Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śliczne małe szelciaki:loveu: i śliczne pudelki. Ja miałam ostatnio okazję być w odwiedzinach u pudelkowej mamy z dzieckiem tak 5 tyg. ale białej toyki.

Karenina jutro robię zaopatrzenie w aptece, w niedzielę jeszcze wypad do Częstochowy (oczywiście przyszła mamuśka siedzi w domku) a potem to już tylko czekamy. U nas jest 52 dzień dopiero.

Czekamy niecierpliwie na małe dozie. Ciekawe ile będzie.

Posted

[quote name='milamini'] Mamusia ma teraz popsute w łepetynie i w/g niej to powinnam ja tam siedzieć w tym kojcu. [/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cwaniara

Posted

[quote name='MEGNUM']U nas dzisiaj 56 dzień. Zaczynam się denerwować:cool1:[/quote]

Nic mi nie mow o nerwach
U mojej wnusi dzis 64, niebawem osiwieje jak na babcie przystalo :roll:

Posted

U nas dzisiaj 56 dzień. Zaczynam się denerwować:cool1:

[quote name='PANGEA']Nic mi nie mow o nerwach
U mojej wnusi dzis 64, niebawem osiwieje jak na babcie przystalo :roll:[/quote]

No Fana daje czadu:evil_lol:

Posted

[quote name='mrowa23']dale4j na swiecie pojawili sie kolejni chlopcy czyli poki co wynik 3 zoltych panow, a babaci ajest kochana...... babciu zle stekam przez telefon ?:diabloti:[/quote]
:multi:nareszcie:loveu:

Posted

[quote name='mrowa23'] a babaci ajest kochana...... babciu zle stekam przez telefon ?:diabloti:[/quote]

to kto tu ma wkońcu rodzić Ty czy sunia??? :evil_lol:

5 chłopa - super ale panny też by się przydały :loveu:

Posted

[quote name='karenina']milamini GRATULACJE! To masz taki zestaw jak ja :loveu:. Ile wazy dorosły szelciak? Bo wagi szczyli takie jak u charcikow - a charciki to tak koło 5 kg waza.[/quote]
Normalnie 6-10 kilo, ale są i lżejsze i cięższe. Moje laski 8-9 z idealnym wzrostem
I co u doziów ?