irenaka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='marysia55']Irenka:loveu: no ja nie wiem czy mogę kasiorką od Ciebie zapychać tę dziurę:shake:, przeciez ty i tak ją cały czas zapychasz :cool3::cool3:[/QUOTE] Zapycham i zapychać będę, przecież Krzyczek się nie zostawia w potrzebie:shake:, nawet jak dziury mam w kieszeniach. Zawsze się jeszcze jakiś grosik wygrzebie;). [quote name='Dzidzia56']Witam na wątku Sonii i dorzucam sie do jej wydatków na weta. Biedna suńka. Irenaka zachęcała do piątak, więc dorzucam 2 piątki czyli [B]10,-[/B] :lol:[/QUOTE] Witam serdecznie:loveu: na wątku i dziękuję pięknie za pomoc:calus:. Polecam Krzyczki pamięci;) [quote name='marysia55']Wielkie dzięki, że mi przypomniałaś :lol:. Nie ma to jak dobra współpraca :p. Zaraz sobie poedytuje mój post :evil_lol:. Wiesz, że to lubię ... z resztą kto by nie lubił :lol::lol:[/QUOTE] Edytuj Kochanie:loveu:, bo na pierwszej stronie wrzuciłam jeszcze deklarację Pani Eli [B]Lucia 30,00 ( początek października) [/B] [quote name='łagierek']wyslalem wlasnie 70 zl na pieski z krzyczek[/QUOTE] Kogo moje oczy widzą:crazyeye: Przecież my korespondujemy na pw:evil_lol:. Dziękuję, oficjalnie na wątku za pomoc:Rose:. Już nie wspomnę, że czerwony dywan powinnam rozłożyć, bo pierwszy facet na wątku Sonieczki się pojawił:evil_lol: Quote
irenaka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='ronja']za 4 dnia kończy się antybiotyk. wczoraj dr Ewa powiedziała,że nie mozna przerywać antybiotyku, że przy takim zapaleniu pęcherza antybiotyk trzeba przedłużyć nawet bez powtórnego badania moczu. oczywiście, ja nie decyduję, ale nie ma możliwości, by Bartek w sobotę pojechał z Sonią na cewnikowanie. i jeszcze jedno - chciałabym, byś Irenko zastanowiła się nad sposobem płacenia za leczenie Soni. my nie możemy zakładać i czekać długo na zwrot. rozumiem, że zwrot dostaję po wysłaniu faktur. niestety, jesteśmy w takim momencie życia,ze liczymy każdy gorsz i takie wysyłanie każdej faktury też jest wydatkiem. na pocztę mamy daleko, trzeba specjalnie jechać i kolejne koszty paliwa dochodzą. dlatego między innymi przetrzymałam ostatnie faktury. chciałabym, by leczenie Soni było opłacane poza nami. od października również muszę podwyższyć koszty dojazdu do lecznicy. mamy stare terenowe samochody, które sporo palą. 10zł za dojazd do weta, to tak naprawdę koszt zaniżony. Gaz podrożał i nie jestem w stanie dłużej dokładać do każdego psa, którego wozimy. Dlatego uprzedam, że od października koszt dojazdu do lecznicy to 15zł.[/QUOTE] A tu widzę same złe wiadomości:shake:. Jakoś będziemy musieli Martusiu:loveu: przeżyć tą podwyżkę transportu. Życie to nie ciastko z kremem, nic nie chce tanieć:shake:. Nie wiem niestety jak wybrnąć z sytuacji z tymi fakturami. Fundacja nie może wypłacać pieniędzy bez faktury, więc podstawa to ich wysyłka do Izy. Może porozmawiaj na ten temat z wetami, aby wystawiali na przelew, choć oczywiście warunkiem ich wypłaty też będzie ich dostarczenie do Fundacji. A jeżeli już piszemy o kosztach, to mam pytanie. Czy bierzesz taką ewentualność pod uwagę, aby obniżyć koszty pobytu Sonieczki u Was? Wiadomo, że na początku czas poświęcony Sonieczce był ogromny, ale może teraz to się zmieniło? Sonieczka to już nie ten sam pies, dzięki Tobie i