Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oto mały Cheap

Trafił do schroniska i właściwie nikt poza kartoteką nie pamiętał jak się tu znalazł.
Pewnego dnia, zobaczyła go Dobra Dusza i los psiny się odmienił. A tak o nim pisze jego wybawicielka:

Wyciągnęłam go ze schroniska chorego, z mętnymi oczami - groziła mu utrata wzroku przez zapalenie naczyniówki. Dzieki pomocy pani dr Łobaczewskiej, po 2 tygodniach leczenia jest zdrowy, jak ryba. I czeka na dom!

Cheap, moja sympatia, jest nacudniejszym szczeniakiem na świecie. Zgadza się ze wszystkimi psami, nauczył się u Iwony zaufania do ludzi. Jest po prostu CUDOWNY! No, i te uszy:)))
Cheap ma ok. 7miesiecy ( kategoria podrostków) i zasłużył sobie u opiekunki na ocenę "w porządku", co u niej jest dużym komplementem:) Cheap jest obecnie na etapie nauki zachowania czystości, co szłoby dużo szybciej we własnym domku:( Cheap jest zaszczepiony, zaczipowany i odrobaczony.
Przebywa w hotelu Mokry Nosek. Dobrze rozumie sie z innymi psami, chetnie sie z nimi bawi. Jest radosny i sympatyczny

A teraz popatrzcie co się z niego zrobiło :lol:

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, jest! Jest mój kochany Cheap!!
Jagódka :modla::calus: To jego debiut w wielkim świecie! Ale się cieszę! Cheap, do góry!
Agata nazwała go Cheap, bo był tak tani, że każdy mógł go kupić:shake: Ale nikt nie chciał go ani kupić, ani wziąć gratis...

Ale czasy się zmieniły! Cheap jest nam teraz DROGI bardzo:)

Posted

malibo57 napisał(a):
:crazyeye:Ziuteczko?! A co Ty tu? Jazda spać!:mad:
Ale milusio Cię:calus: widzieć.

Właśnie wyszłam z wanny i już uciekam :cool3:
Uzależnienie dogo niestety i musiałam jeszcze tu nocha wsadzić :diabloti: :evil_lol:
Uciekam już... pa :loveu:

Posted

Cheapek to ziolko jest. Energii ma tyle co cala reszta tych co sa u nas razem wzietych :)
Chodzi po stolach ogrodowych i parapetach zewnetrznych. Wtyka swojego ciekawskiego noska wszedzie i we wszystkim asystuje :evil_lol: No i zaczepia psy. NIe to zeby byl agresywny, ale czemu nie sprawdzic co zrobia inne psiaki jak warknie, albo jak zlapie za ucho i bedzie ciagnal ... :cool3: diabelek :diabloti:

Posted

Ogłoszenia dla Cheapa :

Cheap - młody i śliczny...pokochajcie Cheapa!

Trafił do schroniska i właściwie nikt po / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa

Cheap - młody i śliczny...pokochajcie Cheapa!

Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się

Cheap - młody i śliczny.pokochajcie Cheapa, psy, pozostałe

Cheap - młody i sliczny...pokochajcie Cheapa!!! : Ogłoszenie w Dwukropek.pl

Cheap - młody i śliczny...kto pokocha Chepa? - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa

Ogłoszenie Cheap - młody i śliczny...kto pokocha Cheapa? w Warszawie Warszawa - Adsy.pl

Cheap - młody i śliczny...kto pokocha Cheapa? | Neeon.pl

Cheap - młody i śliczny...kto pokocha Cheapa? - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne

Ogłoszenia Kupię Sprzedam

Cheap - młody i śliczny...kto pokocha Cheapa? : fundacja nero : Oddam : Inne : Psy : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl

Cheap - młody i śliczny...kto pokocha Cheapa? - Sochaczew - Zwierzęta

Animalia.pl :: Ogłoszenia :: wielorasowy pies beżowy Sochaczew

[FONT=&quot]Ogłoszenia Najpewniej.pl - Cheap - młody i śliczny...kto pokocha Cheapa? - Wielorasowe[/FONT]

Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia

Cheap - młodziutki i ślicznypokochasz Cheapa | i-Bazar.pl

Cheap - młody, śliczny i mądry...kto pokocha Cheapa?, Warszawa, Społeczność, zwierzaki, mazowieckie

Cheap - młody, mądry i śliczny...kto pokocha Cheapa? - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl

Cheap (4305) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl

Zwierzęta oferowane - Mammisia.pl - Ogłoszenia zwierzęta. Wszystkie zwierzęta. Oddam, sprzedam, kupię, zamienię!

Ogłoszenie Cheap - młody, mądry i śliczny...kto pokocha Cheapa??

Ogłoszenia drobne Cheap - młody, mądry i śliczny...kto pokocha Cheapa? Warszawa - Bezpłatne Ogłoszenia drobne z Twojego miasta

Zwierzęta > psy i koty > Oddam za darmo > ogloszenia drobne > ojej.pl

do adopcji Sochaczew - Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa

[FONT=&quot]Darmowe ogłoszenia drobne.pl - Cheap - młody, mądry i śliczny...kto pokocha Cheapa? - Bezpłatne anonse i ogłoszenia.

[/FONT] [FONT=&quot]http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?w=6[/FONT]

Posted

malibo57 napisał(a):
Ach, te dzieci:)
Zdjęcia są kapitalne, szczególnie podoba mi sie to, gdzie Cheap obejmuje obydwie panienki.
Czy on nie jest trochę za młody?:cool3:

ja bym mu juz klejnoty upitoliła :chainsaw: bo sobie naprawde pozwala :evil_lol: