Malwi Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Madallena napisał(a):MI tez sie te dlugowlose podobaja bardziej :oops: a najbardziej to benki :evil_lol: i kundle i WSZYSTKIE PSY :) no poparz ;D jestem tego samego zdania .... tylko ze między benkami a Donkami przewijają się jeszcze Dogi Quote
Kana Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Jest osoba zainteresowan adopcją na owczarkowym forum. Gdzie sunia przebywa i do kogo kontakt podac w sprawie adopcji ? Quote
graynew Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 No popatrz. Mowilam, ze jak sie jeden domek znajdzie to potem pare innych tez naraz jest :) WIem, ze sunia jest gdzies w hoteliku pod Warszawa. A wiecej to napewno wie zalozycielka watku. Tyle teraz na szybko moge napisac. A ta osoba z owczarka to gdzie mieszka??? Quote
sacred PIRANHA Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 piękna suka wybitnie w typie rasy, trzeba jej duzo ogłoszeń i zaraz będa chętni:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Kana napisał(a):Jest osoba zainteresowan adopcją na owczarkowym forum. Gdzie sunia przebywa i do kogo kontakt podac w sprawie adopcji ? sunia jest w hoteliku pod warszwą, kontakt w sprawie adopcji do Madalleny (jej numer podalam ci na PW w sprawi wizyty przedadopcyjnej w gdansku:cool3:) Quote
graynew Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 No to melduje sie. MAm nadzieje ze Arizona pojedzie do Gdanska, ze tamten domek okaze sie super. Bo ten z Milicza wybral Sare z Boguszyc tutaj jej watek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=149254[/URL] Dziekuje za wspolprace. Mam nadzieje, ze juz niedlugo przeczytam, ze Arizona tez ma swoja rodzinke. Narazie trzymam kciuki i postaram sie sledzic watek. Quote
mysza 1 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Piękna jest. Tylko do domu z umową warunkową - sterylka. Dobrze, że miałaś ten pasek od laptopa, ja czasem nie wiem na co łapać;) Quote
Paulina_mickey Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Słuchajcie gdyby ktoś więcej szukał onka to tu jest suczka która bardzo potrzebuje pomocy. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=149279 Quote
Madallena Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 DT dla Arizony sie kroi. Sa dwa domy zainteresowane mocno jej aopdcja. Jeden PRUSZKOW (Pani do mnie dzwonila, ma dzwonic w poniedzialek jak poznam bardziej Arizone, dzwonila z jakiegos forum - dziekuje za rozsylanie watku) Drugi OLESNICA - chca przyjechac w sobote i zobaczyc jak zareaguje ich pies na Arizone - to na poczatek, pozniej wizyty i takie tam... Dziekuje za promocje malej :cool3: Mysle, ze cos sie znajdzie ;) Quote
Kana Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Pani z piaseczna zainteresowana na forum owczarka : jestem spod wawy dokładnie piaseczno. I mam już owczarka niemieckiego i onkę owczarkowatą. A ponieważ razem z chłopakiem lubimy tą rasę o kochamy zwierzęta to chcemy i jeszcze jedna onkę. Quote
magdah31 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 jestem zainteresowana adopcją Arizony pisałam na owczarkowym o tym. Adoptowałam z dogomani naszego ukochanego Morka, którego mieliśmy oddawać ale został z nami i my jesteśmy szczęśliwi i on. Więc pewnie niektóre osoby z dogo skojarzą mnie po nicku. W tej chwili mamy Morka i sunkę owczarkowatą. Razem z chłopakiem chcemy jeszcze jedną suńkę ale mój chłopak chce taką bardziej owczarkowatą. Quote
zuzlikowa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='magdah31']jestem zainteresowana adopcją Arizony pisałam na owczarkowym o tym. Adoptowałam z dogomani naszego ukochanego Morka, którego mieliśmy oddawać ale został z nami i my jesteśmy szczęśliwi i on. Więc pewnie niektóre osoby z dogo skojarzą mnie po nicku. W tej chwili mamy Morka i sunkę owczarkowatą. Razem z chłopakiem chcemy jeszcze jedną suńkę ale mój chłopak chce taką bardziej owczarkowatą.[/QUOTE] A Arizona jest taka...bardziej,czy mniej?:oops: Wybacz pytanie,ale ja bardziej benkowata jestem,więc nie wyłapuję wszystkich niuansów związanych z owczarkami...ale dla Arizonki się podszkalam.:lol: Madallena po powrocie od Emilki,na mur beton skontaktuje się z Toba. Quote
magdah31 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 jak twierdzi mój chłopak jest zupełnie onkowata. ja tej różnicy też do końca nie wyłapuje. Każdy psiak i suczka są dla mnie ładne nawet te najbardziej zabiedzone. Będę czekać na wiadomość. Ode mnie to nie daleko ewentualnie mogę zapakować w auto swoje towarzystwo i dojechać do suńki. Quote
