Livka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Zrobiłam akcję literkową jeszcze wczoraj ale jakoś nie poszło mi najlepiej :shake: może zabiorę się za drugą literę imienia :cool3: kto wie może będzie lepiej :roll: Diunko trzymaj się :lol: Quote
Paulina_mickey Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Będę w poniedziałek w schronie, tylko nie będzie kierownika więc nie wiem jakie będą efekty wizyty ;) W każdym razie postaram się zrobić jakieś zdjęcia. Quote
Paulina_mickey Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Zapraszam do podnoszenia i licytowania!!! [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13455986#post13455986]Chcesz mieć swojego pupila na papierze?Wstąp,zobacz,kup!Do 14.11 - Dogomania Forum[/url] Quote
Livka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Diunka ślicznie prosi o wsparcie :roll: Liczy się każdy grosik, walczmy dla niej ona tak bardzo zawiodła sie na ludziach:shake: Quote
ala123 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Dziewczyny ile trzeba pieniędzy miesięcznie na hotelik? Na razie bardzo mało tych deklaracji. Ja dorzucam stałą 50 zł, ale to wszystko mało... Quote
zuzlikowa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='ala123']Dziewczyny ile trzeba pieniędzy miesięcznie na hotelik? Na razie bardzo mało tych deklaracji. Ja dorzucam stałą 50 zł, ale to wszystko mało...[/QUOTE] Koszt hoteliku,to kwota 450zł plus karma... [B]DEKLARACJE STAŁE: _Livka...20zł dorota1...10zł ala123...50zł ---------------- razem...80zł[/B] Alu...mało,ale i nie mało:oops:...miejsce w hoteliku jest zarezerwowane...jedno na już,a drugie pod koniec listopada...to tak na wszelki wypadek... Więc czasu jest troszkę,by móc zapraszać cioteczki z innych wątków,zrobić akcję literkową,podrzucać wątek znajomym... [B][SIZE=3]SERDECZNIE PROSIMY o POMOC Diunie...beni,która na przekór sobie jeść musi!!![/SIZE][/B]...najmniejsza kwota zadeklarowana przybliża ją do ...no właśnie,do jej przyszłości,która może być optymistyczna,a nie tak jak dziś-tragiczna! Quote
Paulina_mickey Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Ja zapraszam na bazarek dla suczki, w moim podpisie. Im więcej osób będzie licytować, tym więcej sunia dostanie :loveu: Quote
Livka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='ala123']Dziewczyny ile trzeba pieniędzy miesięcznie na hotelik? Na razie bardzo mało tych deklaracji. Ja dorzucam stałą 50 zł, ale to wszystko mało...[/QUOTE] Dziękuję Ala123 :loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Dziękuję Wam :buzi: Jutro zobaczę obie dziewczyny, może jako takie zdjęcia uda mi się zrobić. Quote
Nikus Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 :lol: No...Armani w domku więc.. Livka zaczęłaś kolejny "rodzinny wątek" daję 20/m-cznie;) Quote
lucySxy Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Dorzuce 30 zl miesiecznie. Prosze o konto na PW Quote
zuzlikowa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Nikus']:lol: No...Armani w domku więc.. Livka zaczęłaś kolejny "rodzinny wątek" daję 20/m-cznie;)[/QUOTE] To ja podsumuję szybciutko... [B]DEKLARACJE STAŁE: _Livka...20zł dorota1...10zł ala123...50zł Nikus...20zł lucySxy...30zł [/B][B] ---------------- razem...130zł[/B] [SIZE=3][B]Dziękujemy bardzo i serdecznie prosimy o wsparcie sunieczki[/B]...hotelik ma zaklepany...jest już z psiakami,nie w izolatce..[/SIZE].czekam na szczegółowe informacje od Paulinki-dziś ma być w schronisku... Quote
zuzlikowa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Niestety nie ma końca:shake:...zajrzyjcie do tego psiaka-niewiele o nim wiemy,prócz tego,że jest w ciemnej komórce cały czas i przyszłość ma raczej tragiczną...czy musi? [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13468879#post13468879]Kto mnie pokocha-na zawsze - Dogomania Forum[/url] Quote
Livka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Mam cichą nadzieję na jakieś fotki naszej Niejadki :cool3::cool3: bardzo by się przydały... Quote
