Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trochę się tu omieszało. To stworzenie co po rękach gryzie to nie jest MOJA, to podobna do niej małpa, którą Tz z jezdni zgarnął. Ponieważ wyłaziła z każdego boksu - bo taka szczupła- wprowadziła się do łóżka i teraz jest psem Tza.
MOJA nie gryzie, wrecz się rozpuszcza przed człowiekiem. Ale tez jest bardzo dzielna i ma zaciachy na psa obronnego.

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam! Czy mogę zgłosić potrzebę nowych fotek?
I kilka słów cieplutkich, ale konkretnych o Mojej?
jakieś nowe spostrzeżenia, pomysły na odpowiednich ludzi, rodzaj domku?
Luka, jak będziesz we mnie rzucać, to się zasłonię:razz:

Posted

Zrobiłam ogłoszenia dla malizny :

Maleńka i młodziutka sunia z nadzieją czeka na dom! Pokochaj
Dziś niedziela, na stacji benzynowej ruc / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa
Maleńka i młoda suńka, wypatruje domu - pokochasz ?
Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się
Moja - maleńka sunia oczekuje na dom - pokochaj, psy, pozostałe
Adopcja zwierząt : Zwierzaki : Warszawa : Ogłoszenia w Dwukropek.pl
Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca
Wielorasowe - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj
oddam psa - W piątek 13 listopada na rondzie w centrum Katowic
Maleńka i młodziutka sunia - dasz jej DOM?
Maleńka i młodziutka suńka - dasz jej DOM?
Ogłoszenie nr 2857 - Maleńka i młodziutka suńka - dasz jej DOM? - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl
- Maleńka pinczerowata sunia - dasz jej dom?
Maleka i modziutka pinczerowata sunia - daj jej DOM! - Warszawa - Oddam psa na Morusek.pl
http://www.ogloszenia.tresura.pl
Maleńka i młodziutka pinczerowata sunia - dasz jej DOM? - ogloszenia.e-gratka.info
Maleńka i młodziutka pinczerowata suńka - pokochaj - warsza.pl
Kupię Sprzedam | Maleńka i młoda pinczerowata suńka - dasz jej DOM? Adoptuj!
Maleńka i młoda pinczerowata suńka - daj jej DOM - adoptuj! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa
Ogłoszenie Maleńka i młoda pinczerowata suńka - daj jej DOM! Adoptuj! w Warszawie Warszawa - Adsy.pl
Maleńka i młoda pinczerowata suńka - daj jej DOM! ADOPTUJ! | Neeon.pl
Maleńka i młoda pinczerowata suńka - daj jej DOM! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne
Ogłoszenia Kupię Sprzedam
Maleńka i młoda pinczerowata sunia - daj jej DOM! : Fundacja Nero : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl
http://sochaczew.olx.pl/malenka-i-mloda-pinczerowata-sunia-daj-jej-dom-adoptuj-iid-56812793
Animalia.pl :: Ogłoszenia :: wielorasowy suczka beżowy Sochaczew
Ogłoszenia Najpewniej.pl - Maleńka i młoda pinczerowata suńka - daj jej DOM! Adoptuj - Wielorasowe
Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia
Maleńka i młoda pinczerowata suńka - daj jej DOM | i-Bazar.pl
Maleńka i młoda pinczerowata suńka - dasz jej dom? Adoptuj!, Warszawa, Społeczność, zwierzaki, mazowieckie
Maleńka i młoda pinczerowata suńka - daj jej dom! Adoptuj! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl
Zwierzęta oferowane - Mammisia.pl - Ogłoszenia zwierzęta. Wszystkie zwierzęta. Oddam, sprzedam, kupię, zamienię!
Ogłoszenie Maleńka, młoda pinczerowata suńka - daj jej DOM! Sochaczew!
Ogłoszenia drobne Maleńka, młoda pinczerowata sunia - dasz jej DOM? Warszawa - Bezpłatne Ogłoszenia drobne z Twojego miasta
Zwierzęta > psy i koty > Oddam za darmo > ogloszenia drobne > ojej.pl
do adopcji Sochaczew - Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa
Darmowe ogłoszenia drobne.pl - Maleńka, młoda pinczerowata suńka - daj jej DOM! - Bezpłatne anonse i ogłoszenia.
http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?g=1000

Posted

Jestem, jestem:) Moim zdaniem wszystko w porządku, nieduże mieszkanko, ciepełko, fajne trawniki, dziś zakup szelek oraz doskonały lekarz pod ręką. Ja jestem za. Pan, początkowo mocno sceptyczny, gdyż 10 dni temu stracili ukochaną 18-letnią suczkę, Puńcię, po rozmowie pierwszy poderwał się do zakupu szelek;)
Mocno nasickany o podjecie decyzji, żeby nie stracić twarzy, scedował 100% głosu na żonę. Ale widać, że już myśli ciepło o Mojej, nawet jest gotów do poświęceń.

Posted

malibo57 napisał(a):
Jestem, jestem:) Moim zdaniem wszystko w porządku, nieduże mieszkanko, ciepełko, fajne trawniki, dziś zakup szelek oraz doskonały lekarz pod ręką. Ja jestem za. Pan, początkowo mocno sceptyczny, gdyż 10 dni temu stracili ukochaną 18-letnią suczkę, Puńcię, po rozmowie pierwszy poderwał się do zakupu szelek;)
Mocno nasickany o podjecie decyzji, żeby nie stracić twarzy, scedował 100% głosu na żonę. Ale widać, że już myśli ciepło o Mojej, nawet jest gotów do poświęceń.

Dziękuję za te dobre wieści :)