Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klusia (strasznie zadzierżysta z niej starsza pani! Nie wiedziałam, że ona tak potrafi chapsnąć kolegę...) No ale słodka jest bez dwóch zdań!

i potrafi skakać na skakance!

Posted

Sara ON i biały Majk.
Chodzenie z Sarą na smyczy to jest mordęga - za to luzem - marzenie! Jak ona się pilnuje!!!! Wraca na jedno słowo!!! A najlepszy numer jest taki... Puściłam ich z dłuuugimi smyczami, żeby przydepnąć jakby co. Do Sary miałam już pewne zaufanie, bo raz mi wylazła z obroży i grzecznie poczekała aż ją znowu zapnę, ale Majkowi nie ufałam nic a nic. I słusznie. Majk miał mnie raczej w d... Co prawda jak zmieniałam kierunek, to on też, ale zawsze trzymał dystans, żeby go nie zhaltować. No to mówię Sarze - dawaj tu Majka! To miał być raczej żart, a ona wzięła go za smycz i przyprowadziła :-o:-o:-o:-o

Posted

o rany jakie te psiaki szczęśliwe :loveu:
cudne zdjęcia Bjutko! :loveu::loveu:

a historia z Sarą i Majkiem super :evil_lol:

Ajlu jest wielki, ale kochany :loveu:

Posted

Wiesz na spacerze była super grzeczna. Ale w boksie, jak Kruk stawał np opierając się o kraty, to zaraz go sprowadzała do parteru. Co za mikro dominantka z tej malizny! Ale generalnie to te baby wredne strasznie!!Sara ma Majka pod pantoflem całkiem! Biedak tylko patrzy czy go nie capnie. Nawiasem mówiąc jak wychodził z boksu to capnęła któregoś z tych młodych astków, które tam luzem biegały. Aż pisnał, ale krwi nie było. Za to, krew wytoczyła Klucha!!!! Coś jej Arbik podpadł - tak że ją nawet wzięłam jeszcze na jeszcze jeden spacer z Arbikiem, żeby jakieś dobre doświadczenie razem mieli. Ale generalnie to i Lurta i Sara i Klucha - po prostu jakieś herod baby!!

A to ten astek młodziutki - jaka słodzizna!!! Też go gdzieś mam, zaraz poszukam.