sara_rokitnica Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 tak szybko?? :o pójdziemy ją odwiedzić nie?? :evil_lol: ale mnie nie było w schronisku! przysięgam! :evil_lol: nie no dopiero je zaczęłam "przycinać" i pomniejszać więc chyba dopiero jutro będą <lol> ;) (widzisz Mysia? znowu na mnie krzyczysz i mnie terroryzujesz :( :placz: ) Quote
Mysia_ Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 ja Cię terroryzuję? :crazyeye: :shake: Pianka, wcale nam nie styknie :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Patikujek Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Pianka dalej....:mad: Sara a po co ty przycinasz fotki, wrzuca się przez fotosika i ustawia rozmiar na 600x600 px Quote
Pianka Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Mysia, Patikujek styknie, styknie:eviltong: Pogońcie te osoby, które już dawno nic tu nie wstawiły:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Pati, ja przypuszczam, że Sara wycina zbędne rzeczy z tych fotek ;) Quote
sara_rokitnica Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 dokładnie ;) ;) jeszcze tylko połowę fotek muszę poobcinać i będzie git :) Quote
sara_rokitnica Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 no dzisiaj raczej już ich nie wkleję- właśnie wróciłam z Ekopikniku i jestem zajechana :P ale faaajnie było :D więc fotki będą już jutro :multi: Quote
Szarik Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Ekopikniku?? Brzmi świetnie, opisz coś blizej... Quote
Mysia_ Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Drugi rok z rzędu w Zabrzu mielismy Ekopiknik, zbierane są wyczerpane baterie i niepotrzebne płyty. A Sara była tam dlatego, bo grał Happysad ;) Quote
Szarik Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 HAPPYSAD!?!?!? O matko, mam gdzies, że to będzie off, grał Happysad!? Co grali? :loveu: Quote
sara_rokitnica Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 oj był happysad :D:D:D przed nimi grał jeszcze Till ale za to happysad grał najdłużej :eviltong: zagrali chyba ze 3-4 piosenki z nowej płyty która wychodzi 1 września :D grali w sumie wszystkie piosenki oprócz "Noc jak każda inna", "30 raz", "Krakofsky", "Tak mija czas", "Wszystko jedno", "Manewry szczęścia", "Odpocznijmy" :D:D sorki za offa :eviltong: zaraz wrzucę foty na serwer ;) Quote
Manixsa Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Sarra byłas tak nie grzeczna na eko , ze chyba juz cie tam nigdy nie wpuszcza.:evil_lol: Quote
sara_rokitnica Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 ja byłam niegrzeczna?? :evil_lol: ależ skąd :evil_lol: zresztą ciekawe skąd Ty to niby wiesz hę?? :eviltong: Quote
Mysia_ Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Bo Luca pewnie też była :eviltong: Ja w zeszłym roku byłam, ale w tym jakos nie wyszło :roll: Sara fotki!!!!! Quote
sara_rokitnica Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 no była i Pati też była ;) przecież nawet z nimi gadałam tylko one jakoś tak tajniacko z tyłu stały a ja prawie całkiem przy scenie :P <lol> fotki wrzucę jutro- zabijcie mnie ale dzisiaj już też czasu nie miałam a teraz mi się nie chce :P Quote
Manixsa Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Ja ci dam tajniacko z tyłu, ja z Marta w młynie byłam i obie jestesmy poszkodowane.:cool1: Quote
sara_rokitnica Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 taa jasne :P na pewno :evil_lol: to byłaś w takim razie przede mną więc i tak nie mogłaś mnie widzieć "w akcji" :evil_lol: Quote
sara_rokitnica Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 no to w takim razie proszę- powiedz co robiłam :evil_lol: ja oprócz wpychania Marzeny w tłum (czym się odwzajemniała) i deptania Hani (czym ona też się odwzajemniała ale adidaski wobec glanów nie mają szans :eviltong: ) glanami nie mam nic na sumieniu :evil_lol: Quote
Recommended Posts