fizia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Tylko jak wygląda sytuacja? Czy Kaj ma zarezerwowane miejsce w hoteliku w Mielcu czy tylko wiadomo, że takie miejsce jest? Nie wiem czy propozycja Anny jest nadal aktualna, jeśli chodzi o transport - jeśli tak, to nie mogę sobie przypomnieć czy AnnA mieszka w okolicach Szydłowca czy w Warszawie Jeśli w okolicach Szydłowca to Kaj byłby zabrany z Szydłowca i zawieziony do Mielca, a przywiezienie dziś przez Anitę nowego psa do Warszawy nic nie da, jeśli chodzi o ten transport - no chyba, ze jest gdzieś dla Niego DT do czasu znalezienia transportu Quote
Madallena Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [B]PILNIE PILNIE! Kontakt do anity! NIech bierze kotke ciezarna! i pedem do Warszawy do kliniki na zabieg![/B] A pozniej? Nie wiem co z nia zrobimy :( Dziewczyny z miau. pomozcie :placz: Quote
Madallena Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='sleepingbyday'][B]jedzie ktos do szydłowca z wawy w najbliższym czasie? 6 duzych puszek mam do nakarmienia tych, co są na ulicy. "ziarko do ziarka".[/B] [B]chyba, ze karmy macie wystarczająca ilość (bo były jakieś dary, czytałam) - to przekażę gdzie indziej.[/B] [B]no i ten makaron nieszczęsny,[/B] tylko czy jest jak zorganizowac to ciepłe jedzonko? może osoba z szydłowca (przepraszam, zapomniałam, który nick jest z szydłowca) przyjęłaby makaron? dorzuce mięso i włoszczyznę, żeby im cos ugotowac ciepłego choć raz na jakis czas.... a na miejscu to chyba najłatwiej.[/QUOTE] Trzymaj trzymaj. Szkoda, ze dzisiaj nie pojechao ale co sie odwlecze... Dziewczyny z Szydlowca! Macie gary do gotowania bielizny? :) Quote
Izabela124. Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [B][COLOR=Red]1078,40zł[/COLOR] zostało przelane na konto z pierwszego postu[/B] Quote
clo Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 to jest tel do anity 0 692 407 681 to moze niech anita bierze tego szczeniorka?jest tez kasa widzialam troche z cegielkowego..mozna by wystawic raz jeszcze.. Quote
anita_happy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 JESTEM .. I CO ..MAM BRAC TA KOTKE?? W PUDLO ZALADUJE I ZABIORE..JAKIS DOJEDZIEMY:ppp MAM DWA PSY ZE SOBA...NIE ZOSTAWOLAM SWOJEJ JEDNEJ BO NIE PISALISCIE CZY BRAC KOGOS..CZY NIE BRAC... A MOJA PIEKNA NIE LUBI ZOSTAWAC NA ZSYLCE..MA PADACZKE :( KOTA W KARTONIE PRZEZYJĄ :) A KOT PODOBNO POD PIZZWRIA SYPIA ALE FOTO POPROSZE..BO NIE CHCE BRAC KOGOS PONADPROGRAM Quote
ZUZANNA11 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Wątek: [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13478911#post13478911]Zabrane z szydłwieckiego horroru - aktualne informacje o nich. - Dogomania Forum[/url] Quote
Diegula Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Jeśli się przyda to mam do oddania Fronline Combo ważny do grudnia 2009 dla psiaka wielkości labradora -do odbioru w Warszawie - Bielany Quote
jogi Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 dopiero tu dotarłam. Temat wstrząsający, ale taka jest właśnie rzeczywistość świętokrzyskich masteczek. Moja babcia mieszka w takim miasteczku, tam co pół roku robią odłów do Kielc, ale kilka lat temu właśnie tak to wyglądało. Cały rynek roił się od psów, wszędzie gdzie się człowiek nie popatrzył były biedne, głodne i chore psy:-( Quote
Madallena Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Kotka juz w samochodzie u Anity. Wraca dzisiaj do Warszawy. Przez noc bedzie u taubiego, rano wieziemy ja na zabieg do Kliniki. [B]W godzinach popoludniowych/wieczornych jest do odebrania i NIE MAMY CO Z NIA ZROBIC! POMOCY! PILNIE tymczas do momentu znalezienia transportu na Slask albo od razu transport! POMOZMY TEZ KOTOM![/B] Quote
L/Olka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Madallena']Kotka juz w samochodzie u Anity. Wraca dzisiaj do Warszawy. Przez noc bedzie u taubiego, rano wieziemy ja na zabieg do Kliniki. [B]W godzinach popoludniowych/wieczornych jest do odebrania i NIE MAMY CO Z NIA ZROBIC! POMOCY! PILNIE tymczas do momentu znalezienia transportu na Slask albo od razu transport! POMOZMY TEZ KOTOM![/B][/QUOTE] słuchajcie, odpchloną i "z dostawą do domu" mogę ją awaryjnie przetrzymać, do czasu zorganizowania transportu. Podejrzewam, ze będę ja musiała klatkowac trochę ze względu na resztę zwierząt, ale pewnie po sterylce i tak będzie to wskazane. No jak awaryjnie, to awaryjnie. Quote
Madallena Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='L/Olka']słuchajcie, odpchloną i "z dostawą do domu" mogę ją awaryjnie przetrzymać, do czasu zorganizowania transportu. Podejrzewam, ze będę ja musiała klatkowac trochę ze względu na resztę zwierząt, ale pewnie po sterylce i tak będzie to wskazane. No jak awaryjnie, to awaryjnie.[/QUOTE] L/olka! Dzieki! Daj numer do siebie, jutro zadzwonimy i podwieziemy ja do Ciebie. Jaka to dzielnica? Quote
