Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaba14 napisał(a):
to moze cos wkleisz? :D

ostatnio byłam na urlopie, a od kiedy wróciłam szefowa jest na urlopie i raczej nie mam szansy wyrwać się na spacerek :oops:

Posted

dona20 napisał(a):
Anja sliczne zdjęcia, tylko czuje jakis taki niedosyt ;) A cóż to za biało rude cudo biegnie po polanie?

To Kolik jeden z jego ostatnich spacerkoww Gaju. Od dwu tygodni zmienil obywatelstwo i szczeka po niemiecku. Anja i Helga jutro wybierają się do schronu. Będą nowe foty i nowe psiaki:lol:

Posted

Donvitow napisał(a):
To Kolik jeden z jego ostatnich spacerkoww Gaju. Od dwu tygodni zmienil obywatelstwo i szczeka po niemiecku. Anja i Helga jutro wybierają się do schronu. Będą nowe foty i nowe psiaki:lol:

no to czekamy na fotki :loveu:

Posted

o kurde :) ale piekny spaniel :loveu: lubie te rase, gdybym tylko mogla... ah.. cudnasny :loveu: :loveu::loveu::loveu: tylko ten ogonek jakis taki smieszny, ani dobrze skopiowany ani dlugi.. :lol::lol:

Posted

zaba14 napisał(a):
o kurde :) ale piekny spaniel :loveu: lubie te rase, gdybym tylko mogla... ah.. cudnasny :loveu: :loveu::loveu::loveu: tylko ten ogonek jakis taki smieszny, ani dobrze skopiowany ani dlugi.. :lol::lol:

pierwszy raz spotkałam się z tak śmiesznym ogonkiem u spaniela :evil_lol:

Posted

emilia2280 napisał(a):
cuudowna jest- piékna, identyczna jak moja dziunia! chyba zaraz já ktos adoptuje, jestem pewna ze dlugo nie posiedzi w schronie.

póki co musimy ją wysłać do lecznicy, bo ma na grzbiecie jakieś strupy, no i oczywiście chore uszka :shake:

Posted

Mysia_ napisał(a):
póki co musimy ją wysłać do lecznicy, bo ma na grzbiecie jakieś strupy, no i oczywiście chore uszka :shake:

no wlasnie widzé- jakby já cos potrácilo moze i tak sobie zdarla, czy spadla z czegos? leczcie dziecko.

Posted

emilia2280 napisał(a):
no wlasnie widzé- jakby já cos potrácilo moze i tak sobie zdarla, czy spadla z czegos? leczcie dziecko.

była przywieziona jako po wypadku, ale nie miała wtedy tego świeżego, tylko już takie strupy....

Posted

zaba14 napisał(a):

Emi a Ty masz galerie swojego psiaka? :) chetnie bym poogladala zdjecia ;) i okolice Dublina ;)

u mnie to jest taki cyrk, ze máz powiedzial, ze nie mogé zrobic malej galerii, bo ona jest taka piékna, ze ktos moze buchnác zdjécia i zrobic z nich kalendarz :lol:

jest zakochany w swojej piéknotce, nawet jej spiewa na kanapie do uszka :evil_lol: takze zdjécia mam- w prywatnym albumie suni!

EDIT: Zaba, a to nie z Tobá kiedys rozmawialam przez telefon? Teraz cos mi sié zaba i kinsale skojarzyly!

Posted

[quote name='zaba14']mysia a to w dodatku sunia? ideał :lol:

a no sunia :razz:

[quote name='Donvitow']Przepraszam Mysia że to się za mną przywlekło. Zaczekam aż się zniesie.
Spacerki były. Może Sikorki wkleją fotki:lol:

to czyli co? :cool3::evil_lol:
No to czekamy na fotki :loveu:

Posted

[quote name='zaba14']o kurde :) ale piekny spaniel :loveu: lubie te rase, gdybym tylko mogla... ah.. cudnasny :loveu: :loveu::loveu::loveu: tylko ten ogonek jakis taki smieszny, ani dobrze skopiowany ani dlugi.. :lol::lol:
Odonek trochę za długi (o 1-2 kręgi), przypomina mi ogonek tego spanielka co biegał po Sierakowie. ;)

Wieczorkiem zrobię suni Allegro. :cool3:

Mysia dzięki za fotki. :loveu:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Odonek trochę za długi (o 1-2 kręgi), przypomina mi ogonek tego spanielka co biegał po Sierakowie. ;)

Wieczorkiem zrobię suni Allegro. :cool3:

Mysia dzięki za fotki. :loveu:

wydaje mi się, że ten jej ogonek jest jeszcze dłuższy ;)
Jutro mała pojedzie do lecznicy, dam znac co i jak ;)