Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anita! Przede wszystkim interwencję ma prawo przeprowadzić każda istniejąca w okolicy fundacja. To, że po niej kolejnym krokiem jest doniesienie do prokuratury to standard. A od faceta wówczas można wydębić na podstawie wyroku nawiązkę dla fundacji co równa się kasie na kolejne bidy. I wcale to nie znaczy, ze sunia trafi do schronu a maluchy do uśpienia. Zawsze można umieścić towarzystwo w znalezionym DT. A co do maluchów - jeżeli one mają już otwarte oczka wówczas zabronione jest usypianie!!!

Posted

[CENTER][FONT=Century Gothic][SIZE=5][COLOR=Red]Zapraszam na wątek Perełki[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/173602-Kochana-PereA-ka-z-SzydA-owca-juA-szczAE-A-liwa-wygrzewa-siAE-przy-swoim-kominku?p=14002281#post14002281[/URL]

[COLOR=Red][SIZE=5][FONT=Century Gothic]Zdjęcia z domu :multi::multi::multi:[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[/CENTER]

Posted

sluchajcie rozmawialam z wlsacicielem i twierdzi ze wszystko jest w porzadku ze psiaki maja sie dobrze i suka tez tylko ze maja z nia problem bo im ucieka jak narazie o pokazaniu mlodych nie bylo nawet mowy....wlasciciel nawet nie wie ze te foty sa zrobione i twierdzi ze on moze pomagac nawet bezdomnym psiakom bo resztek jedzenia maja az nad to...to jakas paranoja ja tego tak nie zostawie !!!!!! Szcyle maja juz 6 tygodni

Posted

sluchajcie rozmawialam z wlsacicielem i twierdzi ze wszystko jest w porzadku ze psiaki maja sie dobrze i suka tez tylko ze maja z nia problem bo im ucieka jak narazie o pokazaniu mlodych nie bylo nawet mowy....wlasciciel nawet nie wie ze te foty sa zrobione i twierdzi ze on moze pomagac nawet bezdomnym psiakom bo resztek jedzenia maja az nad to...to jakas paranoja ja tego tak nie zostawie !!!!!! Szcyle maja juz 6 tygodni A wlasciciel rozmawial jak najbardziej spokojnie i grzecznie z tym ze odmowiel jakiej kolwiek pomocy z naszej strony

Posted

zapraszam borysek ma nowe fotki !!!!
[url]http://www.dogomania.pl/threads/178220-Czarny-kudA-acz-woA-a-pomocy-kolejna-ofiara-przemocy?p=13939029#post13939029[/url]

Posted

zapraszam borysek ma nowe fotki !!!!
[url]http://www.dogomania.pl/threads/178220-Czarny-kudA-acz-woA-a-pomocy-kolejna-ofiara-przemocy?p=13939029#post13939029[/url]

Posted

[quote name='anita_happy']no...maluchy sa chodzące...a w okolicy to nie ma zadnej Fundacji

Tylko Warszawa ...i my DOGOpozytywni z Szydłowca :P[/QUOTE]

A SM? Czy oni nie mają możliwości odebrania psa? Przecież ta sunia jest ewidentnie zagłodzona!

Posted

hm...powiem tak jak narazie wlasciciele nie moga sie dowiedziec ze wogole jakiekolwiek fotki sa zrobione bo wiadomo ze moga oskarzyc za wtargniecie na ich posesje...musimy zrobic tak zeby oni sami nam pokoazali w jakich warunkach psiaki sa trzymane, zrobic fotki i wtedy mozna podjac jakiekolwiek dzialania....ciezka sprawa wam powiem a ja nie mam praktycznie rzadnego doswiadczenia jak sie takie sprawy zalatwia :(

Posted

[quote name='nincia']hm...powiem tak jak narazie wlasciciele nie moga sie dowiedziec ze wogole jakiekolwiek fotki sa zrobione bo wiadomo ze moga oskarzyc za wtargniecie na ich posesje...musimy zrobic tak zeby oni sami nam pokoazali w jakich warunkach psiaki sa trzymane, zrobic fotki i wtedy mozna podjac jakiekolwiek dzialania....ciezka sprawa wam powiem a ja nie mam praktycznie rzadnego doswiadczenia jak sie takie sprawy zalatwia :([/QUOTE]
Zadzwoń, to powiem jak to załatwić 500 083 868

Posted

[quote name='nincia']hm...powiem tak jak narazie wlasciciele nie moga sie dowiedziec ze wogole jakiekolwiek fotki sa zrobione bo wiadomo ze moga oskarzyc za wtargniecie na ich posesje...musimy zrobic tak zeby oni sami nam pokoazali w jakich warunkach psiaki sa trzymane, zrobic fotki i wtedy mozna podjac jakiekolwiek dzialania....ciezka sprawa wam powiem a ja nie mam praktycznie rzadnego doswiadczenia jak sie takie sprawy zalatwia :([/QUOTE]
Zadzwoń, to powiem jak to załatwić 500 083 868

Posted

dziewczyny, ja już nie mogę ..................... pieprz..... szydłowiecki grajdołek.....

właśnie jak wprowadzałam samochód do garażu , z tzw. komórki u mnie na podwórku wyleciał pies -

dawałam mu dzisiaj rano jedzenie przed bramą - po raz pierwszy go widziałam, potem gdzieś poleciał

tak myślałam ............ a On się schował bidok przez śniegiem na pewno...........

musiał się tam schować jak jeszcze brama była otwarta

głodny... trzęsący....
kur...............a nie miałam go sumienia wygonić za bramę, rozłożyłam mu siano co mam dla swojego psa do budy i siedzi tam

CO ROBIĆ ????????????????????????????
ja nie mogę go trzymać u mnie...

[IMG]http://img36.imageshack.us/img36/2794/dsc00088re.jpg[/IMG]

[IMG]http://img685.imageshack.us/img685/1153/dsc00089nj.jpg[/IMG]

Posted

Dziewczyny co zrobic z malym szczeniaczkiem lezacym na ulicy pomiedzy jadacymi samochodami.
Psinia jest mlodziutka rosna jej zebolki, chyba te drugie...
Mocno wystraszona, caly czas lezy pod szafka na kocyku.