asiamm Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='malibo57']NO, nie! Asia! Ty trzymasz je w magazynku? Jak my domki? Przyznaj się! Przepiekny! A w nagrodę info z DT:) Uwaga! Żadnych problemów! Ani w stadzie, ani pomiędzy Iskrą i Sonią. I tyle:)[/QUOTE] dobra! to teraz będą bannerki na wymianę ;p Wy domek dla jednej bidy, w zamian ja bannerek dla kolejnej :D Quote
malibo57 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Eee:/ Chyba kiepski interes - zostaną dzieci bez wizytówek. Może jednak się zastanowisz, plisssss..? Quote
asiamm Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='malibo57']Eee:/ Chyba kiepski interes - zostaną dzieci bez wizytówek. Może jednak się zastanowisz, plisssss..?[/QUOTE] no doooobra ;) Quote
elmira Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Sonia na nk. Może tam wypatrzy ją jej człowiek. Quote
omar Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 szczurek ;-) [IMG]http://i647.photobucket.com/albums/uu193/made_by_me/adopcje/sonia/sonia1.jpg[/IMG] [IMG]http://i647.photobucket.com/albums/uu193/made_by_me/adopcje/sonia/sonia2.jpg[/IMG] Quote
elmira Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Nie szczurek, tylko śliczna maleńka Sonia:) Quote
omar Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 no dobra, odszczekuję szczurka ... i zmieniam na Maliznę ;-) Quote
evel Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Hm czy ona ma allegro? Bo robię taśmowo ostatnio to i Sonia może dostać swoje, a co :evil_lol: Quote
elmira Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Evl, a zrób Maliźnie :) Może to akurat okaże się szczęśliwe? Poprosimy ślicznie:) Quote
evel Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Nie obiecuję, że dziś zdążę ale może jutro mi się uda ;) Quote
elmira Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Siedzi sobie takie małe rude i w ogóle jej nie widać;) Quote
malibo57 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Hej! Ludzie - już miałam nie tańczyć, ale sobie potańczę:) :cunao::cunao::cunao::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Omar kochana zawiozła dziś naszą Maliznę do cudnego domku!!! Omar! Relacja!:grins: Quote
elmira Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Jeeeeeeeeeee. No nie wytrzymam!!! Ale super!!! Quote
omar Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 się melduję :) ludzie kosmiczni - starsi państwo, ale w sile wieku pani padła na glebę już w przedpokoju i turlała się z Sońką, całowała, płakała - cyrk na kołach pan ugotował kurczaka z marcheweczką, co chwila wyciągał z zakamarków smakołyki, zabaweczki, duperelki... wariactwo :razz: Sońka w pierwszych 2 minutach pobytu: - weszła na stół i wylała moją kawę :evil_lol: - "zaznaczyła" doniczkę z jakimś badylem:evil_lol: - wylizała wszystkich po paszczach:evil_lol: - zwiedziła całe m3:evil_lol: - wybrała sobie tron i nowego Boga (babkę ma w nosie, na punkcie faceta (może przez tego kurczaka) oszalała całkowicie):evil_lol: Ludzie poprzedniego psa też mieli z adopcji, masa zdjęc, super podejście fotek nie mam, ale zrobię za tydzień, bo jadę z wizytą oby więcej takich pozytywnie zakręconych :) Nie chciała ze mną wychodzić, więc chyba jej się spodobało mi się podobało bardzo (a ciasto jakie mieli - malina, mniam:razz:) Sońka mieszka na Bielanach Quote
luka1 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 :multi::multi::multi::multi::multi: ( nie urosła przez drogę?):evil_lol::evil_lol: Quote
malibo57 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 4,85? Chyba żartujesz? Dałabym jej góra 3,5 - szczupło wygląda;-) A to ciasto jakie było? Lukas, się nie wygłupiaj. Myślisz, że po tym kurczaku na hormonach zrobi się z niej Tosa?:crazyeye: Tfu, tfu! A ciekawe, czy Cheap wrócił już do dawnej wielkości? Po tej przygodzie ze szpinakiem? Quote
omar Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='malibo57']4,85? Chyba żartujesz? Dałabym jej góra 3,5 - szczupło wygląda;-) A to ciasto jakie było? Lukas, się nie wygłupiaj. Myślisz, że po tym kurczaku na hormonach zrobi się z niej Tosa?:crazyeye: Tfu, tfu! A ciekawe, czy Cheap wrócił już do dawnej wielkości? Po tej przygodzie ze szpinakiem?[/QUOTE] Nie mój chłop kuraka gotował, bo on nadal na obczyźnie, a Nowy Pańcio z kurakiem czekał :D A ciasto było z wisienkami, coś jak szarlotka, ale pycha, nie za słodkie i na bank nie kupne :D hmm... jak jadę oddać psa do DS to zawsze mnie karmią - albo wyglądam jak po obozie kondycyjnym w Oświęcimiu i ludziom mnie szkoda, albo chcą pokazać, że obcego karmią, więc i psa będą - sama nie wiem ;) Quote
omar Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Pochwalony :) Byłam u Szczura z wizytą - warczała na mnie :) Po ok 30sekundach dostała nagłego olśnienia i był taniec radości, lizanko, mizianko i takie tam - same wiecie :D Fotki mam, ale wkleję jutro, bo standardowo baterie poległy Sońka wygląda super i jest po uszy zakochana w swoim Pańciu (Pańcię kocha "za coś", Pańcia za sam fakt, że istnieje) Quote
elmira Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 U jakiego szczura, ja się pytam? ;) Super, że Sońka ma dom :) Quote
luka1 Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 omar - okulista potrzebny od zaraz Quote
Recommended Posts