Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

feliksik napisał(a):
mam prośbę o założenie im wątków to je ogloszę, tak jak resztę

nie cytuj całej wypowiedzi wraz z tyloma zdjęciami bo wątek robi się strasznie nieczytelny :roll:

Posted

[quote name='koosiek']Czy ktoś podjąłby się zrobienia bazarku na Anioła? Vlk oferuje trochę rzeczy, ja też mogę coś dać :razz:

Ja nie umiem ale chetnie dam rzeczy na bazarek, jestem z W-wy....

Posted

Asior napisał(a):
nie cytuj kochana postów w którym są zdjecia bo wątek robi się bardzo nieczytelny:shake:

tak tak Asiorku, dziękuję za wskazówkę - mam problem z usuwaniem z cytatów (przez nowe dogo), więc zacytowałam całość, żeby było wiadomo jakiś psów to dotyczy. W sumie mogłam je wypisać - mój błąd. POstarma się unikać tego

Posted

feliksik napisał(a):
tak tak Asiorku, dziękuję za wskazówkę - mam problem z usuwaniem z cytatów (przez nowe dogo), więc zacytowałam całość, żeby było wiadomo jakiś psów to dotyczy. W sumie mogłam je wypisać - mój błąd. POstarma się unikać tego

wiesz, ja nie po to Ci to pisałam, zęby Cię pouczać czy coś.. tylko w regulaminie teraz jest , że tak nie wolno.... a modzi mogą to wyłapać i będziesz miała jakiegoś karniaka..
Dlatego wolałam ostrzec :)

Posted

Asior napisał(a):
wiesz, ja nie po to Ci to pisałam, zęby Cię pouczać czy coś.. tylko w regulaminie teraz jest , że tak nie wolno.... a modzi mogą to wyłapać i będziesz miała jakiegoś karniaka..
Dlatego wolałam ostrzec :)

o to tym barzdiej dziekuję - edytowałabym tą wiadomość ze zdjęciami, ale mam jak - nie działa mi ta funkcja

Posted

[quote name='koosiek']Czy ktoś podjąłby się zrobienia bazarku na Anioła? Vlk oferuje trochę rzeczy, ja też mogę coś dać :razz:

Ja mogę zrobić bazarek :)

Posted

Dziś znowu przelałam 20,00 zł z kolejnego bazarku, bolerko od Javeny.

A jeśli chodzi o bazarek, to mogę zrobić, tylko bardzo proszę przesłać mi mejlem: zdjecia, opis, cena wywoławcza/kup teraz, cel-psy z szydlowca tak? I czy to ma być jeden bazarek z rzeczami od wszystkich, czy osobne bazarki?

EMAIL: [email protected]

Posted

[quote name='koosiek']Feliksik, spróbuj kliknąć dwa razy szybko przycisk "Edytuj", u mnie działa.

Coronaaj
, super :)

tak już próbowałam i otwiera się ale puste okno. Mam IE 8 a chyba chyba nowe dogo działa tylko dobrze na Mozilli (chociaż już różne wersje słyszałam). chyba muszę poczekać aż dopracują wszystko, albo i nie, a to będzie dla mnie koszmar

Posted

feliksik napisał(a):
tak już próbowałam i otwiera się ale puste okno. Mam IE 8 a chyba chyba nowe dogo działa tylko dobrze na Mozilli (chociaż już różne wersje słyszałam). chyba muszę poczekać aż dopracują wszystko, albo i nie, a to będzie dla mnie koszmar

Zainstaluj przegladarke operę, to będzie ci wszystko działac na dogomanii.. ja uzywalam przegladarke explorer i tez nie moglam edytowac posty, zakladac nowych tematow.

Posted

feliksik napisał(a):

Filiksik ja też nie mogłam zrobić edycji. A masz może problem z wysyłaniem pw? Bo ja widzę połowę tesktu który piszę, bo tamta połowa chowa się pod lewą stroną ekranu, jakims panelem z opcjami. I nie mam nic kolorowego w oknie wiadomości, np nie da się u mnie zrobić linka, którego bym chciała gdzies wkleić.

Posted

Awit napisał(a):
Filiksik ja też nie mogłam zrobić edycji. A masz może problem z wysyłaniem pw? Bo ja widzę połowę tesktu który piszę, bo tamta połowa chowa się pod lewą stroną ekranu, jakims panelem z opcjami. I nie mam nic kolorowego w oknie wiadomości, np nie da się u mnie zrobić linka, którego bym chciała gdzies wkleić.

Ja pracuję na starej poczciwej mozilce i nie mam z nią większych problemów (poza jednym - czasem jest zbyt powolna)

Posted

Nie odzywam sie bo mi dogo w ogole nie dziala!
Ale mam pare njusow ;)
Po pierwsze szydlowiecki filmik na jutubie :)
http://www.youtube.com/watch?v=Dh57baoSEIs

A po drugie o tu tu:

KOMUS SIE NIE PODOBA nasza akcja :)))

http://domnaskale.net.pl/content/horror-w-szydlowcu

wiec prosze o wpisy na forum. Niech Gmina Szydlowiec sie wstydzi! Kilka psow na ulicach? nie prawda, ze sa setki??? a doliczyliscie wszystkie szczeniaki suk ktore zabralismy???? ehhhh, brak slow;/

a, i mam problemy z odpowiedziami :(

Posted

Energy napisał(a):
Filmik bardzo piękny i łapiący za serce:-(
Madallena co z Gibonem???

Wiesci o Gibonie:
wyniki badan nie sa najlepsze. Jest powtorka (wynikow nie znam, jeszcze). Ogolnie nie jest dobrze. Nie wiadomo czy bedzie mozna go operowac, czy przezyje a przede wszystkim czy nadaje sie do barkozy (serce i watroba w zlym stanie)...

Psiak ogolnie ma sie dobrze, jest leczony, na razie tak jak moga go leczyc (szczegolow nie znam). taubi wie wiecej. TAUBI co z GIBONEM??? Napisz cos, co mowia lekarze?

Posted

Asior napisał(a):
Madallena, ja poproszę o tytuł piosenki użytej w tym filmiku :)

o :) to musze sie zapytac :)
wklejajcie ten filmik na sledzia na NK. Szukamy psiakom domow!

Ej, a jak tam Mario? znalazl dom? czy flipery sie "sprzedaly" w poprzednim metrze? Nic nie wiem, nic! przez zle chodzace dogo i brak netu mam mega zaleglosci :(