Kasienkaa214 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Taaa ''wymiatał'' :lol: Kładke jeszcze jako tako przeszedł ;) ale z tunelem to masakra była :lol: My też będziemy w środe :cool3: Quote
Bura Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Jak się zrobi chłodniej, koło września, jak mały będzie już większy, to może i my się socjalizacyjnie wprosimy. Quote
Kasienkaa214 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='Bura']Jak się zrobi chłodniej, koło września, jak mały będzie już większy, to może i my się socjalizacyjnie wprosimy.[/QUOTE] A ile mały narazie ma msc? ;) Quote
Bura Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='Kasienkaa214']A ile mały narazie ma msc? ;)[/quote] Trzy i pół :lol: Quote
Kasienkaa214 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='Bura']Trzy i pół :lol:[/QUOTE] No to w takim razie chyba juz mozecie przyjechac na socjalizacje ? ;) Moj ma prawie 4 :lol: Quote
Bura Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='Kasienkaa214']No to w takim razie chyba juz mozecie przyjechac na socjalizacje ? ;) Moj ma prawie 4 :lol:[/quote] Może i tak, ale wolałabym, żeby był nieco starszy, to jest chucherko, poza tym musi skonczyć kwarantannę. A hodowczyni i ludzie z branży mówią, żeby pozwalać mu na zabawy ale nie z psami, co bawią się w zapasy, bo moją go uszkodzić. Quote
Aga & Amber Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='Cambel&Megi'] A tak z innej beczki, zapraszam na trening Agility - stadion Ceramik na Przybyszówce, najbliższa sobota godz. 8:00.[/quote] dziesiec lat temu chadzałam tam z moja Sarą ,nie sądziłam ze ciągle sa w tym samym miejscu a teraz ja z innej beczki :cool3:, jakie przepisy odnosnie psiaków w miejscach publicznych obowiązuja w Rzeszowie - kaganiec i smycz czy kaganiec lub smycz? Dawno mnie tam juz nie ma ,a przyjezdzam z psiakiem na wakacje, bedziemy czesto nad wisłokiem i nie chciałabym sie narazic SM :evil_lol: a i czy sprzatanie po psie jest obowiązkowe Quote
Bura Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Sprzątanie jest obowiązkowe wszędzie, nie wyobrażam sobie iść z psem w miejsce publiczne, gdzie ludzie z dziećmi na spacery chadzają i zostawić za sobą taka pamiątkę. Fuj!! Zdarza mi się cudze qpy sprzątać nawet. Co do smyczy kagańca, nie wiem jak nad wisłokiem, u nas w okolicy smycz wystarczy, pies luzem nawet w kagańcu jest karalny. My chadzamy na automacie a w teren jeździmy na spacery luzem. Quote
Cambel&Megi Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 jeżeli chodzi o tereny nad wisłokiem, to pies teoretycznie powinien być na smyczy...ale, przynajmniej przy mojej małej rudej, jeżeli jest luzem, Policja nie zwraca nigdy na to uwagi, więc hmmm, ciężko powiedzieć... [quote name='ivonka']Czy w tą sobotę też będzie trening agility?[/quote]Nie; dam znać, kiedy będzie kolejny. Quote
Cambel&Megi Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Trening agility - w sobotę o godz. 8. I myślę, że temat agility można by kontynuować tu ;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/f202/agility-w-podkarpackim-3060/index3.html[/url] Quote
bila1 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 trochę poofftopikuję:diabloti: Paulina87 potrzebuje pomocy w glosowaniu -ma szansę wygrać 50 000 lub 10 000 zł dla psów schroniskowych, co prawda nie z Rzeszowa, ale... bierze udział w konkursie Ibupromu - założyła blog: [url=http://www.paulinasmyk.dlaniepokonanych.pl/blog/paulinasmyk/index.htm]Niepokonani: Profil użytkownika - paulinasmyk[/url] pomału idzie w górę, ale jest nas za mało - poklikajcie:user: proszę:modla: to link do wątku na dogo: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f402/pomocy-moge-wygrac-50-tys-na-pomoc-psom-143067/[/url] Quote
Bura Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Czy ktoś z Rzeszowiaków był może na szkoleniu u Cywila w Trzebownisku?? Quote
psiulka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Zapraszamy jutro wszystkich Rzeszowiaków na wspólny spacer! Więcej szczegółów [url=http://www.rsoz.org/]tutaj[/url] Quote
