3 x Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='gusia0106']Skąd;) Mamy jeszcze całe 5 ;)[/QUOTE] to czemu mu nie dajesz? :mad: za duzo to ich nie dostaliscie tym razem :oops: Quote
gusia0106 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='3 x']to czemu mu nie dajesz? :mad: za duzo to ich nie dostaliscie tym razem :oops:[/QUOTE] Dostaliśmy 6 :) Daję mu na zmianę z puchami, a że karmię go raz w tygodniu to mamy zapas :evil_lol: Quote
3 x Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='gusia0106']Dostaliśmy 6 :) Daję mu na zmianę z puchami, a [B]że karmię go raz w tygodniu[/B] to mamy zapas :evil_lol:[/QUOTE] to tak jak ja moje wacki ;) ale jeśli chodzi o psa z niedowaga to chyba ciut za rzadko? :eviltong: Quote
gusia0106 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='3 x']to tak jak ja moje wacki ;) ale jeśli chodzi o psa z niedowaga to chyba ciut za rzadko? :eviltong:[/QUOTE] Eee tam, bez przesady ;) Quote
Soema Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='gusia0106']Dostaliśmy 6 :) Daję mu na zmianę z puchami, a że karmię go raz w tygodniu to mamy zapas :evil_lol:[/QUOTE] :hmmmm: jakież to ekonomiczne, czego nie pomyślałam.. :splat: Quote
gusia0106 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Soema']:hmmmm: jakież to ekonomiczne, czego nie pomyślałam.. :splat:[/QUOTE] Jak to malawaszka dzisiaj powiedziała, to jest wątek edukacyjny ;) edukuje w wielu dziedzinach, jak się okazuje ekonomii również ;) Quote
Soema Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='gusia0106']Jak to malawaszka dzisiaj powiedziała, to jest wątek edukacyjny ;) edukuje w wielu dziedzinach, jak się okazuje ekonomii również ;)[/QUOTE] Dziękuję Wybawicielko :Rose: co ja bym bez Was zrobiła.. Quote
3 x Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 a ja tyle biadoliłam, ze nam utrzymanie emeryta po operacji wzrosło a tutaj wystarczyło przejsc na dietę marleja i git by było ;) Quote
Gremlin Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='gusia0106']Dostaliśmy 6 :) Daję mu na zmianę z puchami, a że karmię go raz w tygodniu to mamy zapas :evil_lol:[/QUOTE] Gusia... te puchy to w całości dajesz czy tylko ich zawartość? Tak czasami myślę, że tyle wartościowego żelaza się marnuje...:diabloti: Quote
gusia0106 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 [quote name='Gremlin']Gusia... te puchy to w całości dajesz czy tylko ich zawartość? Tak czasami myślę, że tyle wartościowego żelaza się marnuje...:diabloti:[/QUOTE] O ja durna :oops: Puszki wyrzucałam, ale od dziś się to zmieni ;) Dzięki Marcepan:) Dostaliśmy piłeczkę na sznurku od Cioci Tory&Faro. Bardzo dziękujemy :loveu: Quote
Tora&Faro Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Śliczny jest Marlejek:loveu:...na fotkach wygląda na chudzielca, ale na filmiku jakoś tak ok:loveu:...chyba sprawia to radość bijąca od niego na każde Twoje przywołanie Gusiu:) no urokliwy się zrobił chłopak;) O ja głupia:roll:.....też do tej pory puszki wyrzucałam...:evil_lol: Quote
mala_czarna Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Bardzo przepraszam, że na Marleyowym wątku, ale spójrzcie kochane tutaj: [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=917263190[/url] To jest onek z Klembowa. Jest cudny, uroczy, ale szczęścia niestety nie ma :( Dziewczyny zrobiły Allegro, ale szanse na adopcję pewnie marniutkie. Mam jeszcze kilka zdjęć, ale kiepskie, bo robione w kojcu. Quote
gusia0106 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 A ja zapraszam na bazarek dla Mai [url]http://www.dogomania.pl/threads/179509-Szaliki-apaszki-torebki-i-inne-dla-Mai-do-15-02-g-00-00?p=14073050#post14073050[/url] Quote
gusia0106 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Właśnie doznałam olśnienia, że muszę jeszcze kupić gwizdek.... Ale to podejdę chyba do zoologicznego koło siebie, żeby nie generować kosztów wysyłki. Porównam ceny i zobaczę jak taniej Quote
rufusowa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 chcialam Ci zamowic gwizdek, bo zamawiam karmę z czterechłapek własnie...ale nie mają obecnie gwizdków zamówiłam sznur z piłką dla Miśka :) Quote
gusia0106 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 [quote name='rufusowa']chcialam Ci zamowic gwizdek, bo zamawiam karmę z czterechłapek własnie...ale nie mają obecnie gwizdków zamówiłam sznur z piłką dla Miśka :)[/QUOTE] Dzięki Niunia :) On się biedny boi zabawek :( W ogóle nie wie o co chodzi w bawieniu Quote
gusia0106 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Pani Grażynka niezmiennie nas wspomaga. Los Marleja i Amigo jest dla niej ważny tak samo jak los jej własnych psów. Miałam niebywałe szczęście trafić na taką osobę jak Ona. Dziś na moje konto wpłynęło 150 zł. 100 wysłałam dla Mai na leczenie 50 wysłałam Fidze (sunia, której właściciel został odnaleziony a mimo to, przez dwa tygodnie nie odebrał jej z hotelu....) na opłatę hotelu Quote
iwlajn Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Gusiu, Marlej na filmiku jest taaaaaaki kochany. Jak leci do Ciebie z tym piskiem. Mój Grubasek też tak piszczał... Grzeczny, posłuszny pies. I cierpliwy - do chałupy chce, a ta woła i woła:) Quote
gusia0106 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 [quote name='iwlajn']Gusiu, Marlej na filmiku jest taaaaaaki kochany. Jak leci do Ciebie z tym piskiem. Mój Grubasek też tak piszczał... Grzeczny, posłuszny pies. I cierpliwy - do chałupy chce, a ta woła i woła:)[/QUOTE] On naprawdę jest grzeczny:) Teraz to już nawet da się lubić:) Quote
iwlajn Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Cuda, normalne cuda. A Twój głos Gusiu rzeczywiście taki, kojący:) Z takim głosem to terapeutą powinnaś być:) Quote
Gremlin Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='iwlajn']Cuda, normalne cuda. A Twój głos Gusiu rzeczywiście taki, kojący:) Z takim głosem to terapeutą powinnaś być:)[/QUOTE] tia... daj jej marcepana :diabloti: Quote
Zofija Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Pilnie potrzebuję osoby, która mi sprawdzi dom tymczasowy w Warszawie. Sprawa bardzo pilna!!! Bardzo proszę o pomoc! Piszcie na pw lub maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] tel.: 508-063-271 Quote
gusia0106 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 [quote name='Zofija']Pilnie potrzebuję osoby, która mi sprawdzi dom tymczasowy w Warszawie. Sprawa bardzo pilna!!! Bardzo proszę o pomoc! Piszcie na pw lub maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] tel.: 508-063-271[/QUOTE] A gdzie ten dom? W jakiej dzielnicy? Quote
mala_czarna Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Uprzejmie donoszę, że mam receptę dla cymbała :lol: Quote
Recommended Posts