zuzlikowa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Livka']Mam cichą nadzieję na jakieś fotki naszej Niejadki :cool3::cool3: bardzo by się przydały...[/QUOTE] Przydałyby się,choć przyznam się,że bardziej czekam na relację Paulinki z obserwacji Diunki...ogromnie też jestem ciekawa jak teraz jest odbierana przez p.Kierownika i pracowników...jak sobie radzi w tym ogólnym wybiegu...och,czekam na te bezpośrednie info...czekam!!! Quote
Livka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ja też czekam tym bardziej , że dziś ten feralny poniedziałek ... :-( Quote
Paulina_mickey Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Jestem już. Mam zdjęcia, choć słabej jakości i filmik, choć niewiele się na nim dzieje. Przerobię i wstawię. Słuchajcie takiej depresji u psa to ja chyba jeszcze nie widziałam...:shake: Suczka leży ciągle w jednym miejscu, jak podeszłam to podniosła tylko głowę,popatrzyła i wróciła do swojej pozycji z powrotem. Ciągle mam ją przed oczami, to jak popatrzyła na mnie, mogła bym powiedzieć nawet wzrokiem:"to Ty mój właścicielu?Nieee to tylko ktoś inny, obcy, więc nie warto..." Mimo tego, że przez tyle nie jadła jest wielkim, pięknym psem z ogromną głową i gigantycznymi łapami, jak prawdziwy, najprawdziwszy bernardyn. Jak byłam, nie było kierownika, więc nic nie wiem, a pracownicy to właściwie nic nie wiedzieli. Słuchajcie, ja nawet nie spodziewałam się, że pies może być w takim stanie psychicznym. Jak dla mnie jeśli, Ona nie zostanie wyciągnięta przez nas do miejsca, który pokaże jej, że tamci ludzie u których była to już przeszłość i że może jeszcze żyć normalnie to będzie tragedia, bo ona zwyczajnie nie ma ochoty żyć, wzdychała tylko jakby modliła się o to, żeby to był jej ostatni oddech...:-( Zaraz Ją Wam pokaże. Quote
Paulina_mickey Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac129/mike18pl/tn_Obraz135.jpg[/IMG] [IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac129/mike18pl/tn_Obraz136.jpg[/IMG] [IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac129/mike18pl/tn_Obraz137.jpg[/IMG] [IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac129/mike18pl/tn_Obraz138.jpg[/IMG] Quote
lucySxy Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Tragedia.... A to jest takie piekne psisko... Quote
zuzlikowa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ludzie...toż to sama piękność i słodycz...jak można tak cudne psię pozostawić samej sobie?... Diuna jest piękna absolutnie...niech już będzie wiadomo co z tą środą i niech są już pieniądze ,żeby ją zabrać! Cioteczki...wujkowie...POMÓŻCIE...ta sunia sama sobie jednak nie radzi...potrzebuje nas i SWOJEGO człowieka-choćby hoteliczku,który nawet z nią siedzieć będzie... [SIZE=3][B]POTRZEBUJE DEKLARACJI NA HOTEL... jak najszybciej...to bardzo pilne... zobaczcie...bez nas sobie nie radzi... ONA BEZGŁOŚNIE PROSI-uratuj mnie...[SIZE=2]uratuj.[/SIZE]..[SIZE=1]uratuj[/SIZE]...[/B][/SIZE][SIZE=1]uratuj...[/SIZE] [IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac129/mike18pl/tn_Obraz135.jpg[/IMG] Quote
basia0607 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Straszne . Ona nie chce życ bo ci których kochała zdradzili ją. Tylko psy potrafią tak kochać. Quote
zuzlikowa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='matrioszka2']O jakiej kwocie mowa ?[/QUOTE] Kochana,dokładnie tak jak u Oliwki...450zł plus karma ...a dotychczasowe deklaracje wyglądają tak: [B]DEKLARACJE STAŁE: _Livka...20zł dorota1...10zł ala123...50zł Nikus...20zł lucySxy...30zł [/B][B] ---------------- razem...130zł Prosimy bardzo o pomoc Diunce...niech ma szansę...benie nie mogą żyć bez ludzi...nie potrafią po prostu:shake:...są uzależnione psychicznie od człowieka!:-( [/B] Quote
Livka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='zuzlikowa'] [B][SIZE=3]ONA BEZGŁOŚNIE PROSI-uratuj mnie...[SIZE=2]uratuj.[/SIZE]..[SIZE=1]uratuj[/SIZE]...[/SIZE][/B][SIZE=1]uratuj...[/SIZE] [IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac129/mike18pl/tn_Obraz135.jpg[/IMG][/QUOTE] :placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts