Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 738
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj minął tydzień odkąd Borka odeszła, niby jest lepiej, ale nie mam siły zmienić tytułu tego wątku, miski Bory dalej stoją, a najgorzej jest przy szykowaniu posiłku dla psiaków zdarza mi się naszykować o jedną miskę za dużo.

Posted

[quote name='ULKA12']Wczoraj minął tydzień odkąd Borka odeszła, niby jest lepiej, ale nie mam siły zmienić tytułu tego wątku, miski Bory dalej stoją, a najgorzej jest przy szykowaniu posiłku dla psiaków zdarza mi się naszykować o jedną miskę za dużo.[/QUOTE]:(:(:(............a ja jakos ciągle nie moge uwierzyć...jak zobaczyłam Borcie na psiakach, ktore odeszły, to dlugo sie przygladalam...nie dochodzi to do mnie...ale ja jestem daleko...:(

• 2 weeks later...
Posted

Do Ciebie Moja Najdroższa, Waleczna Księżniczko, najbardziej bałam sie wejśc ze świtełkiem pamięci....bo ja ciągle nie chce uwierzyć, że Ciebie nie ma....:(:(
Siedzę i wyję nad Twoim watkiem, bo, choć nigdy Cie nie poznałam osobiście, byłaś mi szczególnie bliska...
PAmiętam o TObie Kochanie cały czas...i ciągle nie chcę sie pogodzic z faktem, ze odeszłaś...to jak sen....:placz::placz::placz:
Żegnaj Maleńka...biegaj szczęsliwa za TM i pamiętaj, że kiedyś spotkamy się wszyscy z Wami i radosci nie będzie konca....wtedy wygłaskam CIe osobiście za wszystkie czasy...mocno, czule i dluuugo.....do zobaczenia więc Moja Ukochana Bohaterko....:-(:-(:-(
[IMG]http://www.sportowa-jedynka.yoyo.pl/archiwum/2008_2009/news/znicze.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Szarotka']Popatrz na tytul watku. Bora znalazla miejsce w ktorym umarla spokojnie.
Dawno tu nie bylam.........i cos mnie dzisiaj tknelo, zeby zajrzec. ..............[/QUOTE]TAk...wiem..dlateg włąsnie jakos ciągle uwierzyc nie mogę, ze jej juz nie ma....:(

[quote name='ULKA12']Jutro minie miesiąc odkąd jej nie ma, a wydaje mi się, że to wszystko było wczoraj:-([/QUOTE]A mnie sie ciagle wydaje, ze to nie jest prawda...:(:(

• 11 months later...
  • 1 year later...