anita_happy Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 ejjj...zablokować happy_mamas nie czytała regulaminu!!!!!!!!!!!!! a tam jest napisane NIE MORALIZOWAC!!! ROZMAWIAC NA TEMAT WĄTKU :P zeszła z tematu - ban sie należy :P plus w gratisie BBAN na allegro!!!!!! Quote
nincia Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 no nasze kochane futerka na gore pokazujemy sie :-) Quote
madcat1981 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Kochani, przed chwilą przelałam na konto fundacji sumę 45 zł 20 gr z przeznaczeniem na psy z Szydłowca. To część ze skarpety psa Baranka, który szczęśliwie został niedawno adoptowany. Bardzo proszę by potwierdzić tą wpłątę w rozliczeniu, oczywiście jak zaksięgują się pieniądze. Życzę wiele sił i wytrwałości oraz silnych sprzymierzeńców w walce o życie tych psów. Pozdrawiam :) Quote
anita_happy Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 no no no SZYDŁOWIECKIE BIEDAKI w potrzebie!!! aimez jak foty ??? Kama druknuj fotke i wyposaż happy_mamas w nią... nie zdąrzysz watku zrobić.a szczotek domek znajdzie :P Quote
anita_happy Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 piesio do dziecka autystycznego potrzebny labkowaty/goldenowaty/ pies do przytulania Quote
koosiek Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 AnkaRa jest chyba z fundacji goldenowo - labkowej, może z nią się skontaktuj? Quote
anita_happy Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 a w azylu niie ma kogos w typie pluszaka?? Quote
koosiek Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Jest łowiecka :razz: Ale nie wiem, czy nada się do takiego dziecka - ja go widziałam dosłownie raz, dawno temu - musisz podpytać którejś z wolontariuszek, Mariolki, Siekowej czy Bumel. http://www.dogomania.pl/threads/119443-Cudowna-OWCA-mix-podhalana-i-goldena-ZNOWU-SZUKA-DOMU Quote
anita_happy Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 biedna ta łowiecka azylowa..co za ludzie mogl go zostawic :( amstwo!!!!! dzieki koosiek Quote
koosiek Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Jeszcze z takich dużych kudłatych jest Szparki (ale widziałam go tylko z daleka, więc charakteru nie znam), Fuksio (ale to jeszcze rozbrykany szczyl, chociaż bardzo sympatyczny - i futerko ma jak pluszowy miś ;) ) i jeszcze na stronie jest jakaś bernardynka, ale jej nigdy nie widziałam, chyba jest na tymczasie, musisz Madallenę podpytać. Quote
anita_happy Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 bernardyn to chyba za duzzzyyy jak na ta rodzinke :/ i ma wymagania..w szczegolnosi zywieniowe wow łowieczke podsyłam Quote
koosiek Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Ale wiesz, o ile dobrze pamiętam, to łowiecka niewiele od benia mniejsza... Jeśli nie tego samego wzrostu ;) Ale podsyłaj, podsyłaj, może mu się jednak uda :) Quote
Aimez_moi Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 A nie chcesz mojego malego tymczasa GAPY? Quote
anita_happy Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Aaimez..twoje małe i to ich drugie małe !!! co ty.. tu musi byc dorosły piesio ... co wiadomo jak reaguje na dzieci :/ do rzadnych for goldenow-labowych nie pisze... ale mnei zjechali... "pies na recepte"..cholera... no tak..lepiej nie mieć kogo kochac i siedzieć w jakimś hoteliku..niż miec swoja rodzine!!! esz.... Quote
AgusiaP Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 kola Dziewczynki wejdzcie na wątek proszę tak szkoda mi tej malutkiej http://www.dogomania.pl/threads/1729...-potrzebny-dom Quote
anita_happy Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 HAIDI JUTRO JEDZIE DO DOMU Czeka na nią Pańcia Pańciowy syn Pańciowa Babcia kocyk kong do zabway nitkowa kosc I najważneijsze FULLLLLLLLLLLLL LOVE będą zdjęcia :P HAIDI ZBIERA NA TRANSPORT :) nieduzo brakuje :) jedzie za porzyczone :) Quote
anita_happy Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 HAIDI JUZ W LUBLINIE..czekaja na nową PAŃCIE!!! a w domu tymczasowym u PUDZIANA!!!! wszyscy w depresjii!!!!!!!!!!! buzi dla pudzianowej mamy :* Quote
IKA & SONIA Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Biedna mama Pudzianowa. Nie dziwię się, że przeżywa rozstanie z małą :shake: Quote
Marinka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Pudzian... przekaż mamie, że Hajdi będzie miała rajskie życie i doskonałą opiekę lekarską w razie kłopotów ze zdrowiem (tak się składa, że znam dr. , która do tej pory zajmowała się psiakami Pani Grażynki i jej mamy) Quote
anita_happy Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 MARINKA.... ty to masz u mnie bana normalnie..ale mnei przerobiłaś:P hihihihi dziewczyny z szydłowca i pierwsza adopcja..p[ierwsza umowa..BOZENA!!!!!!!!!!!wrrrrrrrr Quote
anita_happy Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 HAIDI - ZUZIA JUZ W OBJĘCIACH u Swojej Nowej JEDYNEJ PAŃCI... koniec tułaczki dla BiałAsKi Quote
Marinka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='anita_happy']MARINKA.... ty to masz u mnie bana normalnie..ale mnei przerobiłaś:P hihihihi dziewczyny z szydłowca i pierwsza adopcja..p[ierwsza umowa..BOZENA!!!!!!!!!!!wrrrrrrrr[/QUOTE] Mmmmm ...Foch :cool1:...to ja się staram jak mogę, a Ty mi bana dajesz ???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: adrenalina zawsze się przyda :evil_lol: inaczej senność łapie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anita_happy Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 CYWIL SIĘ PRZYPOMINA http://www.dogomania.pl/threads/177658-CIERPIACY-ON-nie-wzywa-o-POMOC-to-MY-woA-amy-za-niego-PILNY-DT-DS-pies-ranny Quote
anita_happy Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 .....................A T O S o sobie PRZYPOMINA......................... http://www.dogomania.pl/threads/178480-ATOS-nieszczAE-scie-na-czterech-A-apach-PILNY-DS/page5 banerek ATOSA Quote
Recommended Posts