Madallena Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Piosenka z filmu: Tatanka - Coyote Moon Call Gibon ma jeszcze jakies cos w srodku, ktore ropieje i peka...cos=nie wiem co... Moje informacje sa zdawkowe. Podsumowanie lekarskie niech taubi napisze. Quote
Energy Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='Madallena']Piosenka z filmu: Tatanka - Coyote Moon Call Gibon ma jeszcze jakies cos w srodku, ktore ropieje i peka...cos=nie wiem co... Moje informacje sa zdawkowe. Podsumowanie lekarskie niech taubi napisze.[/QUOTE] Było by dobrze gdyby napisał:razz: Quote
Awit Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Filmik, zdjęcia tych biedaków, muzyka nie jako tło, lecz dominująca wzruszająca niepokojąca, imiona psiaków, które nie są już anonimowe - ogólnie całość przejmujaca. Łzy same lecą;-( Quote
kama210 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 właśnie niedawno oprócz moich dotychczasowych "dworcowych podopiecznych" dokarmiałam nowego psiaka którego wcześniej nie widziałam - niewykluczone że nowy podrzutek "ze wsi" z racji "wielkiego wydarzenia" jakim jest targ w Szydłowcu, kurcze połykał karmę "z lotem błyskawicy". poza tym widziałam Anioła koło targu - zostawiłam tam później suchą karmę, ale wiele psów się tam kręci. Kręci tam się też suka, której też wcześniej nie widywałam - wydaje mi się się chyba niedawno się oszczeniła lub niebawem to nastąpi. Quote
feliksik Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Madallena film boski - dodałam do opisu na gg. I jeszcze nowość mogę jużedytować i wyszukiwać - niesamowite zmiany po weekendzie, to teraz spróbuję edytować te zdjęcia, których zacytowałam za dużo parę stron wczesniej i są nawet emotki:lol: jestem w szoku dogomanio!!!!:multi::multi: Quote
koosiek Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Ja mam tylko jedną uwagę do filmu, że Flip to jamnik, a Flap to bull, a tam jest odwrotnie :eviltong: No ale na filmik nie ma to wpływu, jest świetny - gdzie mogłam, tam go wrzuciłam. Quote
Marinka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [CENTER][SIZE=4][COLOR=DarkOrange][B]Zapraszam do oglądania nowych zdjęć Argo[/B]:[/COLOR][/SIZE] [/CENTER] [URL="http://www.dogomania.pl/../173642-Zrezygnowany-Argo-z-ranAE-na-tylnej-A-apie-Potrzebne-deklaracje-na-leczenie-i-hotel/page7"]http://www.dogomania.pl/threads/173642-Zrezygnowany-Argo-z-ranAE-na-tylnej-A-apie-Potrzebne-deklaracje-na-leczenie-i-hotel/page7[/URL] Quote
feliksik Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Marinkaa'][CENTER][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]Zapraszam do oglądania nowych zdjęć Argo[/B]:[/COLOR][/SIZE][/CENTER] [URL="http://www.dogomania.pl/../173642-Zrezygnowany-Argo-z-ranAE-na-tylnej-A-apie-Potrzebne-deklaracje-na-leczenie-i-hotel/page7"]http://www.dogomania.pl/threads/173642-Zrezygnowany-Argo-z-ranAE-na-tylnej-A-apie-Potrzebne-deklaracje-na-leczenie-i-hotel/page7[/URL][/QUOTE] nie otwierają się Quote
xmartix Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [B]a gmina już odpowiedziała oficjalnie??[/B] Quote
koosiek Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [B][SIZE=3]Mogłabym dostać link do plakatu Biszkopta?[/SIZE][/B] Wiem, że jakiś był, ale link nie działa, a wydrukowałabym kilka i przekazała znajomej z Piaseczna. Quote
