Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malibo57']NO, nie! Asia! Ty trzymasz je w magazynku? Jak my domki? Przyznaj się!
Przepiekny!
A w nagrodę info z DT:) Uwaga!
Żadnych problemów! Ani w stadzie, ani pomiędzy Iskrą i Sonią. I tyle:)[/QUOTE]

dobra! to teraz będą bannerki na wymianę ;p Wy domek dla jednej bidy, w zamian ja bannerek dla kolejnej :D

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szczurek ;-)

[IMG]http://i647.photobucket.com/albums/uu193/made_by_me/adopcje/sonia/sonia1.jpg[/IMG]
[IMG]http://i647.photobucket.com/albums/uu193/made_by_me/adopcje/sonia/sonia2.jpg[/IMG]

Posted

Hej! Ludzie - już miałam nie tańczyć, ale sobie potańczę:)
:cunao::cunao::cunao::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Omar kochana zawiozła dziś naszą Maliznę do cudnego domku!!!
Omar! Relacja!:grins:

Posted

się melduję :)

ludzie kosmiczni - starsi państwo, ale w sile wieku

pani padła na glebę już w przedpokoju i turlała się z Sońką, całowała, płakała - cyrk na kołach
pan ugotował kurczaka z marcheweczką, co chwila wyciągał z zakamarków smakołyki, zabaweczki, duperelki...

wariactwo :razz:

Sońka w pierwszych 2 minutach pobytu:

- weszła na stół i wylała moją kawę :evil_lol:
- "zaznaczyła" doniczkę z jakimś badylem:evil_lol:
- wylizała wszystkich po paszczach:evil_lol:
- zwiedziła całe m3:evil_lol:
- wybrała sobie tron i nowego Boga (babkę ma w nosie, na punkcie faceta (może przez tego kurczaka) oszalała całkowicie):evil_lol:

Ludzie poprzedniego psa też mieli z adopcji, masa zdjęc, super podejście

fotek nie mam, ale zrobię za tydzień, bo jadę z wizytą

oby więcej takich pozytywnie zakręconych :)

Nie chciała ze mną wychodzić, więc chyba jej się spodobało
mi się podobało bardzo (a ciasto jakie mieli - malina, mniam:razz:)

Sońka mieszka na Bielanach

Posted

4,85? Chyba żartujesz? Dałabym jej góra 3,5 - szczupło wygląda;-)
A to ciasto jakie było?
Lukas, się nie wygłupiaj. Myślisz, że po tym kurczaku na hormonach zrobi się z niej Tosa?:crazyeye:
Tfu, tfu!
A ciekawe, czy Cheap wrócił już do dawnej wielkości? Po tej przygodzie ze szpinakiem?

Posted

[quote name='malibo57']4,85? Chyba żartujesz? Dałabym jej góra 3,5 - szczupło wygląda;-)
A to ciasto jakie było?
Lukas, się nie wygłupiaj. Myślisz, że po tym kurczaku na hormonach zrobi się z niej Tosa?:crazyeye:
Tfu, tfu!
A ciekawe, czy Cheap wrócił już do dawnej wielkości? Po tej przygodzie ze szpinakiem?[/QUOTE]

Nie mój chłop kuraka gotował, bo on nadal na obczyźnie, a Nowy Pańcio z kurakiem czekał :D
A ciasto było z wisienkami, coś jak szarlotka, ale pycha, nie za słodkie i na bank nie kupne :D

hmm... jak jadę oddać psa do DS to zawsze mnie karmią - albo wyglądam jak po obozie kondycyjnym w Oświęcimiu i ludziom mnie szkoda, albo chcą pokazać, że obcego karmią, więc i psa będą - sama nie wiem ;)

• 2 weeks later...
Posted

Pochwalony :)
Byłam u Szczura z wizytą - warczała na mnie :)
Po ok 30sekundach dostała nagłego olśnienia i był taniec radości, lizanko, mizianko i takie tam - same wiecie :D

Fotki mam, ale wkleję jutro, bo standardowo baterie poległy

Sońka wygląda super i jest po uszy zakochana w swoim Pańciu (Pańcię kocha "za coś", Pańcia za sam fakt, że istnieje)