Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='justysiek']a jestescie bardziej na tak czy na nie?:cool3:;)[/quote]

oj chyba na tak ;) ale ciii...nie chcę zapeszać ;)

chwilami to sama już nie wiem co mam myśleć :evil_lol: popadam w obsesje obserwacyjną :evil_lol:

Posted

[quote name='agnethka']oj chyba na tak ;) ale ciii...nie chcę zapeszać ;)

chwilami to sama już nie wiem co mam myśleć :evil_lol: popadam w obsesje obserwacyjną :evil_lol:[/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ja tam jestem na tak:lol:
jakies mam takie przeczucie, ale ciiiiiiii:evil_lol:

Posted

[quote name='justysiek']ostatnio mialam dobre przeczucie co do innej suczki z porodowki:evil_lol:
wiec moze i tym razem sie sprawdzi:loveu:[/quote]

aha...dobra...to ciii.... :cool3:

termin mamy na 11-13.09.2009 :evil_lol:
ja obstawiam 14.09.2009 w imieniny mojej córki :eviltong: (fajnie by było)

Posted

[quote name='agnethka']aha...dobra...to ciii.... :cool3:

termin mamy na 11-13.09.2009 :evil_lol:
ja obstawiam 14.09.2009 w imieniny mojej córki :eviltong: (fajnie by było)[/quote]
oki ciiiiiiiiiii:evil_lol:
to czekamy na malenstwa i fotorelacje:loveu:

Posted

[quote name='Dzidtka_Gl']fakt, są przesłodkie i co tu dużo ukrywać MILION razy mniej kłopotliwe niż szczenięta.... ale ja już tak tęsknieza małymi lhasa....[/quote]

A ja się nigdy jakoś nie zastanawiałam, które dzieci są mniej kłopotliwe, kocie, czy psie....;)

A.

Posted

[quote name='Dzidtka_Gl']szczeniaki to "prosiaki" szczególnie tak od 5 tyg :) a kociaki już wtedy wędrują do kuwetki :)[/quote]

No tak :)

A.

Posted

[quote name='Mudik']A jakiej używasz do takich maluszków.Tak z ciekawości pytam?

Dzidtka, śliczności, a jaki fajowy placyk zabaw, przeurocze!:loveu::loveu::loveu:[/quote]

Mam strzyżarkę Philipsa- jest leciutka, choć nie najmniejsza.
Ale znajomi zakupili sobie w Saturnie takie malutkie trymery- super sprawa.

Posted

[quote name='miniaga']Mam strzyżarkę Philipsa- jest leciutka, choć nie najmniejsza.
Ale znajomi zakupili sobie w Saturnie takie malutkie trymery- super sprawa.[/quote]

Trymery?? Możesz podać konkretną nazwę?

Posted

[quote name='ladyyork']Byłam wczoraj u weterynarza moja malusia jest w ciąży:multi:[/quote]
Trzymamy kciuki.

[B]Agnethka[/B] - a Elitę równiez trzymamy.

[B]Rodzice [/B]- za Was tez!:lol:
[B]
Miniaga[/B] - za nowe domki dla maluchów!

[B]Dzidtka[/B] - ja też bym się chętnie pobawiła w kociaki, ale... postawiłam jednak na baski.:lol: Zazdraszczam...

Pzdr.

Posted

Mikrus to już spore szczenię - całe 330 gr :razz: , jego rodzeństwo 1200 gr .
Zdecydowalam go dzisiaj odrobaczyć razem z rodzeństwem pomimo jego wagi . Myślę ,ze mu nie zaszkodziłam . Nadal muszę go trzymać przy cycu za kazdym razem ( czyli co 2 godziny :placz:) Mięsem dokarmiam 2 x na dobę i chyba już dzisiaj wprowadzę dokarmianie starterem Eukanuby ale tylko jego . Rodzeństwo zoastawię na cycu jeszcze do mojego powrotu z wakacji - Akira wyglada doskonale a maluszki są grubiutkie więc chyba niczego im nie brakuje . Jak wrócę bedą miały 4,5 tygodnia .

Posted

[quote name='Asiaczek']

[B]Agnethka[/B] - a Elitę równiez trzymamy.

[/quote]

oj..trzymaj mocno ;) ja też trzymam...

a to moje czarne maleństwo ;) Elitka :loveu:

[IMG]http://img10.imageshack.us/img10/2826/83246205.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='rodzice']Mikrus to już spore szczenię - całe 330 gr :razz: , jego rodzeństwo 1200 gr .
Zdecydowalam go dzisiaj odrobaczyć razem z rodzeństwem pomimo jego wagi . Myślę ,ze mu nie zaszkodziłam . Nadal muszę go trzymać przy cycu za kazdym razem ( czyli co 2 godziny :placz:) Mięsem dokarmiam 2 x na dobę i chyba już dzisiaj wprowadzę dokarmianie starterem Eukanuby ale tylko jego . Rodzeństwo zoastawię na cycu jeszcze do mojego powrotu z wakacji - Akira wyglada doskonale a maluszki są grubiutkie więc chyba niczego im nie brakuje . Jak wrócę bedą miały 4,5 tygodnia .[/quote]

Trzymamy nieustająco :p, głaski dla mamuśki, szczylków i ogrooomne dla Mikrusa :lol:

A.

Posted

Dołączamy do Państwa z dwiema dorodnymi dziewczynkami i dwoma pięknymi chłopczykami :) Nadal uwierzyć nie mogę, ale tak - to prawda! Nasza Novinka została mamusią :) Ogromne podziękowania dla Agaty ([B]pokoik1[/B]), bez której ten poród nie byłby tak fascynujący :)

[IMG]http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/P1240499_640_x_480.jpg[/IMG]

[IMG]http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/P1240501_640_x_480.jpg[/IMG]

Pytanie do Was - pierwszy szczeniak urodził się o 23:20, reszta po północy.
Jaką datę urodzin dać dzieciakom? 13, czy 14.08?

Posted

Ale z drugiej strony patrząc, większość (3) urodziły się już nowego dnia.... I jak to rozwiązać :hmmmm:
Nie, żebym była przesądna... Ale 13tka.... hmmm..... Ciężki orzech :evil_lol:

Na razie wiem, że mam IXI i IVO :) Reszta jest bezimienna ;-)

Posted

[quote name='panienkabubu']Dołączamy do Państwa z dwiema dorodnymi dziewczynkami i dwoma pięknymi chłopczykami :) Nadal uwierzyć nie mogę, ale tak - to prawda! Nasza Novinka została mamusią :) Ogromne podziękowania dla Agaty ([B]pokoik1[/B]), bez której ten poród nie byłby tak fascynujący :)

[URL]http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/P1240499_640_x_480.jpg[/URL]

[URL]http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/P1240501_640_x_480.jpg[/URL]

Pytanie do Was - pierwszy szczeniak urodził się o 23:20, reszta po północy.
Jaką datę urodzin dać dzieciakom? 13, czy 14.08?[/quote]

Gratulacje :multi::multi::multi:
śliczne fasolki :loveu:

[quote name='panienkabubu']
Na razie wiem, że mam IXI i IVO :) Reszta jest bezimienna ;-)[/quote]

proponuję Insignię ;)

A.