kacmenko bez bólu głowy :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] hihi hej Klockowaaa:loveu::loveu::loveu: Quote
teqquila Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [B][COLOR="Green"]Witanko Ewuniu[/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='teqquila'][B][COLOR=Green]Witanko Ewuniu[/COLOR][/B][/quote] :multi: [quote name='Paula_']Cześć córcia :loveu: :multi:[/quote] :multi: mialam Tigre wykapac ale jakos nie mam sily dzisiaj:roll: oby jutro mi sie chcialo:roll: fot tysz nie ma:shake: jutro znowu rano trzeba wstac:roll: echhh Quote
clockwork Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='evaxon'] jutro znowu rano trzeba wstac:roll: echhh[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oj trzeba :placz::placz: a moja rządowa zrobiła KAPUT!!! stoi pod sklepem, a ja biedna na nóżkach śmigam :placz::placz: nawet spacer z psem na nogach w takie zimno:placz::placz:... tak wsadziłam go w auto- zrobili my 10 km, i do domu :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
basia2202 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [B][COLOR=Purple]witaj Effffciku:multi: :loveu: przyszłam dać Ci buziolka [/COLOR]:evil_lol: [/B] Quote
jonQuilla Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Cześć :multi::multi: Ja za kompanie Salsy biorę się od kiedy wróciłyśmy z wioski :roll: :oops::oops: wiem wstyd :eviltong: Pozdrawiam Was i ściskam :loveu::loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witanko zapracowana Effuniu :multi::multi::multi: jak ty masz czas :crazyeye::crazyeye::crazyeye:tak jeszcze :hmmmm: na TZta i Pawcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Jagoda1 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Witaju, Ewuniu, wstałaś "...skoro świt..."? Quote
Medorowa Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Cześć ta co to rano musi wstawać:diabloti::loveu: Quote
e.v.a Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oj trzeba :placz::placz: a moja rządowa zrobiła KAPUT!!! stoi pod sklepem, a ja biedna na nóżkach śmigam :placz::placz: nawet spacer z psem na nogach w takie zimno:placz::placz:... tak wsadziłam go w auto- zrobili my 10 km, i do domu :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] buahahahahah:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeszcze 4 dni i weekend:multi: i chyba w sylwka bede pracowac:multi::mdleje: [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]witaj Effffciku:multi: :loveu: przyszłam dać Ci buziolka [/COLOR]:evil_lol: [/B][/quote] fitanko:loveu: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Cześć :multi::multi: Ja za kompanie Salsy biorę się od kiedy wróciłyśmy z wioski :roll: :oops::oops: wiem wstyd :eviltong: Pozdrawiam Was i ściskam :loveu::loveu: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] hejka:multi: :evil_lol: no ja dzisiaj Tigre właduje do wanny :lol: bo ja juz wszystko swiedzi z brudu:evil_lol::oops: Quote
e.v.a Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]witanko zapracowana Effuniu :multi::multi::multi: jak ty masz czas :crazyeye::crazyeye::crazyeye:tak jeszcze :hmmmm: na TZta i Pawcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :multi:hejka obijajaca sie Alciu:multi: haaaa sie ma sposoby :cool1::evil_lol: [quote name='Jagoda*']Witaju, Ewuniu, wstałaś "...skoro świt..."?[/quote] witanko:multi: takkk:placz: [quote name='Medorowa']Cześć ta co to rano musi wstawać:diabloti::loveu:[/quote] :obrazic: pfff czesc:eviltong: Quote
Recommended Posts