Bjuta Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Klusia (strasznie zadzierżysta z niej starsza pani! Nie wiedziałam, że ona tak potrafi chapsnąć kolegę...) No ale słodka jest bez dwóch zdań! i potrafi skakać na skakance! Quote
Bjuta Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 śmieszne zdjęcie, bo Klusia pochylona do picia, odbija się w kałuży "stojąca" Quote
Bjuta Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Sara ON i biały Majk. Chodzenie z Sarą na smyczy to jest mordęga - za to luzem - marzenie! Jak ona się pilnuje!!!! Wraca na jedno słowo!!! A najlepszy numer jest taki... Puściłam ich z dłuuugimi smyczami, żeby przydepnąć jakby co. Do Sary miałam już pewne zaufanie, bo raz mi wylazła z obroży i grzecznie poczekała aż ją znowu zapnę, ale Majkowi nie ufałam nic a nic. I słusznie. Majk miał mnie raczej w d... Co prawda jak zmieniałam kierunek, to on też, ale zawsze trzymał dystans, żeby go nie zhaltować. No to mówię Sarze - dawaj tu Majka! To miał być raczej żart, a ona wzięła go za smycz i przyprowadziła :-o:-o:-o:-o Quote
Mysia_ Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 o rany jakie te psiaki szczęśliwe :loveu: cudne zdjęcia Bjutko! :loveu::loveu: a historia z Sarą i Majkiem super :evil_lol: Ajlu jest wielki, ale kochany :loveu: Quote
Mysia_ Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 a jak tam Lurta? Grzeczna była? :mad: Quote
Bjuta Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Wiesz na spacerze była super grzeczna. Ale w boksie, jak Kruk stawał np opierając się o kraty, to zaraz go sprowadzała do parteru. Co za mikro dominantka z tej malizny! Ale generalnie to te baby wredne strasznie!!Sara ma Majka pod pantoflem całkiem! Biedak tylko patrzy czy go nie capnie. Nawiasem mówiąc jak wychodził z boksu to capnęła któregoś z tych młodych astków, które tam luzem biegały. Aż pisnał, ale krwi nie było. Za to, krew wytoczyła Klucha!!!! Coś jej Arbik podpadł - tak że ją nawet wzięłam jeszcze na jeszcze jeden spacer z Arbikiem, żeby jakieś dobre doświadczenie razem mieli. Ale generalnie to i Lurta i Sara i Klucha - po prostu jakieś herod baby!! A to ten astek młodziutki - jaka słodzizna!!! Też go gdzieś mam, zaraz poszukam. Quote
Mysia_ Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Klucha to jest straszna terrorystka, a jak jeszcze jedzenie jest w pobliżu to juz w ogóle.. Zresztą wiadomo skąd jej imię :D Quote
Mysia_ Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Dzisiaj akurat wpisywałam mu imię i zapiętałam - szok :D NUNO :) Quote
Recommended Posts