AgusiaP Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Dziewczyny mój mąż będzie w piątek w Warszawie na Woli w pobliżu ul.Redutowej jak coś to może kicie zabrać. Mieszkamy na Śląsku w Dąbrowie Górniczej jakieś 30/40 minut do Rudy Śl. Mam transporterek lub koszyczek do przewozu kici jeżeli będzie potrzebny to może go zabrać ze sobą. Quote
L/Olka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 na miau napisałam, że na czas znalezienia transportu - kocica jedzie do mnie. Teraz [B]szukamy transportu W-wa - Ruda Śląska[/B]. Ewentualnie mogłabym ja w niedzielę "wysłac" do Kielc, może stamtąd ktoś by jechał... Quote
Madallena Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='AgusiaP']Dziewczyny mój mąż będzie w piątek w Warszawie na Woli w pobliżu ul.Redutowej jak coś to może kicie zabrać. Mieszkamy na Śląsku w Dąbrowie Górniczej jakieś 30/40 minut do Rudy Śl. Mam transporterek lub koszyczek do przewozu kici jeżeli będzie potrzebny to może go zabrać ze sobą.[/QUOTE] Normalnie wszystko sie pieknie uklada! Jak moze niech wezmie. Transporter wazny! bardzo wazny! Quote
L/Olka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='AgusiaP']Dziewczyny mój mąż będzie w piątek w Warszawie na Woli w pobliżu ul.Redutowej jak coś to może kicie zabrać. Mieszkamy na Śląsku w Dąbrowie Górniczej jakieś 30/40 minut do Rudy Śl. Mam transporterek lub koszyczek do przewozu kici jeżeli będzie potrzebny to może go zabrać ze sobą.[/QUOTE] byłoby super! transporterek na pewno będzie potrzebny. Wkleję Twój post na miau, stamtąd jest ten dt. Quote
anita_happy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 kotka jest mega spokojna.. to drugi kot jakiego kiedykolwiek glaskałam.... mam alergie na kocie feromony :/// życzę jej powodzenia...jak mozecie jakąś fotke zrobić dla pani z kwiaciarni z Szydłowca :))) bardzo przejęła sie tą kicią :) dokarmia wszystkie biedaki z okolicy i pytała się mnie nawet co WY robicie z tymi psami ... bo sie stresuje,ze gdzieś trafią, w jakieś niepewne miejsce :/// uspokoiłam ją i zaprosiłam na forum żeby obejrzała sobie fotki i poczytała :))) dobrej nocy :) p.s. mam czarnego pięknego kociaka na wydaniu :) tzn. mój tata przygarnał na budowę, którą prowadzi.\budowa sie kończy, a kocina jest nadal./ kotka o imieniu Obama to kocie dziecie ... po kilku wizytach u weta / nauczona czystości...towarzyska :) / czarna kocia piękność - domatorka. niestety Tato do domu kota nie zwiezie poniewaz ja nie moge miec kotów na stałe... jak narazie jest u niego w biurze... moze tam mieszkac czasowo, ale gdyby ktoś wiedział o kim, kto poszukuje czarnej kocurki to JEST PANNA na wydaniu :) info odn ANIOŁA był widziany wczoraj przez Panią z kwiaciarni - zjadł i czmychnął... dzis go nie było :/// Quote
Talia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 anita happy, zrób może kici osobny watek w dziale 'inne zwierzęta do adopcji'. Szkoda żeby taka cudna kicia przepadła. Quote
yoko100 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Nowy bazar na piesy szydłowieckie i mielczaki zrobiony zapraszamy wszystkie cioteczki:evil_lol: sa rózne rozmiary ubrań tym razem:cool3: zagladamy,zapraszamy, podrzucami i kuuupuuujemy:loveu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/extra-ciucholad-torebka-ramki-ksiazki-slon-itp-na-szydlowiec-mielec-do-20-11-09-a-173393/[/URL] Quote
atomoowka_ak Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Wpłaciłam dziś swoją deklarację na Majora, Mona Lizę, Oziego, Goldiego, zadeklarowałam po 10zł ale wpłaciłam 100zł, na pewno się na coś przyda Quote
Talia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='atomoowka_ak']Wpłaciłam dziś swoją deklarację na Majora, Mona Lizę, Oziego, Goldiego, zadeklarowałam po 10zł ale wpłaciłam 100zł, na pewno się na coś przyda[/QUOTE] Na pewno się przydadzą :loveu: Banerek do bazarku: [URL=http://www.dogomania.pl/forum/f99/extra-ciucholad-torebka-ramki-ksiazki-slon-itp-na-szydlowiec-mielec-do-20-11-09-a-173393/][IMG]http://img121.imageshack.us/img121/7195/bazarek2.jpg[/IMG][/URL] Quote
yoko100 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Dziekuje slicznie za banerek:loveu::loveu: Quote
koosiek Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Flip i Flap już u Peliodrudego :multi: Zdjęcia zrobione w korku na Wisłostradzie :eviltong: [IMG]http://img213.imageshack.us/img213/2182/p1170087.jpg[/IMG] [IMG]http://img17.imageshack.us/img17/5091/p1170069.jpg[/IMG] [IMG]http://img121.imageshack.us/img121/6189/p1170070.jpg[/IMG] [IMG]http://img5.imageshack.us/img5/2863/p1170086.jpg[/IMG] Myślałam, że są przynajmniej średnie, a to takie miniaturki. Flap jest raczej spokojny, a Flip walnięty :eviltong: Ale są przekochane, jak jeden wskakuje na kolana, to zaraz drugi się ładuje i rozdają całusy :loveu: Quote
Recommended Posts