zuzlikowa Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Wieczorem zadzwoniła Madallena...nie ma internetu i prosi o przekazanie wiadomości- [COLOR=Red][B]BISZKOPT SIĘ ODNALAZŁ!!![/B][/COLOR] Jest teraz w klinice wet.w Bobrowcu...nie dlatego,że chory...dlatego,ze odnalazł się właśnie przed nią! Chwilowo zostanie tam...bo są tam zamknięte pomieszczenia,a wszystkie odkryte,nie zadaszone kojce z siatką pokonuje bez problemów! Quote
Madallena Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 o wspaniala :) on przebiegl ponad 20 km w kwadracie! SZUKAMY DT, takiego z ktorego nie ucieknie, najlepiej domowego... Quote
mtf zalesie Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 a ja dzisiaj powiesilam plakat w auchan-kto rozpoznal biszkopta bo w bobrowcu nie wieszlam tylko uu weta w andzie bo ma umowe z gmina piaseczno Quote
Awit Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Ojej:-) Bardzo sie cieszę, napiszcie cos bliżej, czy sam podszedł czy go złapali, bo wiedzieli, że jest poszukiwany:-) Quote
Madallena Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Biszkopt przypaletal sie na posesje do lekarki, ktora go leczyla :) zlapala od razu. Na 100% to on ;) Ale nie mamy co znim zrobic! Nie moze wrocic tam, gdzie byl bo znowu zwieje! Deklaracji brak... Inne wiesci: jest odpowiedz z Szydlowca. Taubi jutro wstawi tresc... Kotka Rosie wraca z adopcji :( Nie wiadomo czemu ale nie zaakceptowala nowej wlascicielki! Kot Karmel wciaz szuka domu.... Co jeszcze...nie pamietam :) Quote
Energy Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Biszkopt łobuziaku jak dobrze, że się znalazłeś:lol: Quote
anita_happy Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 ROSI jest charakterna :/ nie ma doswiadczenia z kocurami...ale widać było po niej,,,ze ma swoje zdanie :/// to dzikuska, która duzo przezyła... biedula :/ p.s. Paną z kwaiaciarni, kt ja karmiła - uwielbiała, ale jak wybiła godzina dostawy odpadków z pobliskiego sklepu...to nawet Pani kwiaciarka mogła sie zakrzyczeć...a kicia i tak pędziła na łowy .. ehhh szkoda Quote
anita_happy Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Madallena'] KOMUS SIE NIE PODOBA nasza akcja :))) [URL]http://domnaskale.net.pl/content/horror-w-szydlowcu[/URL] wiec prosze o wpisy na forum. Niech Gmina Szydlowiec sie wstydzi! Kilka psow na ulicach? nie prawda, ze sa setki??? a doliczyliscie wszystkie szczeniaki suk ktore zabralismy???? ehhhh, brak slow;/ a, i mam problemy z odpowiedziami :([/QUOTE] NO nie podoba :/ Dom na Skale.pl ;) memory FIVE i wszystko jasne :P przeczytałam watek - nie jest źle :))) p.s. odpowiedź wysłałam i "Odpowiedź została dodana do kolejki oczekujących na zatwierdzenie przez administratora witryny." /CENZURA :PPP/ hihihihi Quote
kaja555 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Madallena']Biszkopt przypaletal sie na posesje do lekarki, ktora go leczyla :) zlapala od razu. Na 100% to on ;) Ale nie mamy co znim zrobic! Nie moze wrocic tam, gdzie byl bo znowu zwieje! Deklaracji brak... Inne wiesci: jest odpowiedz z Szydlowca. Taubi jutro wstawi tresc... Kotka Rosie wraca z adopcji :( Nie wiadomo czemu ale nie zaakceptowala nowej wlascicielki! Kot Karmel wciaz szuka domu.... Co jeszcze...nie pamietam :)[/QUOTE] Jak będą zdjecia Rosie, to zrobię jej allegro. Bo te co ma - jest na nich w kiepskim stanie zaraz po przyjęciu do kliniki. Myślałam że Karmel ma już dom od czwartku i usunęłam aukcję - zaraz ją wznowię :( Quote
koosiek Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Oj, super, że Biszkopcik się znalazł. Chociaż tyle dobrego :) Tylko szkoda, że Rosi wraca... Quote
Recommended Posts