bila1 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Proszę o oświecenie w sprawie [B]agility[/B]; kiedy? gdzie? czym dojechać? co ze sobą zabrać? a w ogóle, to można się jeszcze podłączyć? i czy jest tam toaleta? (bardzo ważne ;)) na stronie związkowej nie ma żadnych informacji, znaczy, te atrakcje dla baaardzo wtajemniczonych :razz: [IMG]http://img84.imageshack.us/img84/4528/szarpiemyzs4.jpg[/IMG] Quote
Cambel&Megi Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='bila1']Proszę o oświecenie w sprawie [B]agility[/B]; kiedy? gdzie? czym dojechać? co ze sobą zabrać? a w ogóle, to można się jeszcze podłączyć? i czy jest tam toaleta? (bardzo ważne ;)) na stronie związkowej nie ma żadnych informacji, znaczy, te atrakcje dla baaardzo wtajemniczonych :razz: [URL]http://img84.imageshack.us/img84/4528/szarpiemyzs4.jpg[/URL][/quote] Kiedy - Soboty, godz. 9 Gdzie - Stadion na Przybyszówce Czym dojechać - Autobus linii 26, wysiadasz na przystanku Krakowska cmentarz Co ze sobą zabrać - Hmm, dużą ilość smakołyków/zabawki = jakaś forma nagradzania, psa, i dobry humor :razz: Czy są toalety to ja nie mam pojęcia. Piszę tyle, co wiem, więcej nic, nie chcę wprowadzać w błąd. Właśnie na stronie ZK nie ma żadnych informacji... Ale się bawią dziewczyny :loveu: Quote
bila1 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 dzięki z info; Jeeezu! co to za dzika pora!!?? czy pies wymaga aż tyle poświęcenia??? sie zobaczy..... Quote
Bura Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='lupak']To ja nieśmiało przypomnę, że Anubisek to rodzina, bo półbrat legendarnych no i przyszły mąż jakby nie było[/quote] Madzia, ty sobie za dużo nie wyobrażaj... Mąż?? Ty chcesz go z moją wiekową damą swatać? Szalona Ty jedna!! Nie wiem czy w ogóle się pojawimy na Krośnieńskiej wystawie bo dziś Ajeczka cały dzień wymiotuje... Nie jest za ciekawie, w czwartek jedziemy na badania zobaczymy co się dzieje. Może to ta żaba która zeżarła na spacerze, bo pięć razy w ciągu dnia to trochę za dużo, nawet na psa który ma rzyg zaraz za zakrętem... Quote
lupak Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='Bura']Madzia, ty sobie za dużo nie wyobrażaj... Mąż?? Ty chcesz go z moją wiekową damą swatać? Szalona Ty jedna!![/quote] :oops::oops::oops: Mąż Rudej (Herty) Legenda Północy :oops:. Gdzieżbym śmiała marzyć o Królewskich progach :oops: [quote name='Bura']Nie wiem czy w ogóle się pojawimy na Krośnieńskiej wystawie bo dziś Ajeczka cały dzień wymiotuje... Nie jest za ciekawie, w czwartek jedziemy na badania zobaczymy co się dzieje. Może to ta żaba która zeżarła na spacerze, bo pięć razy w ciągu dnia to trochę za dużo, nawet na psa który ma rzyg zaraz za zakrętem...[/quote] Martuś daj znać co badania wykazały. Mam nadzieję, że nic groźnego. Lupek też sobie porzyguje siarczyście :evil_lol:. Nadkwasote ma biedaczek. Ale to podobno nic groźnego u niego. Zdrówka życzę Królowej, niech się nie wygłupia, bo już dość namartwiłaś się o nią :evil_lol: Quote
Bura Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='lupak']Martuś daj znać co badania wykazały. Mam nadzieję, że nic groźnego. Lupek też sobie porzyguje siarczyście :evil_lol:. Nadkwasote ma biedaczek. Ale to podobno nic groźnego u niego. Zdrówka życzę Królowej, niech się nie wygłupia, bo już dość namartwiłaś się o nią :evil_lol:[/quote] Jak diagnozowaliście nadkwasotę? Na razie nic nie wiem a Królowa kontynuuje rzygową sagę :placz: Humor za to ma wspaniały, chodzi za mną żeby jej dać jeść po czym po 7 godzinach wszystko co wejdzie czyli np. dzisiejszy grysik, ląduje na tarasie/podłodze/dywanie. Dywany mam całe do prania bo za... no wiecie co. Od teraz ścisła dieta, zero przez najbliższe 48 h. Jutro badania plus rentgen. O ile nie pogorszy się jej humor i ogólna kondycja, to wybieramy się do Krosna. Quote
Bura Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='lupak']Martuś daj znać co badania wykazały. Mam nadzieję, że nic groźnego. [/quote] No więc badania nie wykazały nic. Wszystko w normie: morfologia, rozmaz, nerki, wątroba, trzustka, elektrolity, tarczyca, cholesterol. Wszystko ok. Mamy ścisłą dietę (woda) 24 godziny a potem spróbujemy dać troszkę papu. Może mnie nie zarzyga:evil_lol: Quote
bila1 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 nie wiem gdzie napisać o zbłąkanym piesku, ale ponieważ on rzeszowski, to napisze tutaj; w zasadzie to suczka, na oko przypominająca miniaturowego pinczerka, ale odrobinę większa, o umaszczeniu czarnym z białymi skarpetkami i białym frontem; gładkowłosa z ciętym ogonkiem; nosi czerwoną, skórzaną obrożę; zabłąkała się dziś w czasie burzy do niebieskiej kamienicy na ul. Jałowego; (ta kamienica jest bardzo charakterystyczna ) spotkałam dziś na os. Pułaskiego panią z ową suczkę; pani mieszka chyba z tyłu kamienicy; przygarnęła ją chwilowo, ale chciałaby znaleźć właściciela suni; może ktoś pytał o taką sunię w schronisku? (wiem, że są tu osoby mające kontakt ze schroniskiem) Quote
