Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękować, proszę też aby przy następnych robionych ogłoszeniach tak na wszelki wypadek dawać numer i mój i supergogi bo u mnie często jest tak że albo uczelnia albo coś innego i odebrac nie mogę ale na maile zawsze odpisuje :)

jeszcze raz dzięki malawaszka

Posted

Boston ma współlokatora :( nie jest jednak dla niego tafi fajny jak Szarik, to mniejszy od niego jagdterier, dziś przy mnie doszło do walki między nimi, tzn. Boston nic nie zrobił mały się na niego rzucił i nie chciał odpuścić, Boston tylko niezdarnie się bronił, na krzyk nie reagowały, przestały dopiero jak chwyciłam jakąć rure i o kojec waliłam :roll:

pracownicy z daleka tylko patrzyli sie na mnie jak na głupka, nie pomogli, nie mogłam sama przestawić tego teriera chociaz sa klatki wolne bo sama bym nie dała rady, Boston potrafi się strasznie przeciska do wyjscia, ten mały tez... zwiały by jak nic :-(

zostały razem, przekazałam żeby stróż pozniej przestawił je z jakims pracownikiem zobaczymy, mam nadzieje ze do tego czasu nic sie nie stanie, na szczescie tym razem było wiecej hałasu niz krwi, nie zrozumiem cholera dlaczego oni psy ładuja do jednej klatki ja inne sa wolne :angryy::angryy:

Boston nie radzi sobie w takich sytuacjach zupełnie, to taka ciapcia, do domu a nie do walki, kazdy pies potrafi go zdominowac, niech szybko znajdzie domek albo jakieś DT.

Posted

No to aż się ... :angryy::angryy::angryy: To co się wyprawia w tym schronisku przechodzi naprawdę wszystko. Po jakiego grzyba umieszczają dwa psy w jednym boksie skoto inne są wolne? Naprawdę nie rozumiem... Mam nadzieję, że nie skończy się to żadną tragdią i rzeczywiście pracownicy zareagują na tą sytuację, bo tego przecież nie można tak zostawić :shake:

Bostonku, trzymaj się piesku.

A telefonów żadnych nie było? :placz:

Posted

Biedny Bostonek :(.
Żeby jak najszybciej tamtego psa zabrali z jego kojca. Bo to nie jest dobre pod względem ani fiz. ani psych. dla psiaka.

Posted

Mamy pytanko-prośbę:
czy ktoś mógłby na tydzień zająć się pieskiem Guciem ?

Piesek jest obecnie na dt u emdziołek ale ona wyjeżdza na tydzień od 23 do 30. I gdyby pies miał wrócić do schroniska to byłaby tragedia. Może ktoś mógłby mu dać tygodniowy tymczas, albo może jakiś płatny dt lub hotelik polecić w Poznaniu ?

Posted

nie no kolega spoko, burkneły na siebie tylko ale przy jedzeniu było spokojnie, miłosci nie bedzie ale tolerancja tak, swoja droga kolega tez taki kudlaty troszke drobniejszy i mniejszy ale młody z roczek

Ja Gucia nie berdzo dam radę - szarik u mnie siedzi

Posted

pokaze innym razem , nie mam zdjec bo ciemno sie robiło i było zamieszanie ze szczeniakiem http://www.dogomania.pl/threads/175304-MaleA-ki-Frodo-zupeA-ne-dziecko-chory-i-smutny-szuka-pomocy?p=13662384#post13662384

jak bedzie watek wrzuce linka

malawaszka zmartwie cie, a wlasciwie to uciesze, mały nie jest w twoim typie :) tzn bardziej terier chyba niz sznaucer tak na szybko a wlasciwie to wioskowy burek :)

Posted

a wioskowe burki to myślisz, że co? nie w moim typie? widziałas moją Pepę? :lol: co prawda w centrum miasta ją zgarnęłam, ale wyglądała jak milion nieszczęść, a teraz mogę do niej mówić "moja najdroższa" bo znalazłam sobie psa z niebylejaką chorobą :lol:

Posted

nie no ogólnie to jasne, że są w Twoim typie :) ale na sznaucery w potrzebie od Ciebie nie trafi raczej

ale zobaczymy, szczerze to za duzo psiaka nie ogladałam, nie wyprowadziłam wszystko tak na szybko wczoraj było, może mnie po zdjęciach zaskoczycie stwierdzeniem, że to przeciez .... takiej rasy pies tylko zabiedzony! W oglądaniu też Boston specjalnie nie pomagał, tylko oba się przepychały na głaskanie ;p;p

Posted

kolega Bostona, wątku jeszcze nie ma

takie uciete ale akurat tutaj widac jakby psiak był podobny do Bisa z ryjka od spodu :)

lepszego nie mozna było nic zrobić bo taki ruchliwy, dziecko biedne :(

mam jeszcze takie co ladniej widać pychol ale nie wiem jak obracam zdjęcia na kompie i wrzucam na photobucket to one nie są obrócone, wiec moze wyślę do kogos na maila obróci i wstawi?