Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piosenka z filmu:
Tatanka - Coyote Moon Call

Gibon ma jeszcze jakies cos w srodku, ktore ropieje i peka...cos=nie wiem co...
Moje informacje sa zdawkowe. Podsumowanie lekarskie niech taubi napisze.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Madallena']Piosenka z filmu:
Tatanka - Coyote Moon Call

Gibon ma jeszcze jakies cos w srodku, ktore ropieje i peka...cos=nie wiem co...
Moje informacje sa zdawkowe. Podsumowanie lekarskie niech taubi napisze.[/QUOTE]

Było by dobrze gdyby napisał:razz:

Posted

Filmik, zdjęcia tych biedaków, muzyka nie jako tło, lecz dominująca wzruszająca niepokojąca, imiona psiaków, które nie są już anonimowe - ogólnie całość przejmujaca. Łzy same lecą;-(

Posted

właśnie niedawno oprócz moich dotychczasowych "dworcowych podopiecznych" dokarmiałam nowego psiaka którego wcześniej nie widziałam - niewykluczone że nowy podrzutek "ze wsi" z racji "wielkiego wydarzenia" jakim jest targ w Szydłowcu, kurcze połykał karmę "z lotem błyskawicy".
poza tym widziałam Anioła koło targu - zostawiłam tam później suchą karmę, ale wiele psów się tam kręci. Kręci tam się też suka, której też wcześniej nie widywałam - wydaje mi się się chyba niedawno się oszczeniła lub niebawem to nastąpi.

Posted

Madallena film boski - dodałam do opisu na gg.
I jeszcze nowość mogę jużedytować i wyszukiwać - niesamowite zmiany po weekendzie, to teraz spróbuję edytować te zdjęcia, których zacytowałam za dużo parę stron wczesniej i są nawet emotki:lol:

jestem w szoku dogomanio!!!!:multi::multi:

Posted

Ja mam tylko jedną uwagę do filmu, że Flip to jamnik, a Flap to bull, a tam jest odwrotnie :eviltong: No ale na filmik nie ma to wpływu, jest świetny - gdzie mogłam, tam go wrzuciłam.

Posted

[CENTER][SIZE=4][COLOR=DarkOrange][B]Zapraszam do oglądania nowych zdjęć Argo[/B]:[/COLOR][/SIZE]
[/CENTER]
[URL="http://www.dogomania.pl/../173642-Zrezygnowany-Argo-z-ranAE-na-tylnej-A-apie-Potrzebne-deklaracje-na-leczenie-i-hotel/page7"]http://www.dogomania.pl/threads/173642-Zrezygnowany-Argo-z-ranAE-na-tylnej-A-apie-Potrzebne-deklaracje-na-leczenie-i-hotel/page7[/URL]

Posted

[quote name='Marinkaa'][CENTER][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]Zapraszam do oglądania nowych zdjęć Argo[/B]:[/COLOR][/SIZE][/CENTER]

[URL="http://www.dogomania.pl/../173642-Zrezygnowany-Argo-z-ranAE-na-tylnej-A-apie-Potrzebne-deklaracje-na-leczenie-i-hotel/page7"]http://www.dogomania.pl/threads/173642-Zrezygnowany-Argo-z-ranAE-na-tylnej-A-apie-Potrzebne-deklaracje-na-leczenie-i-hotel/page7[/URL][/QUOTE]

nie otwierają się

Posted

Wieczorem zadzwoniła Madallena...nie ma internetu i prosi o przekazanie wiadomości-

[COLOR=Red][B]BISZKOPT SIĘ ODNALAZŁ!!![/B][/COLOR]

Jest teraz w klinice wet.w Bobrowcu...nie dlatego,że chory...dlatego,ze odnalazł się właśnie przed nią! Chwilowo zostanie tam...bo są tam zamknięte pomieszczenia,a wszystkie odkryte,nie zadaszone kojce z siatką pokonuje bez problemów!

Posted

Biszkopt przypaletal sie na posesje do lekarki, ktora go leczyla :) zlapala od razu. Na 100% to on ;) Ale nie mamy co znim zrobic! Nie moze wrocic tam, gdzie byl bo znowu zwieje! Deklaracji brak...

Inne wiesci: jest odpowiedz z Szydlowca. Taubi jutro wstawi tresc...

Kotka Rosie wraca z adopcji :( Nie wiadomo czemu ale nie zaakceptowala nowej wlascicielki! Kot Karmel wciaz szuka domu....

Co jeszcze...nie pamietam :)

Posted

ROSI jest charakterna :/
nie ma doswiadczenia z kocurami...ale widać było po niej,,,ze ma swoje zdanie :///
to dzikuska, która duzo przezyła...
biedula :/
p.s.
Paną z kwaiaciarni, kt ja karmiła - uwielbiała, ale jak wybiła godzina dostawy odpadków z pobliskiego sklepu...to nawet Pani kwiaciarka mogła sie zakrzyczeć...a kicia i tak pędziła na łowy ..
ehhh
szkoda

Posted

[quote name='Madallena']

KOMUS SIE NIE PODOBA nasza akcja :)))

[URL]http://domnaskale.net.pl/content/horror-w-szydlowcu[/URL]

wiec prosze o wpisy na forum. Niech Gmina Szydlowiec sie wstydzi! Kilka psow na ulicach? nie prawda, ze sa setki??? a doliczyliscie wszystkie szczeniaki suk ktore zabralismy???? ehhhh, brak slow;/

a, i mam problemy z odpowiedziami :([/QUOTE]

NO nie podoba :/
Dom na Skale.pl

;)

memory FIVE i wszystko jasne :P

przeczytałam watek - nie jest źle :)))

p.s.
odpowiedź wysłałam i "Odpowiedź została dodana do kolejki oczekujących na zatwierdzenie przez administratora witryny." /CENZURA :PPP/

hihihihi

Posted

[quote name='Madallena']Biszkopt przypaletal sie na posesje do lekarki, ktora go leczyla :) zlapala od razu. Na 100% to on ;) Ale nie mamy co znim zrobic! Nie moze wrocic tam, gdzie byl bo znowu zwieje! Deklaracji brak...

Inne wiesci: jest odpowiedz z Szydlowca. Taubi jutro wstawi tresc...

Kotka Rosie wraca z adopcji :( Nie wiadomo czemu ale nie zaakceptowala nowej wlascicielki! Kot Karmel wciaz szuka domu....

Co jeszcze...nie pamietam :)[/QUOTE]

Jak będą zdjecia Rosie, to zrobię jej allegro. Bo te co ma - jest na nich w kiepskim stanie zaraz po przyjęciu do kliniki.
Myślałam że Karmel ma już dom od czwartku i usunęłam aukcję - zaraz ją wznowię :(