Bartkowi. I ostatnia sprawa dotycząca rozliczeń. Przygotowałam już rozliczenie do Fundacji za wrzesień, bardzo Cię proszę o naniesienie ewentualnych korekt i jutro wysyłam to rozliczenie do Fundacji. Pobyt Sonieczki ( 1-30.09) 14,00 x30,00= 420,00 Łączna wartość faktur do zwrotu za leczenie 317,58. Na tą kwotę składają się faktury ( już są na wątku rozliczeniowym): 62/2010 90,00 2767/2010 17,84 2908/2010 18,74 70/2010 191,00 Do tego dolicz Martusiu transporty Sonieczki. Ponieważ uzgodniłyśmy na wątku rozliczeniowym, że ze wspólnych pieniędzy kwotą przeznaczoną na Sonię będzie 380,46, to bardzo proszę o wklejenie właśnie tej kwoty na rozliczenie pobytu Sonieczki za wrzesień. Natomiast różnicę, czyli 39,54 + koszty transportu opłacę z moich prywatnych pieniędzy i zamkniemy miesiąc. Gdyby były jakieś niejasności, dodatkowe koszty to pisz. A ja ze swojej strony proszę również wszystkich o sprawdzenie. Quote
ronja Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Irenko, jedynie mogę zmienić koszt pobytu na 12zl + karma Wasza. każdy pies w domu, który jest u nas jest za 12zł ze swoją karmą. Sonia jadła naszą karmę i gotowane, dlatego była za 14zł. do tego Sonia jest u nas, z moimi psami, nie w boksie domowym, więc nie mogę obniżyć ceny, bo byloby to nieuczciwe wobec innych psów. jeśli chodzi o poświęcony czas, to Bartek ciągle się nią zajmuje - poświęca jej chyba najwięcej czasu ze wszystkich psów, które są u nas:) jeżeli zamówisz do nas karmę, nie ma problemu, od tego dnia zacznę liczyć po 12zł dla jasności - Kair jest po 10zł, bo jest psem kojcowym (podczas naszej nieobecności jest w kojcu, nie w domu). zamieszkał u nas, ale z mojej inicjatywy, więc nie będę podnosić ceny. Ewa Marta wielokrotnie przywoziła karmę, puszki, posłania dla innych psów, więc też inaczej liczę Kaira. co do kosztów, to Sonia była 3 razy wieziona do weta - koszt do zapłaty to 25zł (bo raz była nadpłata 5zł) Quote
marysia55 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='łagierek']wyslalem wlasnie 70 zl na pieski z krzyczek[/QUOTE]:crazyeye: 'o psia kostka'. Warto było tutaj wpaść , oj warto :lol: .... czy wujka też mogę całować czy wujek SE nie życzy :evil_lol: takich poufałości :diabloti: bo czerwonego dywanu u nas 'niet':shake: [quote name='irenaka']Zapycham i zapychać będę, przecież Krzyczek się nie zostawia w potrzebie:shake:, nawet jak dziury mam w kieszeniach. Zawsze się jeszcze jakiś grosik wygrzebie;). Edytuj Kochanie:loveu:, bo [B]na pierwszej stronie wrzuciłam jeszcze deklarację Pani Eli [B]Lucia 30,00 ( początek października) Kogo moje oczy widzą:crazyeye:Przecież my korespondujemy na pw:evil_lol:. Dziękuję, oficjalnie na wątku za pomoc:Rose:.[B]Już nie wspomnę, że czerwony dywan powinnam rozłożyć, bo pierwszy facet na wątku Sonieczki się pojawił[/B]:evil_lol:[/QUOTE][/B] no właśnie widzę, że uciekły mi te deklaracje, które były przed założeniem "listy":evil_lol:. Lecę SE zrobić aktualizację :evil_lol: Aha ... i jeszcze zauważyłam czytając Twój ostatni post, że leczenie Sonii to dużo większa kwota niż ta ostatnia faktura na 191,- :cool3:. W tym momencie robie samowolkę i zmieniam kwote jaka zbieramy :razz: ..... no chyba, że mnie opierdzielisz Wodzu:x to się 'nawrócę' :oops: Quote
