Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Guciek']Coś metoda nie skutkuje, bo leży na łóżku i tylko sapie, przytulając się do chłodnej ściany...:evil_lol:[/QUOTE]

Haha, no wiesz... chłodna ściana fajna jest :cool3::cool3:
Oj, trzymam kciuki za rudą, ciekawe ile rudych stworów będzie u was :razz::razz:

Posted

[quote name='Frytela']Moja chilli wyraźnie daje mi do zrozumienia że woli spać w mojej pościeli a nie z tymi pijawkami w kojczyku ;)
A jak mi brudzi pościel to szok :evil_lol: chyba dla zemsty ;)[/QUOTE]

hmm.... moja Pirania też wchodzila do smrodków tylko jak musiala (pomijam pierwsze 3 dni gdzie silą ją na dwór wyciągałam). Nakarmila, umyla i w nogi. Potem jak już dokarmialam male to bardzo chciała tam wchodzić, ale miała wyraźny zakaz, dopiero jak maluchy zjadły mogła wysprzątać ich michy. do łózka się też pchała, ale zostala wyrzucona do swojej sypialni. Jak i reszta psów - zrobilam rewolucję w domu - uwolnilam sobie łóżko z psow, dzieci i kota - każde dostało swoje spanie a ja mam w końcu łózko dla siebie! :)

Posted

Aru też nie ma już zbytniej ochoty siedzenia non stop z małymi ;) najwygodniej jej na mojej poduszce :D
Jutro postaram się coś cyknąć, mimo iż sesje miałam w planach na czwartek ;P

Posted

Guciek gratulacje dla Was!!!
To macie już za sobą poród teraz życzymy dużo mleczka i wytrwałości :D

A u nas dzisiaj 56-58 dzień :D

[IMG]http://i26.tinypic.com/zumjrn.jpg[/IMG]

Posted

Gratuluję świeżo upieczonej mamie - niezły wynik ;)

[B]dzasta[/B] - widać już tuż tuż ;)

a to Spike - ma prawie 2 tygodnie. ładną sesję zrobię jak wszystkie otworzą oczka ;)
[IMG]http://img411.imageshack.us/img411/6393/99587490.jpg[/IMG]
[COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT][/COLOR]

Posted

Niech już otwierają oczka te Twoje maluchy bo jestem ciekawa czy Carbowsky oczęta swoje przekazał :D

A u nas jeszcze chyba troszeczkę :) Temp jeszcze w normie. Wczoraj byliśmy u weta na RTG i jeszcze widać maluchy nie szykują się do wyjścia bardziej do zabawy bo co zdjęcie to w innej pozycji strasznie są ruchliwe :D

Posted

Hoho, jaka Panna Staffikowa już duża! :D U Was też już niedługo wysyp... :)

Agnethka, czy one Ci się nie rozłażą na 4 strony świata przy takich sesjach? ;) Dziś próbowałam z osobna obfocić moje pociechy i dostały taaakich dopalaczy, że zrezygnowałam i mam tyylko grupowe hehe.

W ogóle to aktualizacja - o 9:36 przy kontrolnej wizycie u weta czy wszystkie już się urodziły, podczas robienia USG wyskoczyła do nas ostatnia, 10, suczka, 330g :)

[img]http://img695.imageshack.us/img695/3139/pups032.jpg[/img]

Posted

Guciek jeszcze raz gratulacje... heh no to teraz już "z górki" jeśli można tak właściwie powiedzieć o 10 szkrabach w domku hehe , najważniejsze że maluchy zdrowe tylko sie cieszyć :)

Posted

[quote name='Guciek']

Agnethka, czy one Ci się nie rozłażą na 4 strony świata przy takich sesjach? ;) Dziś próbowałam z osobna obfocić moje pociechy i dostały taaakich dopalaczy, że zrezygnowałam i mam tyylko grupowe hehe.
[/QUOTE]

rozłażą i to od pierwszego dnia :D
a jak Stellę biorę na ręce to od razu żarcia szuka i nieważne, że dopiero jadła :D dodam, że jest najmniejsza z towarzystwa ;)

masz piękną ekipe ;)