Mysia_ Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Donvitow napisał(a):Emilia:shake: tak właśnie myślałam :evil_lol: Mobilizuj te Twoje "sikorki" to wstawiania fotek :razz: Quote
Pianka Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Śliczny spanielek:loveu: Ja też mam zdjęcia, ale tak jakoś:oops: Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Pianka napisał(a):Ja też mam zdjęcia, ale tak jakoś:oops: co tak jakoś? :hmmmm: wrzuć foteczki, prosimy :razz: Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Pianka napisał(a):To ty umiesz prosić? Nie wierze:eviltong: pewnie, że umię :razz: Quote
emilia2280 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Mysia_ napisał(a):tak właśnie myślałam :evil_lol: Mobilizuj te Twoje "sikorki" to wstawiania fotek :razz: dziéki mysia ze Ty tez... moglas od razu mówic... Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 emilia2280 napisał(a):dziéki mysia ze Ty tez... moglas od razu mówic... poprostu zastanawiałam się o kogo chodzi, wywnioskowałam, że o Ciebie, bo się tu pierwszy raz pojawiłaś ;):cool3: Quote
Asia_Klero Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Ja mam foteczki z dzisiaj ale aparat jest u Sary..jak go odzyskam to wkleje:cool3: Quote
emilia2280 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Mysia_ napisał(a):poprostu zastanawiałam się o kogo chodzi, wywnioskowałam, że o Ciebie, bo się tu pierwszy raz pojawiłaś ;):cool3: to spaniel mnie tu sciágnál, z wátku spanieli, zadna rzecz wiécej, o nie. Quote
zaba14 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Donvitow co ma znaczyc takie obrazanie uzytkownikow? :roll::roll: dogo mnie juz zaczyna coraz mniej krecic, gdzie sie wejdzie jest cos nie tak, az przykro.. nie to co 4 lata temu, moze bylo mniej ludzi ale bylo znacznie sympatyczniej.. :roll: Quote
Donvitow Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Ja nikogo nie obrażam. Ja mam schron pod opieką. Ja woże psiaki na drugi koniec polski zamiast spać w niedzielę. Ja im szukam domków i dowożę. Razem z śikorkami. To jest wolontariuszkami ze schroniska w gaju . One robią super foty i szukają domków. Jak cos dograją to ja załatwiam na koniec. Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 ja tam nie wnikam co kto do kogo ma, nie będziemy sobie tu psuć atmosfery :mad: Quote
zaba14 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Donvitow napisał(a):Ja nikogo nie obrażam. Ja mam schron pod opieką. Ja woże psiaki na drugi koniec polski zamiast spać w niedzielę. Ja im szukam domków i dowożę. Razem z śikorkami. To jest wolontariuszkami ze schroniska w gaju . One robią super foty i szukają domków. Jak cos dograją to ja załatwiam na koniec. Mowienie o osobie : TO : to tak jakby mowic o robaku ktorego zaraz sie zgniecie.. i takie sformułowania niestety ale psuja atmosfere na wątku, Mysiu.. :roll::roll: także nie chce brac udziału w jakiejs pyskowce ktora moglaby sie za moment przerodzic, ale prosze tylko o wiecej kultury, bo jestesmy ludzmi, a nie zwierzetami z dzungli.. :roll: :roll: Rozumie jeszcze jesli mowa o człowieku ktory katuje, morduje, ale jestesmy tutaj wszyscy bo kochamy zwierzaki, jedni mocniej drudzy moze troche mniej (?) takze pozdrawiam ;) Pianka wklejaj foty rudzkich psiaczkow a nie marudz tak :P Killer wymiata :D:D:D jakos mam slabosc do rudych malych psow ciekawe czemu hehe ;) Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 http://www.gaj.schronisko.net/images/adopcje/sup3/16644.jpg prawdziwy Kiler :loveu: Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Junior ślicznie prezentuje się w błotku :cool3: Czy on ma jakieś rany na głowie? Quote