irenaka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Teraz coś;-), na co czeka wiele dziewczyn:loveu:, bazarek z perfumami. Są boskie:eviltong: Miałam się w nich wykąpać:evil_lol:, ale sobie darowałam i macie szansę;) Zapraszam do licytacji. Nie obędzie się pewnie bez dobrej zabawy:multi:. Cena powalająco niska:mdleje: Madziu:loveu:, dziękuję Ci pięknie za podarowanie ich na bazarek dla Patoska:calus: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/193669-5th-Avenue-Nights-Elizabeth-Arden-kupować-grosza-nie-żałować-dla-Patoska-do-06.10.?p=15459912#post15459912[/URL] Ktoś rzuci oczkiem?;) Quote
irenaka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='marysia55'] Aha ... i jeszcze zauważyłam czytając Twój ostatni post, że leczenie Sonii to dużo większa kwota niż ta ostatnia faktura na 191,- :cool3:. W tym momencie robie samowolkę i zmieniam kwote jaka zbieramy :razz: ..... no chyba, że mnie opierdzielisz Wodzu:x to się 'nawrócę' :oops:[/QUOTE] Ja się poddaję Marysiu:iloveyou:, rządź Kochana jak chcesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Szable w dłoń i rozsyłam dalej prośbę o pomoc:bigcool::bigcool: Quote
marysia55 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 :Cool!:[B] W związku z powyższymi deklaracjami mam przyjemność edytować ten post[/B]:Cool!: Na ten moment za faktury od weta ( [B]317,58[/B]) mamy uciułane :lol: : [B][COLOR="#000080"]10,- Irenaka :loveu: 10,- Dzidzia56 :loveu: 10,- marysia55:loveu:(sama sobie wyznam miłość:evil_lol:) 20,- sylwiaso :loveu: 30,- Lucia :loveu: 70,- łagierek :loveu: ----------- 150,- [/COLOR][/B] [B][COLOR="#556b2f"]Mam taką cichą nadzieję, że jeszcze nie raz mi przyjdzie edytować ten post :roll::roll:[/COLOR][/B] Dziękuje wszystkim :Rose::Rose::Rose: którzy już się wpisali na tę listę i serdecznie zapraszam tych nieśmiałych co się jeszcze zastanawiają :cool1::cool1::cool1: Liczymy na każdego[B] 'piątaka'[/B] od cioteczek :calus:i wujków :calus: [B]Do pełni szczęścia brakuje nam [COLOR="#800080"]167,58[/COLOR] :roll:[/B] Quote
marysia55 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='irenaka']Teraz coś;-), na co czeka wiele dziewczyn:loveu:, bazarek z perfumami. Są boskie:eviltong: Miałam się w nich wykąpać:evil_lol:, ale sobie darowałam i macie szansę;) Zapraszam do licytacji. Nie obędzie się pewnie bez dobrej zabawy:multi:. Cena powalająco niska:mdleje: Madziu:loveu:, dziękuję Ci pięknie za podarowanie ich na bazarek dla Patoska:calus: [URL="http://www.dogomania.193669-5th-Avenue-Nights-Elizabeth-Arden-kupowa%C4%87-grosza-nie-%C5%BCa%C5%82owa%C4%87-dla-Patoska-do-06.10.?p=15459912#post15459912"]http://www.dogomania.pl/threads/1936...2#post15459912[/URL] Ktoś rzuci oczkiem?;)[/QUOTE]chyba zrobiłas to specjalnie :diabloti:, link mi sie nie otwiera :mad: Quote
irenaka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='marysia55']chyba zrobiłas to specjalnie :diabloti:, link mi sie nie otwiera :mad:[/QUOTE] Jasne, że tak:p, co będziesz mi konkurencję robić. Chyba, że będziemy się kąpać razem;), to rzuć oczkiem:evil_lol: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/193669-5th-Avenue-Nights-Elizabeth-Arden-kupować-grosza-nie-żałować-dla-Patoska-do-06.10.?p=15459912#post15459912[/URL] Quote
