paros Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Przykro ..... żal........... :cry: Boruniu ['] [IMG]http://img46.imageshack.us/img46/7893/thecandleheartdf4.jpg[/IMG] Quote
ULKA12 Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Wczoraj minął tydzień odkąd Borka odeszła, niby jest lepiej, ale nie mam siły zmienić tytułu tego wątku, miski Bory dalej stoją, a najgorzej jest przy szykowaniu posiłku dla psiaków zdarza mi się naszykować o jedną miskę za dużo. Quote
gonia66 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='ULKA12']Wczoraj minął tydzień odkąd Borka odeszła, niby jest lepiej, ale nie mam siły zmienić tytułu tego wątku, miski Bory dalej stoją, a najgorzej jest przy szykowaniu posiłku dla psiaków zdarza mi się naszykować o jedną miskę za dużo.[/QUOTE]:(:(:(............a ja jakos ciągle nie moge uwierzyć...jak zobaczyłam Borcie na psiakach, ktore odeszły, to dlugo sie przygladalam...nie dochodzi to do mnie...ale ja jestem daleko...:( Quote
Mysza2 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Trzymaj się Uleńko. Dobrze że masz innych podopiecznych, którymi musisz się zajmować. Buziaczki dla Ciebie :calus: Quote
Cajus JB Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [B]Dopiero dziś się dowiedziałem. Ulka12 byłaś Jej prawdziwym domem. Bora Żegnaj Przyjacielu Psie[/B] Quote
gonia66 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Do Ciebie Moja Najdroższa, Waleczna Księżniczko, najbardziej bałam sie wejśc ze świtełkiem pamięci....bo ja ciągle nie chce uwierzyć, że Ciebie nie ma....:(:( Siedzę i wyję nad Twoim watkiem, bo, choć nigdy Cie nie poznałam osobiście, byłaś mi szczególnie bliska... PAmiętam o TObie Kochanie cały czas...i ciągle nie chcę sie pogodzic z faktem, ze odeszłaś...to jak sen....:placz::placz::placz: Żegnaj Maleńka...biegaj szczęsliwa za TM i pamiętaj, że kiedyś spotkamy się wszyscy z Wami i radosci nie będzie konca....wtedy wygłaskam CIe osobiście za wszystkie czasy...mocno, czule i dluuugo.....do zobaczenia więc Moja Ukochana Bohaterko....:-(:-(:-( [IMG]http://www.sportowa-jedynka.yoyo.pl/archiwum/2008_2009/news/znicze.gif[/IMG] Quote
Szarotka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Popatrz na tytul watku. Bora znalazla miejsce w ktorym umarla spokojnie. Dawno tu nie bylam.........i cos mnie dzisiaj tknelo, zeby zajrzec. .............. Quote
ULKA12 Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Jutro minie miesiąc odkąd jej nie ma, a wydaje mi się, że to wszystko było wczoraj:-( Quote
Szarotka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Pomysl o tym, ze miala u Ciebie dobre zycie. Quote
gonia66 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Szarotka']Popatrz na tytul watku. Bora znalazla miejsce w ktorym umarla spokojnie. Dawno tu nie bylam.........i cos mnie dzisiaj tknelo, zeby zajrzec. ..............[/QUOTE]TAk...wiem..dlateg włąsnie jakos ciągle uwierzyc nie mogę, ze jej juz nie ma....:( [quote name='ULKA12']Jutro minie miesiąc odkąd jej nie ma, a wydaje mi się, że to wszystko było wczoraj:-([/QUOTE]A mnie sie ciagle wydaje, ze to nie jest prawda...:(:( Quote
ULKA12 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 To już równy rok, a ciągle boli... Boreńko, pamiętam o Tobie. Quote
Recommended Posts