DuDziaczek Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 masakra.... i to jeszcze wolontariusz takie cuda robic :mad: swoją droga jak mozna nie iść na wizytę, widac jak komuś zależało... :angryy: o wyrzucaniu psa jak jest dziecko nie wspomnę... Ale wy tam sobie pikniczki urządzacie :loveu: W lato to pewnie z koszyczkiem chodziliscie :razz: niech i w mojej mordowni coś się zmieni... Quote
Bjuta Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Krzyś i Mikołaj (Krzyś ten mniejszy, czterołapny) Quote
Bjuta Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='DuDziaczek']masakra.... i to jeszcze wolontariusz takie cuda robic :mad: swoją droga jak mozna nie iść na wizytę, widac jak komuś zależało... :angryy: o wyrzucaniu psa jak jest dziecko nie wspomnę... Ale wy tam sobie pikniczki urządzacie :loveu: W lato to pewnie z koszyczkiem chodziliscie :razz: niech i w mojej mordowni coś się zmieni... Bardzo trzymam za to kciuki!!! I to od dawna! Może teraz coś się zmieni, jak tam polityków ściągnęli??? Nadal KRZYŚ Quote
Mysia_ Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Mikunia chyba z Korą? Łapcia Kora Quote
Mysia_ Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Łapcia i jeszcze Dżatiś rozdaje buziaki Quote
DuDziaczek Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Jak zwykle piękne piknikowe fotki :loveu: Mysiu_a nie wiesz czegoś nowego o tych psiakach? http://www.dogomania.pl/threads/182685-Dwaj-przepiAE-kni-bezproblemowi-przyjaciele-szukajAE-DS-lub-DT?p=14377338#post14377338 weszłam przez przypadek na wątek i nie ujęło.... czarnulek ma wyraz pysia identyczny jak moj Fuxik :(:(:( Quote
Mysia_ Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 niestety biduki dalej w schronisku :-( nikt nawet nie zwraca na nich uwagii... Leonek jest taki, że chce się pokazać każdemu - do wszystkich się cieszy, ale niestety od razu widac po nim wiek, więc nawet nikt o niego nie pyta :-( Na Rodka nawet trochę uwagę zwracają tylko, że on podchodzi do obcych z dystansem :-( Czasem nawet są tu ich fotki, bo Asia_Klero wychodzi z nimi na spacerki ;) Quote
DuDziaczek Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 To teraz bedę bacznie obserwować i czekać na ich fotki :lol: No tak Rodek to naprawdę ładne psisko szkoda ze tylko do obcych taki :( A leonek biedny 6 lat w schronie :(:( wiadomo ile ma mniej więcej lat? Quote
Mysia_ Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 kilkanaście lat ma na pewno :-( Kiedy trafił do schronisku juz był staruszkiem.... Quote
Mysia_ Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 i na koniec mój aniołek - Niunia ;) Quote
DuDziaczek Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 śliczna ta Niunia :) jamniczkowata jest? rany jak mi czarnulka szkoda... gapie się całymi dniami na jego zdjęcia... jest taki jak moj Fuxiu [*] tylko on to jeszcze młodziak był... miał dopiero niespełna 7 latek... gdyby to ode mnie zależało.... :(:( Quote
Mysia_ Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 to fakt, Niunia troszkę z jamnika ma ;) Quote
DuDziaczek Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 ale skoczne pieronki :loveu: a ten rudzielec mmmm... :loveu: Quote
Beatkaa Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Niunia wychodzi tak słodko na zdjęciach,przekochana jest :loveu: A Niuni 2 na początku jak zobaczyłam to się bałam :evil_lol: Ale też fajna jest :) Quote
Mysia_ Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Obie Niunie są kochane :cool3: znów mam trochę fotek ;) staruszek Ludwiś Łapcia Mania Quote
Mysia_ Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 mała szalona po wypadku - Beatka (Mikołaj ją tak nazawał :D ) Pysia (po zmarłej włascicielce) Mania Quote
Bjuta Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Jakie super!!! Mikołaj już na dobre został naszym wolontariuszem! Quote
Mysia_ Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Gutek i Tekila Norek Ludwiś Beatka, Ludwiś i kawałek Gutka Quote
Recommended Posts