Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Proszę o oświecenie w sprawie [B]agility[/B];
kiedy? gdzie? czym dojechać? co ze sobą zabrać?
a w ogóle, to można się jeszcze podłączyć?
i czy jest tam toaleta? (bardzo ważne ;))

na stronie związkowej nie ma żadnych informacji, znaczy, te atrakcje dla baaardzo wtajemniczonych :razz:

[IMG]http://img84.imageshack.us/img84/4528/szarpiemyzs4.jpg[/IMG]

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bila1']Proszę o oświecenie w sprawie [B]agility[/B];
kiedy? gdzie? czym dojechać? co ze sobą zabrać?
a w ogóle, to można się jeszcze podłączyć?
i czy jest tam toaleta? (bardzo ważne ;))

na stronie związkowej nie ma żadnych informacji, znaczy, te atrakcje dla baaardzo wtajemniczonych :razz:

[URL]http://img84.imageshack.us/img84/4528/szarpiemyzs4.jpg[/URL][/quote]

Kiedy - Soboty, godz. 9
Gdzie - Stadion na Przybyszówce
Czym dojechać - Autobus linii 26, wysiadasz na przystanku Krakowska cmentarz
Co ze sobą zabrać - Hmm, dużą ilość smakołyków/zabawki = jakaś forma nagradzania, psa, i dobry humor :razz:
Czy są toalety to ja nie mam pojęcia.
Piszę tyle, co wiem, więcej nic, nie chcę wprowadzać w błąd.
Właśnie na stronie ZK nie ma żadnych informacji...

Ale się bawią dziewczyny :loveu:

Posted

[quote name='lupak']To ja nieśmiało przypomnę, że Anubisek to rodzina, bo półbrat legendarnych no i przyszły mąż jakby nie było[/quote]

Madzia, ty sobie za dużo nie wyobrażaj... Mąż?? Ty chcesz go z moją wiekową damą swatać? Szalona Ty jedna!! Nie wiem czy w ogóle się pojawimy na Krośnieńskiej wystawie bo dziś Ajeczka cały dzień wymiotuje... Nie jest za ciekawie, w czwartek jedziemy na badania zobaczymy co się dzieje. Może to ta żaba która zeżarła na spacerze, bo pięć razy w ciągu dnia to trochę za dużo, nawet na psa który ma rzyg zaraz za zakrętem...

Posted

[quote name='Bura']Madzia, ty sobie za dużo nie wyobrażaj... Mąż?? Ty chcesz go z moją wiekową damą swatać? Szalona Ty jedna!![/quote]
:oops::oops::oops: Mąż Rudej (Herty) Legenda Północy :oops:. Gdzieżbym śmiała marzyć o Królewskich progach :oops:
[quote name='Bura']Nie wiem czy w ogóle się pojawimy na Krośnieńskiej wystawie bo dziś Ajeczka cały dzień wymiotuje... Nie jest za ciekawie, w czwartek jedziemy na badania zobaczymy co się dzieje. Może to ta żaba która zeżarła na spacerze, bo pięć razy w ciągu dnia to trochę za dużo, nawet na psa który ma rzyg zaraz za zakrętem...[/quote]
Martuś daj znać co badania wykazały. Mam nadzieję, że nic groźnego. Lupek też sobie porzyguje siarczyście :evil_lol:. Nadkwasote ma biedaczek. Ale to podobno nic groźnego u niego. Zdrówka życzę Królowej, niech się nie wygłupia, bo już dość namartwiłaś się o nią :evil_lol:

Posted

[quote name='lupak']Martuś daj znać co badania wykazały. Mam nadzieję, że nic groźnego. Lupek też sobie porzyguje siarczyście :evil_lol:. Nadkwasote ma biedaczek. Ale to podobno nic groźnego u niego. Zdrówka życzę Królowej, niech się nie wygłupia, bo już dość namartwiłaś się o nią :evil_lol:[/quote]

Jak diagnozowaliście nadkwasotę? Na razie nic nie wiem a Królowa kontynuuje rzygową sagę :placz: Humor za to ma wspaniały, chodzi za mną żeby jej dać jeść po czym po 7 godzinach wszystko co wejdzie czyli np. dzisiejszy grysik, ląduje na tarasie/podłodze/dywanie. Dywany mam całe do prania bo za... no wiecie co. Od teraz ścisła dieta, zero przez najbliższe 48 h. Jutro badania plus rentgen. O ile nie pogorszy się jej humor i ogólna kondycja, to wybieramy się do Krosna.