marysia55 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='irenaka']Jasne, że tak:p, co będziesz mi konkurencję robić. [B]Chyba, że będziemy się kąpać razem;), to rzuć oczkiem:evil_lol:[/B] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/193669-5th-Avenue-Nights-Elizabeth-Arden-kupować-grosza-nie-żałować-dla-Patoska-do-06.10.?p=15459912#post15459912[/URL][/QUOTE] hymmmmm , wspólna kąpiel z Irenką :razz: i do tego wanna z hydromasażem :diabloti: Quote
irenaka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='marysia55']hymmmmm , wspólna kąpiel z Irenką :razz: i do tego wanna z hydromasażem :diabloti:[/QUOTE] W sobotę?;) Quote
marysia55 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='irenaka']W sobotę?;)[/QUOTE]jeśli chodzi o mnie to w sobotę mam chatę wolną :diabloti:, ale z drugiej strony mam zwierzyniec na głowie :cool3::cool3: Czekam na propozycje rozwiązania problemu :evil_lol: Może u mnie razem z psem. tego chyba jeszcze nie było :lol::lol::lol: Quote
irenaka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='marysia55']jeśli chodzi o mnie to w sobotę mam chatę wolną :diabloti:, ale z drugiej strony mam zwierzyniec na głowie :cool3::cool3: Czekam na propozycje rozwiązania problemu :evil_lol: Może u mnie razem z psem. tego chyba jeszcze nie było :lol::lol::lol:[/QUOTE] Ja też mam chatę wolną i to bez psa:cool3:. Jedzie na wycieczkę, słoneczko:loveu: moje. Zawsze czeka na te wycieczki, to póki może to ją Artur zabiera. Czy Twój zwierzyniec nie może przejść pod kuratelę Przemka?;) Quote
marysia55 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='irenaka']Ja też mam chatę wolną i to bez psa:cool3:. Jedzie na wycieczkę, słoneczko:loveu: moje. Zawsze czeka na te wycieczki, to póki może to ją Artur zabiera. [B]Czy Twój zwierzyniec nie może przejść pod kuratelę Przemka?[/B];)[/QUOTE] Irenka skoro piszę, że mam wolną chatę tzn. że Przemek jest w pracy :evil_lol: i zwierzyńca nie popilnuje :shake: [quote name='wtatara']a co to za pogaduszki[/QUOTE] Wandeczko:loveu:, to tak żeby nie dać się całkiem zwariować problemom:cool3:. O sonii i tak cały czas myślimy, ale może dziewczynce też jest lepiej jak nie gadamy ciągle o chorobach i pieniądzach, których ciągle brakuje :-( Quote
marysia55 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='marysia55']:Cool!:[B] W związku z powyższymi deklaracjami mam przyjemność edytować ten post[/B]:Cool!: Na ten moment za faktury od weta ( [B]317,58[/B]) mamy uciułane :lol: : [B][COLOR="#000080"]10,- Irenaka :loveu: 10,- Dzidzia56 :loveu: 10,- marysia55:loveu:(sama sobie wyznam miłość:evil_lol:) 20,- sylwiaso :loveu: 30,- Lucia :loveu: 70,- łagierek :loveu: ----------- 150,- [/COLOR][/B] [B][COLOR="#556b2f"]Mam taką cichą nadzieję, że jeszcze nie raz mi przyjdzie edytować ten post :roll::roll:[/COLOR][/B] Dziękuje wszystkim :Rose::Rose::Rose: którzy już się wpisali na tę listę i serdecznie zapraszam tych nieśmiałych co się jeszcze zastanawiają :cool1::cool1::cool1: Liczymy na każdego[B] 'piątaka'[/B] od cioteczek :calus:i wujków :calus: [B]Do pełni szczęścia brakuje nam [COLOR="#800080"]167,58[/COLOR] :roll:[/B][/QUOTE] to jeszcze tak na dobranoc przypomnę się z wielką prośbą o pomoc dla Sonii:loveu: [B]Każdy "piątak" jest dla nas i dla niej bezcenny[/B]:lol: zaglądnijcie cioteczki i wujki do swoich portfeli może coś tak jeszcze brzęczy ( a może i szeleści:diabloti:) Quote
