Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AMIGA']Zawsze podziwiam jak można znaleźć czas na tyle ogloszeń?? Bo ja kiedyś spróbowalam i na kilka ogłoszeń straciłam chyba z pół dnia.
Ireno - czapki z głów (wprawdzie ja czapek nie noszę)[/QUOTE]

Chyba mnie przeceniasz:-P. Już pisałam na wątku Patoska, że alergicznie ostatnio reaguję na robienie ogłoszeń. Przesyt mam chyba;), muszę odpocząć od klepania.
Wykupiłam zestawy bazarkowe i dziewczyna wykazała się ogromną inicjatywą:-).

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AMIGA']To ściągam czapkę w kierunku dziewczyny, która wykazała inicjatywę.
A chorzy powinni leżeć w łóżeczku :nono:[/QUOTE]

Przespałam 14 godzin, ile można? Muszę trochę kości rozprostować;) siedząc przy kompie.

Posted

Ja dzisiaj prostuję kości, mam sajgon i hiroszime w domu. Wymieniają rury kanalizacyjne. Jak nie zdechne i uda mi sie dobić na inhalacje po tym to będzie dobrze. Dokumentacja zdjęciowa w trakcie. Bosko zamiast gówna widzę w dole głowe sąsiadki a w górze d.. sąsiadki. Jest git a nawet bardzo werygit.

Posted

[quote name='Isadora7']Ja dzisiaj prostuję kości, mam sajgon i hiroszime w domu. Wymieniają rury kanalizacyjne. Jak nie zdechne i uda mi sie dobić na inhalacje po tym to będzie dobrze. Dokumentacja zdjęciowa w trakcie. Bosko zamiast gówna widzę w dole głowe sąsiadki a w górze d.. sąsiadki. Jest git a nawet bardzo werygit.[/QUOTE]

Zawyłam z radości i popuściłam czytając:roflt::roflt::roflt::roflt:.
Konieczna, moim zdaniem jest dokumentacja zachowań zwłaszcza tej sąsiadki z góry:evil_lol:
Zazdroszczę ;) doznań węchowych:flaming:

Posted

[quote name='irenaka']Zawyłam z radości i popuściłam czytając:roflt::roflt::roflt::roflt:.
Konieczna, moim zdaniem jest dokumentacja zachowań zwłaszcza tej sąsiadki z góry:evil_lol:
Zazdroszczę ;) doznań węchowych:flaming:[/QUOTE]

No bardzo kurde śmieszne, bardzo
Poczekaj jak wstawię komiks zrealizowany ze zdjęć :):):)

Posted

[quote name='Isadora7']No bardzo kurde śmieszne, bardzo
Poczekaj jak wstawię komiks zrealizowany ze zdjęć :):):)[/QUOTE]

Przemyć jeszcze do komiksu trochę zapaszków a będzie hicior:evil_lol:
A tak mogło być pięknie, Kraków czeka:cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Muszę odnotować pewien telefon w sprawie adopcji Amorka, bo to ewenement;).
Pan który chciał Amorka, stwierdził, że jak nasz przystojniak został wykastrowany, to niestety nie nadaje się do adopcji, stracił radość życia:evil_lol:
Na wizytę przedadopcyjną zgody też nie ma.

Posted

[quote name='AMIGA']Ręce, nogi i wszystko co możliwe opadają[/QUOTE]

Jaka Ty delikatna się zrobiłaś;)
Ręce i nogi opadają a to "wszystko", to co?:evil_lol: Jak wpadnie Isadora, to pewnie coś Ci podpowie;).

Posted

[quote name='AMIGA']Ręce, nogi i wszystko co możliwe opadają[/QUOTE]

[quote name='irenaka']Jaka Ty delikatna się zrobiłaś;)
Ręce i nogi opadają a to "wszystko", to co?:evil_lol: Jak wpadnie Isadora, to pewnie coś Ci podpowie;).[/QUOTE]

Ktoś mnie wołał??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

U mnie już nic nie opadnie bo ręce i cycki już opadły

Posted

[quote name='Isadora7']Ktoś mnie wołał??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

U mnie już nic nie opadnie bo ręce i cycki już opadły[/QUOTE]

Ale może u Amigi jeszcze te cycki nie opadły ( za moment dostanę w ucho):evil_lol:

A tak poważnie, to jestem wściekła. Śnieg spadł, wszyscy się cieszą a ja zgrzytam zębami, bo Amor ciągle za kratami:-(.

Posted

Właśnie mi też cycki opadły, ale nie chcialam już tego pisać, żeby się nie dowiedzieć, że już dawno mialam opadnięte
Irenko, nie wszyscy sie cieszą - mój Bonuś wpada w śnieg po uszy i nie da rady się wygrzebać. A jak go wyciągam na uklepany chodnik, to znowu chodzi jaki kaleka, bo go sól gryzie w łapeczki.
Kurcze, mam nadzieję, że Amor ma wymoszczoną słomą budę, on ma przeciez krótką sierść :-(

Posted

Bożena dociepla boksy, więc mam nadzieję, że Amor nie marznie:shake:.
Na śniegu podobno szaleje i ryje nory:evil_lol:, więc chyba nie jest mu źle.
Ale stało się nieszczęście;), zgubiła się gdzieś w zaspie świnia, pewnie będę musiała odkupić chłopakowi jego ulubioną zabawkę:evil_lol:.

Posted

[IMG]http://img703.imageshack.us/img703/1678/img0671t.jpg[/IMG]

[IMG]http://img194.imageshack.us/img194/9254/img0678dg.jpg[/IMG]

[IMG]http://img442.imageshack.us/img442/1661/img0667v.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='irenaka']Bożena dociepla boksy, więc mam nadzieję, że Amor nie marznie:shake:.
Na śniegu podobno szaleje i ryje nory:evil_lol:, więc chyba nie jest mu źle.
Ale stało się nieszczęście;), zgubiła się gdzieś w zaspie świnia, pewnie będę musiała odkupić chłopakowi jego ulubioną zabawkę:evil_lol:.[/QUOTE]

Amor szaleje, ryje nory, tarza się i robi fikolki w sniegu, on wprost uwielbia snieg;)

Posted

Zdjęcia cudeńka:multi:, jak sam Amorek.
Pozwolę sobie je wykorzystać do następnych ogłoszeń.
Widzę, że świnia się znalazła, jak ruszę się domu, to naszemu " maleństwu";)odkupię.