Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

masakra.... i to jeszcze wolontariusz takie cuda robic :mad: swoją droga jak mozna nie iść na wizytę, widac jak komuś zależało... :angryy: o wyrzucaniu psa jak jest dziecko nie wspomnę...

Ale wy tam sobie pikniczki urządzacie :loveu: W lato to pewnie z koszyczkiem chodziliscie :razz:

niech i w mojej mordowni coś się zmieni...

Posted

[quote name='DuDziaczek']masakra.... i to jeszcze wolontariusz takie cuda robic :mad: swoją droga jak mozna nie iść na wizytę, widac jak komuś zależało... :angryy: o wyrzucaniu psa jak jest dziecko nie wspomnę...

Ale wy tam sobie pikniczki urządzacie :loveu: W lato to pewnie z koszyczkiem chodziliscie :razz:

niech i w mojej mordowni coś się zmieni...

Bardzo trzymam za to kciuki!!! I to od dawna! Może teraz coś się zmieni, jak tam polityków ściągnęli???

Nadal KRZYŚ

Posted

niestety biduki dalej w schronisku :-( nikt nawet nie zwraca na nich uwagii... Leonek jest taki, że chce się pokazać każdemu - do wszystkich się cieszy, ale niestety od razu widac po nim wiek, więc nawet nikt o niego nie pyta :-( Na Rodka nawet trochę uwagę zwracają tylko, że on podchodzi do obcych z dystansem :-(

Czasem nawet są tu ich fotki, bo Asia_Klero wychodzi z nimi na spacerki ;)

Posted

To teraz bedę bacznie obserwować i czekać na ich fotki :lol:

No tak Rodek to naprawdę ładne psisko szkoda ze tylko do obcych taki :(

A leonek biedny 6 lat w schronie :(:( wiadomo ile ma mniej więcej lat?

Posted

śliczna ta Niunia :) jamniczkowata jest?

rany jak mi czarnulka szkoda... gapie się całymi dniami na jego zdjęcia... jest taki jak moj Fuxiu
[*] tylko on to jeszcze młodziak był... miał dopiero niespełna 7 latek...
gdyby to ode mnie zależało.... :(:(