majqa Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Dzień doberkowanie Soni! Spiesz w górę maleńka po pomoc! Quote
irenaka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='majqa']Dzień doberkowanie Soni! Spiesz w górę maleńka po pomoc![/QUOTE] Ja też się witam i przepraszam, że tak późno, ale pracować jeszcze muszę:evil_lol:. Emerytury dać nie chcą;) Czy ktoś zechce jeszcze piąteczkę dorzucić, żeby wieczorkiem Marysia mogła se;) edytować posta? Brakuje nam 167,58. Quote
magda222 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Przelewam na Sonię jednorazowo 50 zł. Przepraszam, że tak mało ale krucho ostatnio u mnie a deklaracji nie ubywa :oops: Za to na allegro cegiełkowym sprzedała się już prawie połowa cegiełek :multi: I mam pytanie do dziewczyn z Warszawy i okolic. Czy ma któraś z Was możliwość wypożyczenia kennela dla ONka? Mamy takiego łobuza, który demoluje DT: [url]http://www.dogomania.pl/threads/181095-ON-Welsh-musi-opu%C5%9Bci%C4%87-Dt-hotel-czy-schron-Deklaracje-zn%C3%B3w-potrzebne[/url] Quote
irenaka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='magda222']Przelewam na Sonię jednorazowo 50 zł. Przepraszam, że tak mało ale krucho ostatnio u mnie a deklaracji nie ubywa :oops: Za to na allegro cegiełkowym sprzedała się już prawie połowa cegiełek :multi: [/QUOTE] Madziu, dziękuję!!! Za wszystko!!!:loveu::loveu: Jak allegro zobaczyłam, to mi się łezka w oku zakręciła, ale ja zawsze beksą byłam:oops:. Do tej pory jak tylko pomyślałam o operacji Sonieczki, to mi się słabo robiło:shake: a teraz jest szansa, że się uda zebrać fundusze.:smile: Quote
irenaka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='ronja']lepsza duża, bo chodzi też o zaczep. średnia będzie na styk i może się wyrwać. Sonia ma 46cm, my kiltix zakładamy luźno[/QUOTE] Jutro obroża powinna być wysłana na Wasz adres. Mam nadzieję, że na początku tygodnia dotrze. Koszt 42,15. Wysłałam też przelew z mojego prywatnego konta na kwotę 65,00. Rozliczenie na Fundację również poszło. Daj mi znać, jak wszystko będzie już u Ciebie. Quote
irenaka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Przytulę tylko Sonieczkę na dobranoc i już mnie nie ma. Pewnie nasze słoneczko już śpi:sleep2: Quote
Temida Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Dobranoc Irenko :) Jutro się odezwę. Quote
marysia55 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='marysia55']zaglądnijcie cioteczki i wujki do swoich portfeli może coś tak jeszcze brzęczy ( [B]a może i szeleści[/B]:diabloti:)[/QUOTE] no i zaszeleściło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='irenaka']Czy ktoś zechce jeszcze piąteczkę dorzucić, żeby wieczorkiem [B]Marysia mogła se;) edytować posta?[/B] Brakuje nam 167,58.[/QUOTE] Irenko właśnie widzę , ze dzieki Madzi :loveu:znowu sobie poedytuję :diabloti: [quote name='magda222'][B]Przelewam na Sonię jednorazowo 50 zł.[/B] Przepraszam, że tak mało ale krucho ostatnio u mnie a deklaracji nie ubywa :oops: Za to na allegro cegiełkowym sprzedała się już prawie połowa cegiełek :multi:[/QUOTE] Madziu baaardzo Ci dziekuję w imieniu Sonieczki :buzi: A teraz lecę wykonać to co najbardziej lubię :evil_lol: .... edytować post (wiecie który:roll::diabloti:) Quote
Recommended Posts