Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie złapała kleszcza. I to w takim miejscu, że trudno było zrozumieć czy robię sobie żarty. Mówię do żony 'Misia ma kleszcza, potrzymaj ją, trzeba go odczepić' - Gdzie - W doopie (dosłownie -tam się wczepił).

Posted

o matko...
Ja z futra Maxia codziennie wyciągam jakieś martwe osobniki... bo na szczęście zabezpieczyłam go i teraz tylko zdychają.

Posted

QQk napisał(a):
Właśnie złapała kleszcza. I to w takim miejscu, że trudno było zrozumieć czy robię sobie żarty. Mówię do żony 'Misia ma kleszcza, potrzymaj ją, trzeba go odczepić' - Gdzie - W doopie (dosłownie -tam się wczepił).

Proszę przeprosić moją Miśkę (Dominikę) za pobudkę w środku nocy:roflt: Ja wiem, że to nie jest śmieszne jak się pomyśli o kleszczu, ale jak przeczytałam, to nie wytrzymałam i parsknęłam głośnym rykiem:roflt::roll:

Posted

ja dzisiaj tez rano wstaje ( powiedzmy ze 5 to rano bo w sumie dla mnie to srodek nocy ) patrze , neron sie czyms bawi , bierze do buzi wypluwa skacze nad tym , wiec przypatrzylam sie a to juz taki zdechniety wymymłany kleszcz bleeeeeeeeeeeeee no ale w doopie to jeszcze nie miał :evil_lol:

Posted

[quote name='Doginka']Proszę przeprosić moją Miśkę (Dominikę) za pobudkę w środku nocy:roflt: Ja wiem, że to nie jest śmieszne jak się pomyśli o kleszczu, ale jak przeczytałam, to nie wytrzymałam i parsknęłam głośnym rykiem:roflt::roll:

Oops sorry, Dominika :)

Dziś nie lało pierwszy raz od niedzieli. Parę fotek z gałązką.

Posted

[quote name='QQk']Właśnie złapała kleszcza. I to w takim miejscu, że trudno było zrozumieć czy robię sobie żarty. Mówię do żony 'Misia ma kleszcza, potrzymaj ją, trzeba go odczepić' - Gdzie - W doopie (dosłownie -tam się wczepił).

wiem ze temat kleszczowy to raczej nieśmieszny temat ale po przeczytaniu owej relacji zaplułam sobie monitor herbatką waniliową :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

http://lh5.ggpht.com/_b_RarydfCAY/S_QkiILYJNI/AAAAAAAABH4/AU31WjRUe9s/IMGP6865.jpg

stary bez kija nie podłaż :diabloti::diabloti:

bryy :loveu:

Posted

QQk napisał(a):

kleszcz nie cofnie się przed niczym :lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']śmieci w soli ;-)
pól na pół

[quote name='Ppx']susze liście w cukrze
też pól na pół

[quote name='NATKA']CAŁKIEM MALUTEŃKA TA GAŁĄZKA POWIEDZIAŁBYM NAWET, ŻE TO WITKA A NIE GAŁĄZKA HI HI :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
http://lh6.ggpht.com/_b_RarydfCAY/S_QkhnI7v9I/AAAAAAAABHw/C_TQ4ib--ik/IMGP6862.jpg

Co do zagadki to mi to wygląda na jakieś cuś zasuszone w czymś granulkowym ;):evil_lol:
eeeee

Liście herbaty w soli ;)