Helga&Ares Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='zaba14'] także nie chce brac udziału w jakiejs pyskowce to po co zaczynasz? po co się czepiasz? Co można napisać konkretnego o osobie, której praktycznie się nie zna z poza forum?:roll: Ten wątek był tak radosny, nie psujmy tego, z myślą o psiakach, kto będzie chciał oglądać zdjęcia wśród wypowiedzi pełnych jadu... kuniec. eot:diabloti: Quote
Helga&Ares Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Mysia_ napisał(a):Junior ślicznie prezentuje się w błotku :cool3: Czy on ma jakieś rany na głowie? tak, pogryzł do ONek Quote
Donvitow Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 zaba14 napisał(a):Donvitow co ma znaczyc takie obrazanie uzytkownikow? :roll::roll: dogo mnie juz zaczyna coraz mniej krecic, gdzie sie wejdzie jest cos nie tak, az przykro.. nie to co 4 lata temu, moze bylo mniej ludzi ale bylo znacznie sympatyczniej.. :roll: Daj fotki ze spacerków psów ze schroniska. I dopisz się do pierwszej strony albo razem z koleżanką spadaj/ na drzewo/ Mysiu przepraszam ale to się za mną przywlekło pewnie z Krzyczek. Po postach. Ja nie zapraszałem Quote
zaba14 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Helga&Ares napisał(a):to po co zaczynasz? po co się czepiasz? Co można napisać konkretnego o osobie, której praktycznie się nie zna z poza forum?:roll: Ten wątek był tak radosny, nie psujmy tego, z myślą o psiakach, kto będzie chciał oglądać zdjęcia wśród wypowiedzi pełnych jadu... kuniec. eot:diabloti: nie ja zaczełam, a takie zachowanie sie tepi, a nie popiera. Emili moze nie znam doskonale ale pomogla mi w kilku sprawach i to nie przez internet... tutaj nie ma znaczenia czy kogos znam czy nie, ale jakby Mysia napisała cos głupiego to tez bym sie jej przyczepiła a znamy sie :razz: to samo z Pianka, mialysmy rozne zdania, ale mimo wszystko lubie ja, mam nadzieje ze jest i na odwrot ale jakos zawsze mozna sie dograc.. Junior chyba cos dlugo jest w schronisko, az dziwne, sliczny jest... :loveu: Donvitow jak poszukasz to znajdziesz na tym watku zdjecia mojego autorstwa psow z rudy slaskiej.. a to ze nie ma mnie w Polscie i nie pomagam nie znaczy ze tutaj byc nie moge. Przykre jest ze tyle jadu masz w sobie... Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Helga&Ares napisał(a):tak, pogryzł do ONek bidulek :-( Cicho już :mad::mad::mad: Quote
emilia2280 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Donvitow napisał(a):Daj fotki ze spacerków psów ze schroniska. I dopisz się do pierwszej strony albo razem z koleżanką spadaj/ na drzewo/ Mysiu przepraszam ale to się za mną przywlekło pewnie z Krzyczek. Po postach. Ja nie zapraszałem Nie przeceniaj sié TO. Mam lepsze rzeczy do roboty i wiéksze priorytety. Jak mówilam- przyszlam za spanielem. Dziékujé Ci Zabo14. Quote
Pianka Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Donvitow']Daj fotki ze spacerków psów ze schroniska. I dopisz się do pierwszej strony albo razem z koleżanką spadaj/ na drzewo/ Ale to jest już przegięcie. Uspokójcie się. Gdziekolwiek sie nie wejdzie to same spory. Prosze nikogo nie obrażać tutaj. [quote name='zaba14']to samo z Pianka, mialysmy rozne zdania, ale mimo wszystko lubie ja, mam nadzieje ze jest i na odwrot ale jakos zawsze mozna sie dograc.. Taaa ja cie kocham:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts