Saphira Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Znalazłam cos takiego : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f937/propozycja_-hotelik-dla-psow-w-potrzebie-148872/[/URL] Quote
ZUZANNA11 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Dziewczyny, mortika, w Warszawie prowadzi super domowy tymczas. Za małego psa - 300 złotych. Jeden warunek - pies musi akceptować inne psy. Dziewczyna ma doświadczenie. [url]http://www.dogomania.pl/forum/f937/dt-platny-dla-1-psa-warszawa-172282/[/url] Quote
Becia2222 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Dziewczyny deklarowałam 50 zł/miesięcznie. Jutro chciałabym zrobić przelew proszę napiszcie mi na jakie konto przelać pieniądze i z jakim tytułem. Quote
Madallena Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Strasznie sie duzo stron porobilo :) to dobrze, ze dyskusja trwa! Ciesze sie, ze Kiara zlapana :) Nie jestem w stanie przysiasc do komputera i odpowiedziec na wszystkie pytania. Na PW rowniez odpowiem jutro...przepraszam ale jestem straszliwie chora. Telefon tez mi sie zepsul, a dokladniej karta. Na razie jestem bez telefonu :( Quote
magda222 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='clo']porosze tylko nie do mortikiki..[/QUOTE] Możesz coś bliżej napisać? Może być na PW. Quote
AnnaA Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Kiara już u astoroth. Troszkę mi zeszło, bo miałam trudnosci z odnalezieniem właściwego miejsca. Dziękuję Kamie 210 za sprawne dowiezienie Kiary do Radomia. Pies idealnie spokojny przez całą drogę. Radzic sobie musi natomiast astoroth bo przez powrót psa z DS zrobił się tam niebywały tłok. Ciągle chyba są jeszcze jakieś miejsca u Jamora - to byłoby stosunkowo niedaleko. Quote
Madallena Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Wczoraj byl w jakiejs publicznej material z Szydlowca. Tylko nie wiem jaki program (1, 2 alkbo WOT). Okolo 17 , 17.50 byl w tv. WIDZIAL KTOS? a linka mozna prosic? Quote
Talia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Madallena']Wczoraj byl w jakiejs publicznej material z Szydlowca. Tylko nie wiem jaki program (1, 2 alkbo WOT). Okolo 17 , 17.50 byl w tv. WIDZIAL KTOS? a linka mozna prosic?[/QUOTE] Tez nie wiem, ale chętnie bym równiez zobaczyła. więc jak ktoś ma link to prosze o wstawienie:loveu: W nastepnej kolejce jakie psy sa do zabrania? Quote
fizia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 AnnA - serdecznie dziękujemy za dowiezienie Kiary :loveu: [IMG]http://www.e-gify.strefa.pl/gify/przyroda/kwiaty/kwiaty2.gif[/IMG] Wiesz może czy ten dowieziony wcześniej psiak to Kumpel - kumpel Kiary czy jakiś inny psiak? Bardzo potrzeby jest DT lub hotelik dla Kaja - przyjaciela Kiary i Kumpla [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/zostal-sam-w-psim-piekle-na-cito-potrzebne-deklaracje-dt-nim-zginie-pod-kolami-173153/[/URL] [IMG]http://i35.tinypic.com/2m6tidy.jpg[/IMG] Quote
clo Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 annoa bardzo ci dziekujemy !kamo tobie rowniez i jeszcze raz Cie przepraszam:oops: co do hoteliku dla kaja to moze rzeczywiscie ten jamor skoro ma wolne miejsce?chociaz ja bym byla za tym mielcem bo tam podobno 8zl..tylko kurcze pewnie transport ciezki... kiedy nastepna wyprawa? Quote
Energy Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 O jednak Kaj:loveu: A jaka jest cena u Jamora? Wcześniej coś było pisane o możliwości zabrania psiaczka we wtorek, czy coś pomieszałam? Tylko gdzie? Quote