Cambel&Megi Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Schronisko zostalo poinformowane, pewnie przez panią, która ją przygarnęła, na stronie schroniska jest informacja o tej suni, także jeżeli właściciel będzie pytał w schronisku, to otrzyma informacje...trzymam kciuki! Quote
bila1 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 biedna ta sunia, niemłoda już chyba - posiwiała na pyszczku, ale trafiła na fajną panią; zaprowadziła wczoraj panią z Jałowego na Pułaskiego, ale ja jej nigdy wcześniej nie widziałam; może uciekła przestraszona burzą, a może...ktoś ją po prostu wyrzucił; na śródmiejskie osiedla niejednokrotnie podrzucane są psy i koty, bo przecież na dużym osiedlu zawsze znajdzie sie ktoś, kto zaopiekuje się zwierzęciem...tak się niektórym wydaje... Quote
Cambel&Megi Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Zachęcam do agility.. :lol: Zdjecia z treningu (17.05) [URL]http://www.cambel-megi.yoyo.pl/agility1705.htm[/URL] Quote
Atik Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 W sprawie agility najlepiej kontaktować się z p. Agnieszką Agnieszka Pierga tel. 0 600 305 298 e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
Karmi Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Zachęcam do agility.. :lol: Zdjecia z treningu (17.05) [URL]http://www.cambel-megi.yoyo.pl/agility1705.htm[/URL][/quote] Mnie już zachęciłaś! :cool3: Kiedy najblizsze spotkanie? W sobote? Mam nadzieje, że debiutanci są mile widziani? :razz: ps. Zdjęcia cudne! Quote
Coffee&Nera Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Ja najprawdopodobnie bede jako widz - zostałam zachecona w zeszlym tygodniu ale niedalam rade ;) Quote
Cambel&Megi Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Karmi']Mnie już zachęciłaś! :cool3: Kiedy najblizsze spotkanie? W sobote? Mam nadzieje, że debiutanci są mile widziani? :razz: ps. Zdjęcia cudne![/quote] Tak, w sobotę :) To naprawdę super sprawa :loveu::loveu: ja się strasznie "nakręciłam" na to, nie wiem, czy nie bardziej niż moja sucz, a to przecież o nią chodzi... :cool3: My też jesteśmy debiutantami....w sensie ja i mój lis ;) Dziękuję :lol: zdjęcia wykonane aparatem Iwona1984 większość zdjęć jest mojego autorstwa, a te z moją Megi to focila właśnie Iwona :) No to, mam nadzieję, że do zobaczenia!! Quote
Karmi Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Tak, w sobotę :) To naprawdę super sprawa :loveu::loveu: ja się strasznie "nakręciłam" na to, nie wiem, czy nie bardziej niż moja sucz, a to przecież o nią chodzi... :cool3: My też jesteśmy debiutantami....w sensie ja i mój lis ;) Dziękuję :lol: zdjęcia wykonane aparatem Iwona1984 większość zdjęć jest mojego autorstwa, a te z moją Megi to focila właśnie Iwona :) No to, mam nadzieję, że do zobaczenia!![/quote] Pewno, że do zobaczenia ! :razz: Wpadnę z moją 11 miesięczną beauceronką. Psychicznie to jeszcze dzieciuch straszny, fizycznie - nie wszystko na torze jest dla niej ale chciałabym ją zapoznać z tematem :razz: Quote
McDzik Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Szczeniaki też mogą? Tam można tak o sobie przyjść, czy trzeba mieć jakąś wejściówke czy coś? Quote
Cambel&Megi Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='McDzik']Szczeniaki też mogą? Tam można tak o sobie przyjść, czy trzeba mieć jakąś wejściówke czy coś?[/quote] Jeżeli to jakoś negatywnie nie wpłynie na jego rozwój to tak..:lol: Można... ;) Quote
Cambel&Megi Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='McDzik']To ile czasu tak na pierwszy raz i dla szczeniaka?[/quote] Mnie trudno powiedzieć, przyjedź, zobaczysz, zapytasz p. Agnieszki co i jak najlepiej :) Quote
McDzik Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 To ile czasu tak na pierwszy raz i dla szczeniaka? Quote
Cavisia Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Kochani, a można przyjechać, zobaczyć jak taki trening wygląda? Być może bym chciała zacząć ćwiczyć agility, tylko chciałabym najpierw na żywo zobaczyć jak to wygląda. Napiszcie tylko gdzie i kiedy :) Quote
Cambel&Megi Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Stadion na Przybyszówce, sobota, godz. 9 :) Quote
McDzik Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Mnie trudno powiedzieć, przyjedź, zobaczysz, zapytasz p. Agnieszki co i jak najlepiej :)[/quote] No w sumie przyjechać raz można żeby mały się wyszalał :) A ile się płaci za wejście i potrenowanie? Quote
Cambel&Megi Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='McDzik']No w sumie przyjechać raz można żeby mały się wyszalał :) A ile się płaci za wejście i potrenowanie?[/quote] Warunkiem trenowania jest opłacona składka członkowska... ;) Quote
Recommended Posts