Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mój bambusek kochany:loveu:śliczne fotki!:) Ja mam kilka z dzisiaj to wkleje;)

Nowa suczka, którą nazywam Mania. Była okropnie przerażona jednak z każdym spacerem coraz bardziej przekonuje się do ludzi i psów. Jest wyjątkowo grzeczna i kochana:razz::loveu:

Posted

Mam kilka zdjec ale sredniej jakosci bo juz bylo ciemnawo niestety..
Dżekuś który wrocił po ok.roku i to masakrycznie gruby....:( Biedny teraz poraz kolejny przezywa schroniskowy stres i niestety ma małe szanse na nowy dom:(

moja piękna Maniusia:)

Posted

Jak tylko będę miała chwilkę to założę. Pozować i wspolpracowac to on nie chciał ale zrobiłam chociaz takiue zdjecia zebyscie zobaczyli tą bidę i te smutne oczy:-(:-(To taki wspaniały psiak..

Posted

[quote name='DuDziaczek']Dlaczego wrócił? :-(

szkoda gadać.... :angryy: Dziewczyna, która kiedyś była u nas wolontariuszką, zarzekała się jak bardzo kocha zwierzęta... Chciała podarować dom starszemu psiakowi, wybrała Dżekusia. Dżeki podobno sikał w mieszkaniu - nie wiem czy nie było to kwestia niezbyt częstych spacerów (patrząc na jego tuszę) :shake: czy jakiś problemów zdrowotnych, bo kiedy załatwiłyśmy wizytę u weta za którą nie miała płacić, nawet dostała pojemniczek na siki to nawet tam nie poszła :shake:
Teraz w domu pojawiło się dziecko.... i to chyba główny powód oddania Dżekiego :-(

Moje zdjęcia....

Porwanie rybki Nemo ;) w roli głównej Otto

Mika

Otto

sunia do której już ustawia się kolejka, wiec nawet nie ma co ogłaszać :roll: