koosiek Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='malagos']A moze watro, by mod przejrzał wątki kasiek. i przyjrzał się uważniej, moze da na ck?[/QUOTE] Oj tak. Kasiek. dogo służy głównie do lansowania swojej osoby, wprowadzania zamętu i wmawiania wszystkim swoich mądrości. I to wszystko ze szkodą dla psów, niestety. Quote
kasiek. Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='malagos']A moze watro, by mod przejrzał wątki kasiek. i przyjrzał się uważniej, moze da na ck?[/QUOTE] Jestem za tym jak najbardziej skoro mod ,ma takie życzenie ,a pomoże to wyjaśnieniu tej sprawy (sprawy pieska ,którego znalazłam ,dałam mu dom a nie doczekałam się wypełnienia deklaracji w kwocie 70 zł złożonej przez małą czarną juz o oczernianiu mnie przez nią nie wspominając,co ktoś mało zorientowany w temacie nazywa "lansowaniem swojej osoby "-bronienie swojego dobrego imienia ,to nie jest lansowanie swojej osoby:crazyeye: Quote
kasiek. Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='mala_czarna']Moja korespondencja z kasiek: [B]Kasiek pyta:[/B] Kamila czy ta propozycja szczepienia nadal aktualna ?,tylko wiesz to Warszawa i tanio nie jest ,bo widzialam gdzie indziej to taniej za wirusówki [B]Ja odpisałam:[/B] 13 marca o 23:41 To Ty go jeszcze nie zaszczepiłaś???? Kasiu,ja teraz nie mam pieniędzy, jest prawie połowa miesiąca, ale co Ty zamierzasz dalej? Robisz mu jakieś ogłoszenia? Szukasz domu? Masz ciężko sytuację raczej, a co będzie jak on się rozchoruje? Zamknęłaś wątek na Dogo. Źle zrobiłaś, bo teraz nikt nie wie co z psem. Pisałaś, że Twoja suczka go nie toleruje, a jak to wygląda na dzień dzisiejszy? I kim właściwie jesteś na chwilę obecną dla psa? DT, BDT, DS? [B]Kasiek:[/B] [URL="http://www.facebook.com/profile.php?id=100001561345044"]Katarzyna Dogo[/URL] 13 marca o 23:56 [URL="http://www.facebook.com/ajax/report.php?content_type=9&cid=10150424757425581&rid=100001561345044&cid2=2&cid3=1&h=AQDGzOCqyskSJynr"]Zgłoś[/URL] Nie szczepilam go ,byla grzybica dopiero zaleczona też jeszcze nie do konca ,ale tak to z grzybami jest ,mial jakis kaszel -to trzeba bylo czekać i no i kasa.Dlaczego zamknelam watek na dogo to chyba wiesz ,tam nikt nie chcial mi pomoc,jak sie rozchoruje [B]to bedzie leczony chyba ze to bedzie jakis ogromny koszt[/B].Sunia dalej go nie toleruje,sa oddzielnie ,ale sie widuja u mnie na rękach.Jestem chyba DS,chociaz syt anormalna,pisze L.R,bo sunia to agresor niestety ,a maly też do spokojnych nie należy ,ale jego zeby a suni....[/QUOTE] Proszę też moderatora na watek w związku z naruszeniem regulaminu dogo przez małą czarną kopiuje punkt " Publikowanie danych osobowych i teleadresowych, a także prywatnych wiadomości innych osób jest zabronione. " To są moje prywatne wiadomości i podanie moich danych osobowych ,gdzie jestem zarejestrowana na FB,jak to się ma do regulaminu dogo? Quote
emilia2280 Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Skoro nikt nie widzial psa a Kasiek. nie jest osobá znaná starym dogomaniakom (tym samym wiarygodná na dogomanii), to jak najbardziej nalezy zaczac od tego zeby ustalic czy pies istnieje :O Wielu jest dogomaniaków w Warszawie, moze ktos umówilby sié na odwiedziny u Kasiek.? No i ten wátek w archiwum moze daloby sié przeniesc spowrotem na forum i tam przeniesc dyskusjé? Napiszé do moda z prosbá. Quote
mala_czarna Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='kasiek.'] To są moje prywatne wiadomości i podanie moich danych osobowych ,gdzie jestem zarejestrowana na FB,jak to się ma do regulaminu dogo?[/QUOTE] Tam nie ma twoich danych osobowych. Nawet telefonu nie ma. Przecież tym nawet nie posługujesz się prawdziwym nazwiskiem, więc czego się boisz? Zupełnie nie rozumiem ;) Quote
mala_czarna Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='emilia2280']Skoro nikt nie widzial psa a Kasiek. nie jest osobá znaná starym dogomaniakom (tym samym wiarygodná na dogomanii), to jak najbardziej nalezy zaczac od tego zeby ustalic czy pies istnieje :O [/QUOTE] Wystarczy zapytać Psiego Anioła. Maja na temat kasiek sporo do powiedzenia. Quote
mala_czarna Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='emilia2280'] No i ten wátek w archiwum moze daloby sié przeniesc spowrotem na forum i tam przeniesc dyskusjé? Napiszé do moda z prosbá.[/QUOTE] Nie zamierzam z nią już dyskutować. Prędzej zarobię bana, a ona nie dostanie ode mnie złamanego grosza. Ja mogę płacić na psy chore, bezdomne, na utrzymanie w hotelach (co zresztą robię), mogę wspierać bazarkami (też to robię), ale nawet złotówki nie dam komuś, kto po kilku miesiącach przypomina sobie, że pies jednak nie jest w dt, a w ds. Emila, powiem jeszcze tylko tyle. Wątki, które nie są kasiek na ręke kierowane są do moda z prośbą o zamknięcie. Tak było z ratlerkiem, tak było również z haszczakiem. Czy to naprawdę nikogo nie zastanawia, że ktoś kto szuka psu domu bo nie stać go na utrzymanie, leczenie, ma ciężko sytuację bo w domu jest druga, agresywna suka, nie kasuje wątku psa??? Quote
kasiek. Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='emilia2280']Skoro nikt nie widzial psa a Kasiek. nie jest osobá znaná starym dogomaniakom (tym samym wiarygodná na dogomanii), to jak najbardziej nalezy zaczac od tego zeby ustalic czy pies istnieje :O Wielu jest dogomaniaków w Warszawie, moze ktos umówilby sié na odwiedziny u Kasiek.? No i ten wátek w archiwum moze daloby sié przeniesc spowrotem na forum i tam przeniesc dyskusjé? Napiszé do moda z prosbá.[/QUOTE] Emilia z całym szacunkiem ,ale pies jest juz formalnie mój ,to dlaczego mam komuś go pokazywac,nie mam nic przeciwko ale to dla mnie nie zrozumiałe ,tak samo jak ja nie oglądam psów innych dogomaniaków tych w domach ,znalezionych ,adoptowanych w dt itd,no i były fotki mojego psiaka na wątku ,pisanie o mnie ,ze jestem osoba niewiarygodną,skoro się mnie nie zna jest cokolwiek niedelikatne,oczywiście tamten wątek jest w archiwum ,ale pamietaj ,ze z różnych przyczyn częśc moich postów została usunięta ....posty o moim psiaku są na wątku klembowskim ,moim wątku założonym o Klembowie i wątku malamuta też mój wątek.ja już sie dawno pogodziłam z tym ,że ta deklaracja nie zostanie wypełniona i sobie sama poradzilam finansowo,natomiast chciałam przestrzec inne osoby czym to sie może skonczyc! Quote
emilia2280 Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 No to pies nie szuka juz domu rozumiem. To do jakiego dzialu przywrócic stary wátek? Do "w nowym domu" rozumiem? Mala_czarna- jesli jest jakas sprawa wawrta uwagi innych to warto sié jej przyjrzec- chocby ku przestrodze innym. Kasiek. pies moze byc Twój, oczywiscie, ale sá pewne zasady na dogomanii i wybacz, deklaracje sá wazne, ale druga strona tez musi spelnic jakies minimum wiarygodnosci. Jesli psa nikt nie widzial to skád mozemy wiedziec ze on istnial? Musisz zrozumiec ze jest wielu oszustów i z tego wzglédu musimy sié zabezpieczac, stád coraz wiéksza nieufnosc zwlaszcza w stosunku do osób "nowych" i niesprawdzonych. Nie mozna mówic o deklaracjach jesli nie wiemy czy Ty nie jestes "grubym facetem z brodá co ma 12 lat"... Quote
kasiek. Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Emilia ,rozumiem Twoje wątpliwości,tak na dogo jestem nowa ,ale może po moich wątkach da się o mnie wyrobic opinie,mała czarna mnie widziała i wie ,że nie jestem "grubym facetem z brodá co ma 12 lat"...,więc to się nie zgadza i mówiłam ,ze psiaczek miał ogłoszenia ,a ja na samym początku wklejałam jego fotki -myślisz ,że narażałabym sie tak gdyby psa nie było ?,bo rozumiem ,ze Tobie chodziło o to ,ze byc może chciałam pieniądze niby na psa,a psa nigdy u mnie w domu nie było?,nie no na to nie wpadłam....,spokojnie pieska ogłaszałam też w Fundacji ,żeby mu znalezc dobry dom,i byłam z nim osobiście w schronisku wraz ze świadkiem ,a tam widziało pieska kilka osób Quote
emilia2280 Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 no to zainteresowanym przedstawiam lekturé wátku a archiwum, poczyszczonego z wpisów, ale moze cos tam jeszcze jest: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/200794-watek-do-zamkniecia-i-usuni%C4%99cia"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2007...usuni%C4%99cia[/COLOR][/URL] dzieki Maupo4! Quote
mala_czarna Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Ja równiez dziekuję za wyjęcie wątku z archiwum. Szkoda tylko, że co lepsze kwiatki zostały przez kasiek usuniete. Ech, szkoda psa po prostu. Strasznie z oddaniem na paluch rewelacyjne jest.. Quote
mala_czarna Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 I słowa kasi do osoby piszącej na wątku: [B]"czego ty kretynko sie czepiasz.."[/B] Quote
emilia2280 Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 a tu w poscie 99 i 100 sá 2 fotki pieska: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/178757-Pinczery-miniaturowe-i-psy-w-typie-szukające-domów-z-całej-Polski./page4[/URL] Quote
mala_czarna Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Spójrz Emilia. Katarzyna w poście nr 99, datowanym [B]na 5 luty!!![/B]! pisze: [B]"Ten jest u mnie i zostaje do odwołania ,nie jest teraz do adopcji[/B], a porównaj teraz kiedy próbowała ode mnie wyciągnąć pieniądze na szczepienia :evil_lol: Quote
kasiek. Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='emilia2280']no to zainteresowanym przedstawiam lekturé wátku a archiwum, poczyszczonego z wpisów, ale moze cos tam jeszcze jest: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/200794-watek-do-zamkniecia-i-usuni%C4%99cia"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2007...usuni%C4%99cia[/COLOR][/URL] dzieki Maupo4![/QUOTE] Emilia dzieki za interwencje w tej sprawie ,fajnie ,ze mod Maupa4 ,przeniósł watek w odpowiednie miejsce już w swoim domu i mozna go czytac do woli ,tylko powinien byc wpis ,ze piesek został u mnie na stałe w domku ,który sobie sam wybrał ,mimo wielu przeciwności losu i niespełnionych deklaracji finansowych,zostal wyleczony ze wszystkich choróbsk i jest szczęśliwy! PS na wątku nie ma nic o tym ,ze jest trzymany w piwnicy na sznurku i jest wyrażnie ,ze był ogłaszany wiele razy,to mam nadzieję raz na zawsze wyjasni sprawę mojego znajdka. Quote
kasiek. Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='emilia2280']a tu w poscie 99 i 100 sá 2 fotki pieska: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/178757-Pinczery-miniaturowe-i-psy-w-typie-szukające-domów-z-całej-Polski./page4[/URL][/QUOTE] Emilia mój piesek to ten z postu 99 natomiast post 100 ,to piesek którego ogłosiłam ,bo byl przez kogoś znaleziony ,mój to ten z awatarku Quote
bumel Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='mala_czarna']Wystarczy zapytać Psiego Anioła. Maja na temat kasiek sporo do powiedzenia.[/QUOTE] a ty miałaś sporo do powiedzenia nt. Psiego anioła na tamtym wątku. cyt: [quote]Ale czmu teraz takie zainteresowanie ze strony Psiego Azylu?????? Kasia wielokrotnie prosiła, pisała, i zero odzewu. Więc niech sobie teraz Psi Anioł łaskawie da spokój. A jak Kasia nie będzie miała pieniędzy za weta, to ja wspaniałomyslnie za to zapłacę. [B]Wolno mi? Wolno[/B]. [/quote][quote] To żebym na głowie stanęła, a pies do Was nie trafi. Po moim trupie. Jak już wspominałam wcześniej, jestem gotowa zapłacić za jego szczepienia. W tej chwili zaszczepiony być nie może, ze względu na odrobaczanie. A Wy przecież macie tyle tych psich nieszczęść, że tylko wam przysługę wyświadczę. Będzie miejsce na kolejnego bezdomniaka. [/quote]Lubisz się pomądrzyć na różne tematy, co nie? ale w końcu wolno ci:lol:. jesteście siebie warte... Quote
mala_czarna Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Tak, wolno mi. Wolno mi mądrzyć się zwłaszcza wtedy kiedy ktoś próbuje ze mnie zrobić frajera. Gdym od samego początku wiedziała, że ona nie odda go do adopcji to zamknęłabym gębę na kłódkę. Niepotrzebnie jej broniłam i pluję sobie za to w twarz. A ty się teraz zainteresowałaś tematem???? Quote
Asior Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='mala_czarna']Chryste to się przecież w głowie nie mieści . Wątku twojego psa nawet nie ma bo kazałaś go zamknąć. NA FB wykasowałaś wydarzenie. Natomiast jeśli moderatorzy będą chcieli mieć wgląd w korespondencję to jescze nią dysponuję. Napisałaś, cytuję: pies jest u mnie w DS, nie szukam mu już domu!!!! Chcesz wyłudzić kasę? nie tędy droga moja miła. Nie pracujesz, nie uczysz się, ale musisz jakoś inaczej zacząć kombinować. Pies już miałby dom. Zgłosiła się po niego pani, która miała już do czynienia z ratlerkami. Niestety, dom okazał się być zły bo piesek agresywny, a w domu dziecko. Już Cię Psi Anioł pogonił, a teraz tutaj próbujesz? Notabene, pieska nadal nikt nie widział. To jest moja ostatnia odpowiedź do ciebie.[/QUOTE] mała czarna, chciałam zauważyć, że to głównie Ty walczyłaś, żeby mały nie poszedł do tej pani z dzieckiem, i broniłaś też kasiek..... więc ja nie wiem skąd taka zmiana nastawienia o 180 stopni :roll: Quote
mala_czarna Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Pisałam wcześniej, że jestem frajerką. Byłam w 100% gotowa pokryć koszty szczepienia, pod jednym warunkiem: ona szuka domu dla psa! Asior, przeczytaj wszystko to będziesz mieć jasność. Dałam się nabić w butelkę jak durna małolata. Przeczytaj kiedy wykasowała wątek ratlerka, kiedy na wątku pinczerów napisała, że pies nie szuka już domu, i przeczytaj kiedy mi wysłała wiadomość na FB z prośbą o kasę!! Zresztą dajcie spokój, zainteresujcie się z ilu wątków już ją pogonili. Przestało mi się wszystko podobać odkąd domniemana siostra miała zrobić zdjęcia psa, a zdjęć do dzisiaj nie ma. Ale spoko, czniam to, mogę być na tych czarnych kwiatkach. Ci co mnie znają wiedzą, że jestem ok, a to najważniejsze. Quote
Asior Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 tamten wątek przeczytałam od deski do deski, więc mam jasność... Absolutnie dziewczyny nie bronię, bo widzę jej styl pisania i jej podejście do sprawy.... jednak chciałam po prostu Cię zapytać skąd ta nagła zmiana ;) w końcu walczyłaś jak lew ;) Rozumiem, że dałaś się nabrać... Quote
mala_czarna Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Nic mnie bardziej nie wkurza jak taka roszczeniowa postawa! Daj, bo mi się należy. A propo, może jakieś skany rachunków za leczenie?? Czy tego też nie ma, bo przecież pies ma ds, więc nie powinno to nikogo obchodzić? To jest jej pokrętna filozofia. I nigdy nie wspomniałam o jakimś zasranym sznurku! A w smsie pisała mi (jakieś 3 dni po tym jak psa trzymała u siebie), że jej sucz kompletnie go nie toleruje, i póki co piesek jest w kartonie w piwnicy. A tu przykład jak kochają kasiek. widać coś jest na rzeczy: [url]http://www.dogomania.pl/threads/207274-7-msc-sunia-mix-bokser-przerzucona-przez-p%C5%82ot-pilnie-szuka-DT[/url]! Quote
kasiek. Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Asior']tamten wątek przeczytałam od deski do deski, więc mam jasność... Absolutnie dziewczyny nie bronię, bo widzę jej styl pisania i jej podejście do sprawy.... jednak chciałam po prostu Cię zapytać skąd ta nagła zmiana ;) w końcu walczyłaś jak lew ;) Rozumiem, że dałaś się nabrać...[/QUOTE] Asior mojego wątku o psiaku nie przeczytałaś od deski do deski ,bo po prostu nie mogłaś ,ponieważ ja usunęłam prawie wszystkie swoje posty ,a o psiaku pisałam codziennie -kilka postów ,wiec jasności nie masz.;) Quote
Recommended Posts