Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ejjj...zablokować happy_mamas

nie czytała regulaminu!!!!!!!!!!!!!
a tam jest napisane

NIE MORALIZOWAC!!!
ROZMAWIAC NA TEMAT WĄTKU :P

zeszła z tematu - ban sie należy :P

plus w gratisie BBAN na allegro!!!!!!

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani, przed chwilą przelałam na konto fundacji sumę 45 zł 20 gr z przeznaczeniem na psy z Szydłowca. To część ze skarpety psa Baranka, który szczęśliwie został niedawno adoptowany. Bardzo proszę by potwierdzić tą wpłątę w rozliczeniu, oczywiście jak zaksięgują się pieniądze. Życzę wiele sił i wytrwałości oraz silnych sprzymierzeńców w walce o życie tych psów. Pozdrawiam :)

Posted

Jeszcze z takich dużych kudłatych jest Szparki (ale widziałam go tylko z daleka, więc charakteru nie znam), Fuksio (ale to jeszcze rozbrykany szczyl, chociaż bardzo sympatyczny - i futerko ma jak pluszowy miś ;) ) i jeszcze na stronie jest jakaś bernardynka, ale jej nigdy nie widziałam, chyba jest na tymczasie, musisz Madallenę podpytać.

Posted

Aaimez..twoje małe i to ich drugie małe !!!
co ty..
tu musi byc dorosły piesio ... co wiadomo jak reaguje na dzieci :/

do rzadnych for goldenow-labowych nie pisze...
ale mnei zjechali...
"pies na recepte"..cholera...

no tak..lepiej nie mieć kogo kochac i siedzieć w jakimś hoteliku..niż miec swoja rodzine!!!
esz....

Posted

HAIDI JUTRO JEDZIE DO DOMU

Czeka na nią
Pańcia
Pańciowy syn
Pańciowa Babcia

kocyk
kong do zabway
nitkowa kosc

I najważneijsze

FULLLLLLLLLLLLL LOVE

będą zdjęcia :P

HAIDI ZBIERA NA TRANSPORT :)
nieduzo brakuje :)
jedzie za porzyczone :)

Posted

Pudzian... przekaż mamie, że Hajdi będzie miała rajskie życie i doskonałą opiekę lekarską w razie kłopotów ze zdrowiem (tak się składa, że znam dr. , która do tej pory zajmowała się psiakami Pani Grażynki i jej mamy)

Posted

[quote name='anita_happy']MARINKA....
ty to masz u mnie bana normalnie..ale mnei przerobiłaś:P

hihihihi

dziewczyny z szydłowca i pierwsza adopcja..p[ierwsza umowa..BOZENA!!!!!!!!!!!wrrrrrrrr[/QUOTE]

Mmmmm ...Foch :cool1:...to ja się staram jak mogę, a Ty mi bana dajesz ???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: adrenalina zawsze się przyda :evil_lol: inaczej senność łapie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: