Ewa Marta Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Serce mi pęka:-( Nie mogę się pogodzić z tym, że nareszcie szczęśliwa Sonia jest tak ciężko chora:-( Quote
Nutusia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Do bani jest ten świat urządzony... :( Quote
feliksik Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 cieszę się z jednego że ma domek, za resztę to tylko płakać się chce Quote
mysza 1 Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 Jak tam Soniulka? Lepiej troszkę czy gorzej? :( Quote
ronja Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 na razie chyba jest tak samo. nóżka się rozjeżdza w różnych momentach. zauważyliśmy, że to wszystko idzie skokami. pogorszenie następuje nagle i gwałtownie. w domu Hala nosi bucik, bo pościerała na krótko pazurki w tej chorej łapce. Quote
mysza 1 Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 A ja zmieniłam tytuł to się tylko zapisało w pierwszym poście a wątek dalej bez zmian... Quote
mysza 1 Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 Kochani ! Firma Karma Express zgodziła się nam pomóc finansowo przekazując 3 zł od każdego sprzedanego worka karmy. W czasie składania zamówienia dopiszcie w uwagach "psom na pomoc". I tak robicie zakupy dla swoich podpiecznych, pomóżcie nam proszę kupując w Karmie Express :smile: Dla nowych klientów dodatkowo jest 5 % zniżki :smile: http://www.karmaexpress.pl/pomoz-bez...wierzakom,3,11 Quote
Ellig Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Ja juz zrobilam pierwszy zakup i bardzo polecam, swietna , bardzo mila obsluga i naprawde ekspresowa wysylka. Quote
mysza 1 Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 [quote name='Ellig']Ja juz zrobilam pierwszy zakup i bardzo polecam, swietna , bardzo mila obsluga i naprawde ekspresowa wysylka.[/QUOTE] O, bardzo dziękujemy :) Niewielkim dzielą się zyskiem ale zawsze coś :) Quote
Lemoniada Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Jak się czuje kochana Sonia? Łapki współpracują? Nadal cieszy się życiem? :) Quote
_Goldenek2 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Też zaglądam z nadzieją na lepsze wieści... Quote
ronja Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Choroba niestety postępuje. Jej tylne łapki nikną w oczach:( Mniej się rusza, w domu głównie leży. Ale na spacery nadal czeka. Quote
Nutusia Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Trzymaj się, psineczko. I obyś jak najdłużej tych spacerków wyglądała i się nimi cieszyła... Quote
Ewa Marta Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Płakać się chce czytając, jak Soniś się czuje:-( Całuję jej kochany pyszczek... Quote
mysza 1 Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='Kocurek']Jak sie Sonia czuje........?[/QUOTE] Ostatnio choroba nie postępuje (tfu, tfu ;)) łapki są słabsze, Sonia więcej leży ale też chętnie chodzi na spacery i nawet sobie biega z psami (nie tak jak dawniej ale jednak :)) Więcej to Marta może napisze w wolnej chwili, bo widzi Sonię stale :) Quote
ronja Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 zawsze się boję pisać, że się nie pogarsza, bo zaraz jest gorzej. łapa jest słaba, często się rozjeżdza i Sonia traci równowagę nawet jak stoi czy wolno idzie. ale ten stan utrzymuje się od dłuższego czasu. w domu głównie leży (ale moje pozostałe psy też przesypiają prawie całe dnie),ale na spacery czeka i potrafi nawet przebiec kawałek (przy bieganiu obie tylne łapy pracują razem, wychodzą z tego takie podskoki), Quote
Ewa Marta Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Oby ten stan utrzymał się jak najdłużej. Soniś, wielki buziak dla Ciebie! Quote
Recommended Posts