Cambel&Megi Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [CENTER][SIZE=4][B][U][FONT=Bookman Old Style][COLOR=#000000]ZWIĄZEK KYNOLOGICZNY W POLSCE [/COLOR][/FONT][/U][/B] [B][U][FONT=Bookman Old Style][COLOR=#000000]Oddział w Rzeszowie[/COLOR][/FONT][/U][/B][/SIZE] [FONT=Verdana][SIZE=2][B][COLOR=#000000]Zaprasza na weekendowe seminarium [/COLOR][/B][B][COLOR=#000000]z udziałem[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] [SIZE=4][B][U][FONT=Bookman Old Style][COLOR=#000000]dr Katarzyny Fiszdon[/COLOR][/FONT][/U][/B][/SIZE] [FONT=Verdana][SIZE=2][B][COLOR=#000000]wykładowcy warszawskiej SGGW[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=4][B][U][COLOR=#000000]ZOOPSYCHOLOGIA[/COLOR][/U][/B][/SIZE][/FONT] [B][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=#000000]Tematy seminarium[/COLOR][/SIZE][/FONT]:[/B] [CENTER][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=#000000]Z[/COLOR][COLOR=#000000]miany zachowania psów na skutek udomowienia [/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=#000000]Kształtowanie ras pod kątem zmian zachowania[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=#000000]Kształtowanie zachowania się psa i jego okresy krytyczne[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=#000000]Teoretyczne podstawy szkolenia[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=#000000]Testy charakteru szczeniąt[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=#000000]Problemy behawioralne[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [CENTER][FONT=Verdana][SIZE=2][B][COLOR=#000000]Seminarium odbędzie się w dniach [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [CENTER][FONT=Verdana][SIZE=3][B][COLOR=#000000][U]12-13 grudnia 2009[/U][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [CENTER][B]w siedzibie ZKwP o/Rzeszów[/B] [/CENTER] [CENTER][FONT=Verdana][SIZE=2][U][B][COLOR=#000000]W[/COLOR][/B][B][COLOR=#000000]ykłady: sobota 15-19, niedz. 10-14[/COLOR][/B][/U][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [CENTER][FONT=Verdana][SIZE=2][B][COLOR=#000000]Opłata 20 zł [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [CENTER][FONT=Verdana][SIZE=2][B][COLOR=#000000]dla członków O/Rzeszów BEZPŁATNIE[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [CENTER][FONT=Verdana][SIZE=2][B][COLOR=#000000]Zgłoszenia proszę przesyłać na adres mailowy[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2][B][URL="http://mailto:a%[email protected]/"][COLOR=#0000ff][email protected][/COLOR][/URL][/B][/SIZE][/FONT] [/CENTER] Quote
Cambel&Megi Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Seminarium z K.Fiszdon niestety jednak nie dojdzie do skutku w terminie 12-13 grudnia, kolejny termin (styczeń-luty) podamy później. Quote
bila1 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 W Internecie od miesiąca wisi petycja w sprawie wyznaczenia miejsc spacerowych dla psów w Rzeszowie: [URL="http://www.petycje.pl/petycja/4532/petycja_o_wyznaczenie_miejsc_spacerowych_dla_psow.html"]::::::www.petycje.pl::::::PETYCJA O WYZNACZENIE MIEJSC SPACEROWYCH DLA PSóW[/URL] bardzo mało podpisów jest pod nią, a przecież rzeszowiacy powinni być zainteresowani tą sprawą... nie wiem, niestety, czy podpisy osób niepełnoletnich są ważne; Quote
Moniek193 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='bila1']W Internecie od miesiąca wisi petycja w sprawie wyznaczenia miejsc spacerowych dla psów w Rzeszowie: [URL="http://www.petycje.pl/petycja/4532/petycja_o_wyznaczenie_miejsc_spacerowych_dla_psow.html"]::::::www.petycje.pl::::::PETYCJA O WYZNACZENIE MIEJSC SPACEROWYCH DLA PSóW[/URL] bardzo mało podpisów jest pod nią, a przecież rzeszowiacy powinni być zainteresowani tą sprawą... nie wiem, niestety, czy podpisy osób niepełnoletnich są ważne;[/QUOTE] Ja się już dawno podpisałam, link rozsyłałam szkoda, że mało głosów :shake: Ja niestety też niepełnoletnia, ale mam nadzieję, że jednak się mój głos będzie liczył.. Quote
Bura Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Wszystkim Rzeszowiakom wesołych Świąt i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku życzy Igor i jego sfora. [IMG]http://img682.imageshack.us/img682/9460/igisnowy.png[/IMG] Quote
gii Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 oj...ale wygrzebałam temat, jakbym była w rzeszowie to na bank bym z wami poszła... :) a tak wogóle to witam Quote
Klaudica Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 (edited) wpis usunięty. Edited June 15, 2012 by Klaudica Quote
gii Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='Klaudicos']a czy ktoś z was mieszka może w Tyczynie lub Białej(która jest już Rzeszowem)?? Bo mój piesek w autobusie to tragedia :( Pytam w temacie Rzeszowskim, bo Tyczyn sąsiaduje z Rzeszowem ;d[/QUOTE] ja nie jestem, ale jak reaguje Twój piesek w autobusie? Quote
McDzik Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='gii']oj...ale wygrzebałam temat, jakbym była w rzeszowie to na bank bym z wami poszła... :) a tak wogóle to witam[/QUOTE] witaj w gronie rzeszowiaków-dogomaniaków :) Quote
gii Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='McDzik']witaj w gronie rzeszowiaków-dogomaniaków :)[/QUOTE] witam :) kurcze witałam się już ponad miesiąc temu a dopiero teraz się ktoś odezwał :o czy tu nikt nie zagląda???? Quote
Recommended Posts