Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj Dogo było tylko dla wybranych:p dziś podobno dla wszystkich - jak długo?
Witam, drogie koleżanki! Coś faktycznie cicho u Soni, a ona już by bardzo chciała do domku. Taka fantastyczna sunia! Sonia, Redek, Anioł - to właśnie takie psy do wszystkiego i dla każdego. Cierpliwe, pojętne, bezproblemowe - no, bez zarzutu. Są kochane nad wyraz:loveu:

Posted

Oj, mało dziś brakowało. Była rozterka i łezki. W końcu... nic z tego. Inny piesek został w domku. A Sońka jest taka cudna przylepa, taka słodycz psia. Ona tak mocno, mocno chce być czyjaś.. Ufff!

Posted

Mam jedno nowe zdjęcie Sonieczki - zaraz będzie. Reszta pewnie w weekend.
Sonia jest cudna, wszystkiego się nauczyła. Tak bardzo chce zasłużyć na miłość człowieka, że czyta z twarzy, czego się od niej oczekuje. Bezwzględnie zachowuje czystość w boksie, jest bardzo posłuszna i wręcz idealna!
Teraz służy pomocą Awarii w pozbyciu się nieufności i lęków. Jeszcze raz napiszę: jest PRZEKOCHANA:loveu:
Aha, ostatnio Sonia została zaszczepiona przeciwko kaszlowi kennelowemu - w dziurkę od noska:cool3:

Posted

Elmirko, właśnie o to mi chodziło, że nawet śliczny, mądry piesek - idealny - czeka i czeka. A razem z nim czekają te, które tak idealne nie są.
A może tak musi być? Może Sonia jest potrzebna Awarii? Już i to przyszło mi do głowy...

Posted

[quote name='malibo57']Elmirko, właśnie o to mi chodziło, że nawet śliczny, mądry piesek - idealny - czeka i czeka. A razem z nim czekają te, które tak idealne nie są.
A może tak musi być? Może Sonia jest potrzebna Awarii? Już i to przyszło mi do głowy...[/QUOTE]

Malibo, ja wiem :) Tylko wczoraj jak pomyslałam o tych durnych ludziach, co dla nich ważne są wymiary psiaka w centymetrach i innych budzikach, to ma dusza zawyła żałośnie;)

Śliczna jest Sonia. Mała przytulanka.

Posted

Gonitwa świąteczna rozpoczęta, sprzątanie chałup też - teraz jest czas wywalania psów z domu, za chwilę kupowania na prezenty - lepiej może niech ona siedzi narazie u nas.