malibo57 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Cudo! Czyż nie? Wspaniały psiak, tyle, że trzy razy mniejszy, niż na zdjęciach:evil_lol: Jak ją pierwszy raz zobaczyłam na żywo, to myślałam, że patrzę przez odwróconą lornetkę:crazyeye: Hm, tylko Cheap na zdjęciach jest podobno mniejszy, niż w rzeczywistości, hehe. On zawsze na przekór:shake: Quote
elmira Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Alez ona jest drobinka. Przy dłoni tego Pana to najlepiej widać. Quote
malibo57 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Pozdrowienia od Pańciostwa Soni Malizny i od samej Onej;-) Sonieczka ma się świetnie, rządzi się w domu, ma wilczy apetyt ( syndrom głodu, chyba?). Z dawnych czasu pozostały jej drobne lęki i smuteczki, czyli drygnięcia niekontrolowane na nagłe i głośne dźwięki. Poza tym, kocha i jest kochana:) Czekam na zdjęcia, a wkrótce wybieram się z wizytą. Quote
malibo57 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Są fotki! Wraz z życzeniami świątecznymi i na Nowy Rok:) - Dziękujemy! Komentarze do zdjęć przyszły wraz z nimi, a tytuł brzmi: "Załączamy kilka zdjęć naszej najmilszej pieszczoszki Soni-Malizny":loveu::loveu::loveu: Chwila odpoczynku Jaka ładna książeczka Może uśniemy... Na czatach Nad Rządzą Quote
malibo57 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Najlepiej u pani pod kołdrą:) Nie wpuszczę cię na moje posłanko Posłucham bajeczki Troszkę mi pyszczek posiwiał... Z moim młodym panem Quote
malibo57 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Malizna Sonia Wielkanocna - pozdrawia wszystkich przyjaciół:) Quote
Recommended Posts