Kisses Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Suczka. Rodzice mają sentymet do suczek. Tata miał 3 psy (jak nie wiecej) i to były suczki, mama miała kundelka - suczka, ciocia ma również 2 suczki. Ogólnie, gdyby tak popatrzeć - to większość psow, z którymi się bawiłam i wychowywałam w dzieciństwie to były suczki. W sumie mi to było obojętne czy pies, czy suka, więc w tym przypadku rodzice mogli wybrać :diabloti: Quote
McDzik Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 No to fajnie :lol: A jak ją nazwiecie, już macie jakis pomysł?:lol: Quote
Kisses Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Podoba mi się imię Misty/Mistiq (nie wiem czemu), ale jest jeszcze opcja, ze imię hodowlane mi przypadnie do gustu :razz: --------------- Pewnie w ciągu tych 5 mies. spodoba mi się wiele imion, ale cóż :evil_lol: Quote
McDzik Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Arni też miał mieć milion róznych imion, jak na niego oczekiwałam, a jednak zostało hodowlane - z przyzwyczajenia, bo ciagle pisąłam maile z hodowczynią i ciągle było "Arni to, Arni tamto, u Arniego to i to..." :lol: Więc się nie zdziw, jak zostawisz hodowlane :lol: A literka "R" w imieniu jest, na którą psy podobno dobrze reagują, więc ja zostawiłam 'Arni' :lol: Quote
Kisses Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Nie zdziwie :cool3: z 'r' moze byc... hmm... Ruby :lol: Quote
App Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 McDzik nie byłaś przypadkiem sekretarzem lub kimś :lol: na ringu Bernów w sobote ? Bo po zdjęciach coś Cię kojarze:lol: Quote
Kisses Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Była, ale się nie pochwaliła gdzie :cool3: McDzik, chwal się :diabloti: Quote
McDzik Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='App']McDzik nie byłaś przypadkiem sekretarzem lub kimś :lol: na ringu Bernów w sobote ? Bo po zdjęciach coś Cię kojarze:lol:[/quote] Tak tak, to byłam ja :lol::lol::lol::lol: Quote
Kisses Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Co tak cicho? Wszyscy na spacerach? :diabloti: Quote
Kisses Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 :diabloti: A ja nie wiem co mam robić i panikuje :evil_lol: Normalnie traktor mi pod oknem jeździ... Quote
McDzik Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Arn już wyspacerowany odpoczywa.. :cool3: Quote
Kisses Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Ok, skok do góry! Robi się coraz cieplej, więc? :razz: Quote
Cambel&Megi Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Kisses_xox']Ok, skok do góry! Robi się coraz cieplej, więc? :razz:[/quote] Hej hej, to nie wątkek na PwP :lol:, myślę, że nie ma potrzeby go podnosić. Jeżeli o mnie chodzi to w tym miesiącu na żaden spacer się nie piszę - nawał pracy i nauki...:shake: Quote
Kisses Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Cambel, czepiasz się :diabloti: No ale myślmy przyszłościowo :cool3: Quote
Kasienkaa214 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 O prosze ile tu osób z Rzeszowa :jumpie: McDzik ja Cie chyba znam :razz: Nie wiem czy to Ty byłaś... ale :lol: 2 stycznia tego roku byłas może w ZKwP w Rzeszowie z Arnim ? :razz: bo kojarzę Takiego psiaka jak Twój ;) Pamiętam, że gadalysmy chwile o wystawie w rzeszowie, ze mialas w niedziele w MP startowac? :smile: Kojarzysz mnie ? :) czy ja sobie Ciebie z kims pomyliłam :D A Ciebie Kisses_xox kojarzę z forum ''bernusie'' :eviltong: bylas przez chwile ''napalona'' na bernenczyka ;) Quote