zuzlikowa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='magdah31']jak twierdzi mój chłopak jest zupełnie onkowata. ja tej różnicy też do końca nie wyłapuje. Każdy psiak i suczka są dla mnie ładne nawet te najbardziej zabiedzone. Będę czekać na wiadomość. Ode mnie to nie daleko ewentualnie mogę zapakować w auto swoje towarzystwo i dojechać do suńki.[/QUOTE] ...ufff...no,to sie cieszę! I wygląda,że wiem więcej! Trzymam kciuki!!!:lol: Quote
Madallena Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Bylam u Arizony. Sunia jest bardzo bardzo wystraszona. Na moj widok cieszyla sie w kojcu, ale jak podeszlam wycofala sie. Weszlam do kojca a ona schowala sie do budy. Na sam sam koniec! Dobre jest to, ze dobrze jej z oczu patrzy. Nie wyszlam z nia bo jak wlazla do budy to wyjsc nie chciala! Ona bardzo chce zaufac i pokochac. Machala ogonem prawie przez caly czas moich prob jej oswojenia. Patrzyla sie na mnie tymi swoimi pieknymi slepiami. Nie wykazala zadnej agresji. magdah31 skad jestes? Quote
mysza 1 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Dziewczyny, ja bardzo kibicuję Arizonie, jestem mocno owczarkowata;) ale wpadłam z offem. Pilnie szukam tymczasów dla szczeniąt ze Swarzędza, jutro bedzie transport do Warszawy, one tam nie przeżyją, zobaczcie jak wyglądają :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/nie-pseudo-hodowla-pseudo-schron-pomoc-dla-nich-na-cito-potrzebna-172309/ Quote
magdah31 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Z Piaseczna a dokładniej z Mysiadła. Rozmawiałyśmy bodaj że we wtorek o suńce i mam ponownie we wtorek dzwonić. Quote
Madallena Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 A! to pamietam! No to trzebaby sprawdzic jak relacje z innymi psami. To jutro... Sunka jest jeszcze mocno wystraszona i przerazona nowa sytuacja. Potrzeba jej chwili czasu zeby sie ogarnac ;) Piaseczno to bardzo blisko miejsca gdzie ona przebywa! Quote
zuzlikowa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Jeśli Piaseczno jest tak blisko,to moze nieźle byłoby z psiurkami wybrać się na spacerek do Arizony...sunieczka może bac się ludzi,ale towarzystwo innych psiaków moze pomóc jej przełamać opory...kilka takich spotkań mogłoby jej dobrze zrobić...co myślicie? Quote
lilk_a Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 przepraszam że nie na temat ..... Zapraszam na bazarek dla dwóch smutnych suczek , które nie radzą sobie w schroniskowej rzeczywistości, potrzebna im pomoc w zbiórce pieniędzy na domy tymczasowe ...zapraszamy Świąteczny - dla smutasków Szurki i Miszki do 15 XI godz.22.00 Quote
Paulina_mickey Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='lilk_a']przepraszam że nie na temat ..... Zapraszam na bazarek dla dwóch smutnych suczek , które nie radzą sobie w schroniskowej rzeczywistości, potrzebna im pomoc w zbiórce pieniędzy na domy tymczasowe ...zapraszamy Świąteczny - dla smutasków Szurki i Miszki do 15 XI godz.22.00 Link niestety nie działa. A co do sugestii zuzlikowej, myślę że to bardzo dobry pomysł. Suczka miała bym wzór w postaci innego psa, który nauczył by ją, że nie trzeba się bać. Quote
Madallena Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='zuzlikowa']Jeśli Piaseczno jest tak blisko,to moze nieźle byłoby z psiurkami wybrać się na spacerek do Arizony...sunieczka może bac się ludzi,ale towarzystwo innych psiaków moze pomóc jej przełamać opory...kilka takich spotkań mogłoby jej dobrze zrobić...co myślicie?[/QUOTE] Ona bardzo potrzebuje socjalizacji. Dzisiaj przyjechali ludzie ja obejrzec. Trzeba bylo ja wyciagac na sile z kojca i budy. Na spacerze bylo juz ok. Boi sie ludzi, ale nie agresywnie. Do psow jak najbardziej! Magdah31 kiedy mozecie do iej podjechac? Quote
magdah31 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 sami możemy nawet jutro w niedziele 1 ale niewiem czy wypada bo to święto i byśmy byli po 17 albo w tygodniu ale to by było późno po 19 bo oboje pracujemy, a z psami to w sobotę. nasz onek bardzo lubi samochód i wyprawa z nim to już dłuższa zabawa. termin możemy ustalić dogodny dla wszystkich. Quote
Madallena Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Magda, zadzwon do mnie za jakies dwie godziny 0 501 226 939 Quote
zuzlikowa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Madallena']Ona bardzo potrzebuje socjalizacji. Dzisiaj przyjechali ludzie ja obejrzec. Trzeba bylo ja wyciagac na sile z kojca i budy. Na spacerze bylo juz ok. Boi sie ludzi, ale nie agresywnie. Do psow jak najbardziej! Magdah31 kiedy mozecie do iej podjechac?[/QUOTE] Najgorsze jest to,ze ten psiak stracił zaufanie do ludzi...ale tu dobrym katalizatorem jego powrotu może być inny pies... Arizonko...będzie dobrze!:loveu: Quote
Recommended Posts