Mysia_ Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 wyścigi, które trwały prawie cały ten spacer ;) Łapcia Pika Quote
Mysia_ Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 i jeszcze Mika Mikołaj chyba chce podnieśc Lurtę ;) Kora Quote
Asia_Klero Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Mój bambusek kochany:loveu:śliczne fotki!:) Ja mam kilka z dzisiaj to wkleje;) Nowa suczka, którą nazywam Mania. Była okropnie przerażona jednak z każdym spacerem coraz bardziej przekonuje się do ludzi i psów. Jest wyjątkowo grzeczna i kochana:razz::loveu: Quote
DuDziaczek Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 http://i53.tinypic.com/sb6hau.jpg ale piękne oczysko !!! :) Quote
Asia_Klero Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Pogoda jest bajeczna to i zdjęcia od razu lepiej wygladaja;) Quote
Mysia_ Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 ojjj tak..... Pogoda jest cudowna :) Quote
Bjuta Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 To jest pies który jest jednocześnie radosny i melancholijny... Quote
Asia_Klero Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Mam kilka zdjec ale sredniej jakosci bo juz bylo ciemnawo niestety.. Dżekuś który wrocił po ok.roku i to masakrycznie gruby....:( Biedny teraz poraz kolejny przezywa schroniskowy stres i niestety ma małe szanse na nowy dom:( moja piękna Maniusia:) Quote
Asia_Klero Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Jak tylko będę miała chwilkę to założę. Pozować i wspolpracowac to on nie chciał ale zrobiłam chociaz takiue zdjecia zebyscie zobaczyli tą bidę i te smutne oczy:-(:-(To taki wspaniały psiak.. Quote
Mysia_ Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 [quote name='DuDziaczek']Dlaczego wrócił? :-( szkoda gadać.... :angryy: Dziewczyna, która kiedyś była u nas wolontariuszką, zarzekała się jak bardzo kocha zwierzęta... Chciała podarować dom starszemu psiakowi, wybrała Dżekusia. Dżeki podobno sikał w mieszkaniu - nie wiem czy nie było to kwestia niezbyt częstych spacerów (patrząc na jego tuszę) :shake: czy jakiś problemów zdrowotnych, bo kiedy załatwiłyśmy wizytę u weta za którą nie miała płacić, nawet dostała pojemniczek na siki to nawet tam nie poszła :shake: Teraz w domu pojawiło się dziecko.... i to chyba główny powód oddania Dżekiego :-( Moje zdjęcia.... Porwanie rybki Nemo ;) w roli głównej Otto Mika Otto sunia do której już ustawia się kolejka, wiec nawet nie ma co ogłaszać :roll: Quote
Mysia_ Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Mikołaj z maleńką Piką z Korą z Łapcią.... hooooop Quote
Recommended Posts