McDzik Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 [quote name='Kasienkaa214']O prosze ile tu osób z Rzeszowa :jumpie: McDzik ja Cie chyba znam :razz: Nie wiem czy to Ty byłaś... ale :lol: 2 stycznia tego roku byłas może w ZKwP w Rzeszowie z Arnim ? :razz: bo kojarzę Takiego psiaka jak Twój ;) Pamiętam, że gadalysmy chwile o wystawie w rzeszowie, ze mialas w niedziele w MP startowac? :smile: Kojarzysz mnie ? :) czy ja sobie Ciebie z kims pomyliłam :D A Ciebie Kisses_xox kojarzę z forum ''bernusie'' :eviltong: bylas przez chwile ''napalona'' na bernenczyka ;)[/quote] Witaj!:lol: Faktycznie, to ja byłam, pamiętam pamietam :lol: 2 stycznia taka kolejka wielka była, wszyscy po nowym roku składki opłacali i na wystawe zgłaszali :lol: Arni spał pod jakąś choinką potem z nudy :lol: A na to MP w końcu nie poszłam, bo psiak mi się zmył do domu, ale za to odbiłam sobie w Jarosławiu w oba dni :lol: Quote
Kasienkaa214 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 O widzisz :lol:Myślałam, że mi sie coś pomyliło :eviltong: No ale takiego pysia jak Arni to sie nie da zapomnieć :loveu::loveu: Ee to ja myślałam, że tam zawsze takie kolejki :lol: jak tylko raz na rok to dobrze :eviltong: hehe ;) Quote
Kisses Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Kasienkaa214, jaką tam chwile :diabloti: Ale miłość została. W sumie byłby, gdyby nie zmiana preferencji reszty rodziny :diabloti: A tak w ogóle - wątek żyje! To co, robimy coś? :razz: A z Rzeszowa jest o wiele więcej, niż tu.. Ale się nie wypowiadają :mad: Quote
Kasienkaa214 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 [quote name='Kisses_xox']W sumie byłby, gdyby nie zmiana preferencji reszty rodziny :diabloti: To co, robimy coś? :razz: [/QUOTE] Preferencji na westa :loveu: ?? hehe z tym ''coś'' to masz na myśli spacer czy konfe ? :D Quote
Kisses Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Preferencji na mniejszego psa :diabloti: Mwahaha, oni nie wiedzą, ze to małe, a energii ma jak duuży pies, ale cóż. Teraz już się nie wycofają :diabloti: Cokolwiek ^^ Quote
Kisses Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Wszystkie psy są fajne :diabloti: Trzeba zgonić cały Rzeszów tu i się zgadać :razz: Quote
Kasienkaa214 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 taa :lol: Większe psy mają mniej energii niż te małe ale więcej jedzą :lol::lol::loveu::loveu: Quote
Kasienkaa214 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 no właśnie trzeba tak zrobić :diabloti:A kto nie wejdzie to... :mad::lol: Dziewczyny, wiem, ze to nie ten temat... ale w tamte chyba nikt nie zaglada ... Czy jedzie któras z Was na CACIB Lódź i miałaby wolne miejsce dla 1 osoby ? :oops:dokładka do paliwa. :oops:Albo może znacie jakiegos hodowce z rzeszowa/okolic kto będzie jechał na tą że wystawe i mialby 1 miejsce wolne ? :oops:Straasznie mi zalezy, bo tam bedzie hodowczyni z ktorej hodowli bede brala psiaka za miesiac ;)i chcialam ją poznac i pogadac jeszcze ;) Quote
McDzik Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Dopiero weszłam dziś, ale postów nadgoniłyście, cos sie dzieje w watku wreszcie :lol: No ja niestety nie jade do Łodzi bo w ten sam dzień jest wystawa na Słowacji na którą jedziemy ale daj zapytanie w wątku Łodzi, może ktoś się odezwie :lol: Kasieńka a jak tam z Młodym Prezenterem wtedy w Rzeszowie wyszło? :lol: Quote
Kisses Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Szkoda, że się w lutym nie zgadałyśmy :diabloti: Fajne spotkanie na wystawie by było :loveu: Quote
Recommended Posts