fizia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Kaj pasuje do Kumpla i Kiary - wszyscy na K :) Oby się tylko biedak znalazł... Anita happy pisała, że we wtorek mogłaby zabrać do Warszawy - nie wiem czy to nadal aktualne Quote
Energy Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 O czyli to tego wpisu nie mogłam odszukać:cool3: Kaj to moje ukochane imię, musi mu przynieść szczęście:loveu: pogubiłam się na tych wątkach:evil_lol: Quote
kizimizi Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Matko, dopiero dotarłam na 1 stronę i czytam i czytam i mi sie wierzyć nie chce. To ja mieszkam w dupnym mieście, ale w tym momencie mogę je nazwać Miastem przez DUŻE M bo tu takich sytuacji nie ma! Jest schron i jest ciasno, psów oddawać nie wolno ale są zbierane z ulic i interwencji! Czy na tych skretynaiłych urzędników da sie jakos wpłynąć? Przecież tak nie moze być, ze każdy ręce umywa!!:angryy: Opieka nad bezdomnymi zwierzętami to obowiązek gminy, nie ma swojego schronu więc umowy z innymi podpisuje. Co to za tekst wogóle; "Psy mogą być czyjeś, nie wolno ich zabrać".:mad: Tylko wszystkie zwierzaki odłowić i bombę pod ratusz podłożyć!:angryy: Quote
AnnaA Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Psiak ktory był u astoroth to w b.dużym procencie Kumpel - Bardzo miło ją przywitał. Jej reakcja była taka raczej obojętna ale kładę to na karb ogromnego jej stresu. Ja bym może pomyślała o zawiezieniu całej trójki do tego Mielca. Do przemyślenia. Warunki u a.na dzień dzisiejszy nie najlepsze. Ogromny tłok. Quote
Energy Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Może to rzeczywiście dobry pomysł. Były by razem:loveu: Quote
Talia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Razem na pewno mniejszy stres by przeżyły, a przez to szybciej byłyby gotowe do adopcji. Jest może taki hotelik gdzie one 3 mogłyby byc cały czas razem? Quote
Aimez_moi Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Kochane Moje mamy Kaja. Szedł rano biedny taki wzdłuż ulicy ze spuszczonym łebkiem. Kama ma go już w samochodzie, Może go chwilkę przetrzymać tylko co dalej? Quote
feliksik Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Aimez_moi']Kochane Moje mamy Kaja. Szedł rano biedny taki wzdłuż ulicy ze spuszczonym łebkiem. Kama ma go już w samochodzie, Może go chwilkę przetrzymać tylko co dalej?[/QUOTE] kurcze, nikt nie odpowiedział, Mam nadzieję, że go jeszcze przetrzyma. Może telefon do którejś z dziewczyn. Chyba najlepiej jakby był razem z Kiarą i Kumplem (była o tym też mowa). Ale jak w rzeczywistiści z miejscami w hoteliku - chyba trudno Quote
Saphira Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Super hotelik i extra warunki ma Ania w Brodnicy, ale tam się czeka w kolejce :shake: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-dla-psow-brodnica-woj-kuj-pom-niesiemy-pomoc-dogomaniackim-psiakom-126059/[/URL] Quote
Soema Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 A co z tym Mielcem? Może tam by się udało trójkę przewieźć.. Jest taniej. Quote
fizia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Jestem dosłownie na sekunde Nie mam możliwości zadzownienia do tego hotelikuw mielcu - czy ktoś mógłby to zrobić i zapytać czy Pani przyjmie Kaja - ja będę mogłą dopiero wieczorem... Bardzo proszę.. [url=http://www.hotelterier.pl/strona02.htm]HOTEL DLA ZWIERZĽT " TERIER " BRZYCIE k/ MIELCA[/url] tu jest podany numer Nie wiem tylko co z transportem.... Quote
taubi Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Mam prożbę niech ktoś zbierze do kupy wszystki bazarki, watki psów, deklaracje i napisze a ja wrzuce na pierwszą strone Quote
Recommended Posts