Posted

[quote name='lupak']Martuś daj znać co badania wykazały. Mam nadzieję, że nic groźnego. [/quote]

No więc badania nie wykazały nic. Wszystko w normie: morfologia, rozmaz, nerki, wątroba, trzustka, elektrolity, tarczyca, cholesterol. Wszystko ok. Mamy ścisłą dietę (woda) 24 godziny a potem spróbujemy dać troszkę papu. Może mnie nie zarzyga:evil_lol:

Posted

nie wiem gdzie napisać o zbłąkanym piesku, ale ponieważ on rzeszowski, to napisze tutaj;

w zasadzie to suczka, na oko przypominająca miniaturowego pinczerka,
ale odrobinę większa, o umaszczeniu czarnym z białymi skarpetkami
i białym frontem; gładkowłosa z ciętym ogonkiem; nosi czerwoną,
skórzaną obrożę;

zabłąkała się dziś w czasie burzy do niebieskiej kamienicy na ul. Jałowego;
(ta kamienica jest bardzo charakterystyczna )
spotkałam dziś na os. Pułaskiego panią z ową suczkę;
pani mieszka chyba z tyłu kamienicy;
przygarnęła ją chwilowo, ale chciałaby znaleźć właściciela suni;

może ktoś pytał o taką sunię w schronisku?
(wiem, że są tu osoby mające kontakt ze schroniskiem)

Posted

Schronisko zostalo poinformowane, pewnie przez panią, która ją przygarnęła, na stronie schroniska jest informacja o tej suni, także jeżeli właściciel będzie pytał w schronisku, to otrzyma informacje...trzymam kciuki!

Posted

biedna ta sunia, niemłoda już chyba - posiwiała na pyszczku,
ale trafiła na fajną panią;
zaprowadziła wczoraj panią z Jałowego na Pułaskiego,
ale ja jej nigdy wcześniej nie widziałam;
może uciekła przestraszona burzą, a może...ktoś ją po prostu wyrzucił;
na śródmiejskie osiedla niejednokrotnie podrzucane są psy i koty,
bo przecież na dużym osiedlu zawsze znajdzie sie ktoś, kto zaopiekuje się zwierzęciem...tak się niektórym wydaje...

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Cambel&Megi']Zachęcam do agility.. :lol:
Zdjecia z treningu (17.05)
[URL]http://www.cambel-megi.yoyo.pl/agility1705.htm[/URL][/quote]

Mnie już zachęciłaś! :cool3: Kiedy najblizsze spotkanie? W sobote?
Mam nadzieje, że debiutanci są mile widziani? :razz:
ps. Zdjęcia cudne!

Posted

[quote name='Karmi']Mnie już zachęciłaś! :cool3: Kiedy najblizsze spotkanie? W sobote?
Mam nadzieje, że debiutanci są mile widziani? :razz:
ps. Zdjęcia cudne![/quote]
Tak, w sobotę :)
To naprawdę super sprawa :loveu::loveu: ja się strasznie "nakręciłam" na to, nie wiem, czy nie bardziej niż moja sucz, a to przecież o nią chodzi... :cool3:
My też jesteśmy debiutantami....w sensie ja i mój lis ;)

Dziękuję :lol: zdjęcia wykonane aparatem Iwona1984 większość zdjęć jest mojego autorstwa, a te z moją Megi to focila właśnie Iwona :)

No to, mam nadzieję, że do zobaczenia!!

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Tak, w sobotę :)
To naprawdę super sprawa :loveu::loveu: ja się strasznie "nakręciłam" na to, nie wiem, czy nie bardziej niż moja sucz, a to przecież o nią chodzi... :cool3:
My też jesteśmy debiutantami....w sensie ja i mój lis ;)

Dziękuję :lol: zdjęcia wykonane aparatem Iwona1984 większość zdjęć jest mojego autorstwa, a te z moją Megi to focila właśnie Iwona :)

No to, mam nadzieję, że do zobaczenia!![/quote]

Pewno, że do zobaczenia ! :razz: Wpadnę z moją 11 miesięczną beauceronką. Psychicznie to jeszcze dzieciuch straszny, fizycznie - nie wszystko na torze jest dla niej ale chciałabym ją zapoznać z tematem :razz:

Posted

[quote name='McDzik']Szczeniaki też mogą? Tam można tak o sobie przyjść, czy trzeba mieć jakąś wejściówke czy coś?[/quote]
Jeżeli to jakoś negatywnie nie wpłynie na jego rozwój to tak..:lol:
Można... ;)

Posted

Kochani, a można przyjechać, zobaczyć jak taki trening wygląda? Być może bym chciała zacząć ćwiczyć agility, tylko chciałabym najpierw na żywo zobaczyć jak to wygląda.
Napiszcie tylko gdzie i kiedy :)

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Mnie trudno powiedzieć, przyjedź, zobaczysz, zapytasz p. Agnieszki co i jak najlepiej :)[/quote]

No w sumie przyjechać raz można żeby mały się wyszalał :) A ile się płaci za wejście i potrenowanie?

Posted

[quote name='McDzik']No w sumie przyjechać raz można żeby mały się wyszalał :) A ile się płaci za wejście i potrenowanie?[/quote]
Warunkiem trenowania jest opłacona składka członkowska... ;)