Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo szkoda mi tego staruszka:(.Jak bylam ost w schronie to siedział ze szczeniorkami w boksie i cały bidulek się trząsł, nie wiem czy z zimna czy ze stresu.A jak on w ogóle trafił do schronu?

Posted

[quote name='Mysia_']ten spacer z którego są fotki to jeden większych, bo liczy sobie 17 psiaków z boksów ;) + psiaki z biura czy kotłowni.... Była jeszcze Pola, Sara, Łapka i nie wiem czy ktoś jeszcze :eviltong:[/quote]
:crazyeye: no to ładna zgraja łobuzów;)
Do staruszków mam wielki sentyment...:roll:

Posted

[quote name='dona20']Bardzo szkoda mi tego staruszka:(.Jak bylam ost w schronie to siedział ze szczeniorkami w boksie i cały bidulek się trząsł, nie wiem czy z zimna czy ze stresu.A jak on w ogóle trafił do schronu?[/quote]

leżał podobno kila dni w pobliży przejazdu kolejowego na ul. Ziemskiej, ledwo bidulek chodził (przewracał się:shake:), bo jak tylnie nóżki mu zmarzną to potem odmawiają posłuszeństwa :-( Dlatego póki co musi być w szczeniarni, bo tam jest choć troche cieplej.....

I ja mam sentyment o staruszków :oops:

Posted

:placz:, czyli jak to często bywa "kochany właściciel" pozbył sie "problemu.:angryy:

Jak takie coś czytam to aż mnie niesie...:mad::mad::mad:
Taka słodka morka.
Im więcej poznaje ludzi tym bardziej kocham zwierzęta...:oops:

Posted

[quote name='Asia_Klero']a ze spacerow:D:D:Dnoo postaram sie:D:D:D:Dtylko nie wszystkim sie da..ostatnio np probowalam zrobic Riszy i Agatowi ale nie umialam ich uchwycic<Lol2>[/quote]

za mało się starasz :eviltong:

Posted

Mysia_ napisał(a):
leżał podobno kila dni w pobliży przejazdu kolejowego na ul. Ziemskiej, ledwo bidulek chodził (przewracał się:shake:), bo jak tylnie nóżki mu zmarzną to potem odmawiają posłuszeństwa :-( Dlatego póki co musi być w szczeniarni, bo tam jest choć troche cieplej.....

I ja mam sentyment o staruszków :oops:

Ja również mam straszny sentyment do staruszków
Ludzie potrafią być na prawdę podli., jak można być takim bezdusznym:shake:On musi znaleść domek bo w schronie kompletnie sobie nie poradzi:-(

Posted

Noo Mysiu koniecznie...taki kochany ten staruszek:(Taaka sliczna pogoda....chcialam dzisiaj jechac do schronu....ale coz....moja siostra mnie zmusila zebym zostala w domu;)ehh byleby w niedziele taka pogoda byla:D

Posted

Oj czekamy czekamy!!!!

Ja jutro także jadę do schroniska ale niestety bez koleżanki i znacznie więcej psiaków do wyprowadzenia więc niestety nie wiem czy będę miała czas na robienie foteczek...:roll: