luka1 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Trochę się tu omieszało. To stworzenie co po rękach gryzie to nie jest MOJA, to podobna do niej małpa, którą Tz z jezdni zgarnął. Ponieważ wyłaziła z każdego boksu - bo taka szczupła- wprowadziła się do łóżka i teraz jest psem Tza. MOJA nie gryzie, wrecz się rozpuszcza przed człowiekiem. Ale tez jest bardzo dzielna i ma zaciachy na psa obronnego. Quote
Dorota Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Wołodyjowski też był mizernej postury:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
łolkiee Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 no a wirus jaki mały a jak potrafi namieszać. Quote
Dorota Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='elmira']Do góry malizno.[/QUOTE] Popieram ;) Quote
kasik wawa Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Dorota']Popieram ;)[/QUOTE] i ja tez;););) Quote
malibo57 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Przepraszam! Czy mogę zgłosić potrzebę nowych fotek? I kilka słów cieplutkich, ale konkretnych o Mojej? jakieś nowe spostrzeżenia, pomysły na odpowiednich ludzi, rodzaj domku? Luka, jak będziesz we mnie rzucać, to się zasłonię:razz: Quote
łolkiee Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 powiem mamci a jak nie to sama foty zrobię... Quote
malibo57 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 OOO! O to chodzi:) Klan Lukasków jest niesamowity;) Pięknie się uzupełniacie:kciuki: Quote
malibo57 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Mojej skończyło się allegro - widzę. Są chętni do wznowienia i ew. wyróżnienia? Bardzo proszę...? Quote
luka1 Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 miały być fotki ale je wcięło :mad: Quote
malibo57 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ojej! Nie będzie? Ani jednej?:bigcry: Quote
Ziutka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Zrobiłam ogłoszenia dla malizny : Maleńka i młodziutka sunia z nadzieją czeka na dom! Pokochaj Dziś niedziela, na stacji benzynowej ruc / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Maleńka i młoda suńka, wypatruje domu - pokochasz ? Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Moja - maleńka sunia oczekuje na dom - pokochaj, psy, pozostałe Adopcja zwierząt : Zwierzaki : Warszawa : Ogłoszenia w Dwukropek.pl Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca Wielorasowe - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj oddam psa - W piątek 13 listopada na rondzie w centrum Katowic Maleńka i młodziutka sunia - dasz jej DOM? Maleńka i młodziutka suńka - dasz jej DOM? Ogłoszenie nr 2857 - Maleńka i młodziutka suńka - dasz jej DOM? - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl - Maleńka pinczerowata sunia - dasz jej dom? Maleka i modziutka pinczerowata sunia - daj jej DOM! - Warszawa - Oddam psa na Morusek.pl http://www.ogloszenia.tresura.pl Maleńka i młodziutka pinczerowata sunia - dasz jej DOM? - ogloszenia.e-gratka.info Maleńka i młodziutka pinczerowata suńka - pokochaj - warsza.pl Kupię Sprzedam | Maleńka i młoda pinczerowata suńka - dasz jej DOM? Adoptuj! Maleńka i młoda pinczerowata suńka - daj jej DOM - adoptuj! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Ogłoszenie Maleńka i młoda pinczerowata suńka - daj jej DOM! Adoptuj! w Warszawie Warszawa - Adsy.pl Maleńka i młoda pinczerowata suńka - daj jej DOM! ADOPTUJ! | Neeon.pl Maleńka i młoda pinczerowata suńka - daj jej DOM! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Ogłoszenia Kupię Sprzedam Maleńka i młoda pinczerowata sunia - daj jej DOM! : Fundacja Nero : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl http://sochaczew.olx.pl/malenka-i-mloda-pinczerowata-sunia-daj-jej-dom-adoptuj-iid-56812793 Animalia.pl :: Ogłoszenia :: wielorasowy suczka beżowy Sochaczew Ogłoszenia Najpewniej.pl - Maleńka i młoda pinczerowata suńka - daj jej DOM! Adoptuj - Wielorasowe Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Maleńka i młoda pinczerowata suńka - daj jej DOM | i-Bazar.pl Maleńka i młoda pinczerowata suńka - dasz jej dom? Adoptuj!, Warszawa, Społeczność, zwierzaki, mazowieckie Maleńka i młoda pinczerowata suńka - daj jej dom! Adoptuj! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Zwierzęta oferowane - Mammisia.pl - Ogłoszenia zwierzęta. Wszystkie zwierzęta. Oddam, sprzedam, kupię, zamienię! Ogłoszenie Maleńka, młoda pinczerowata suńka - daj jej DOM! Sochaczew! Ogłoszenia drobne Maleńka, młoda pinczerowata sunia - dasz jej DOM? Warszawa - Bezpłatne Ogłoszenia drobne z Twojego miasta Zwierzęta > psy i koty > Oddam za darmo > ogloszenia drobne > ojej.pl do adopcji Sochaczew - Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa Darmowe ogłoszenia drobne.pl - Maleńka, młoda pinczerowata suńka - daj jej DOM! - Bezpłatne anonse i ogłoszenia. http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?g=1000 Quote
łolkiee Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Przepraszam za offa http://www.dogomania.pl/threads/173931-petycja Quote
malibo57 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Wczoraj moja też miała odwiedziny:cool3: Jutro wybieram się na wizytę - kciukasy, poproszę! Quote
elmira Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 O mamo!Ale informacja! Trzymam mocno!!! Quote
malibo57 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Jestem, jestem:) Moim zdaniem wszystko w porządku, nieduże mieszkanko, ciepełko, fajne trawniki, dziś zakup szelek oraz doskonały lekarz pod ręką. Ja jestem za. Pan, początkowo mocno sceptyczny, gdyż 10 dni temu stracili ukochaną 18-letnią suczkę, Puńcię, po rozmowie pierwszy poderwał się do zakupu szelek;) Mocno nasickany o podjecie decyzji, żeby nie stracić twarzy, scedował 100% głosu na żonę. Ale widać, że już myśli ciepło o Mojej, nawet jest gotów do poświęceń. Quote
Ziutka Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 malibo57 napisał(a):Jestem, jestem:) Moim zdaniem wszystko w porządku, nieduże mieszkanko, ciepełko, fajne trawniki, dziś zakup szelek oraz doskonały lekarz pod ręką. Ja jestem za. Pan, początkowo mocno sceptyczny, gdyż 10 dni temu stracili ukochaną 18-letnią suczkę, Puńcię, po rozmowie pierwszy poderwał się do zakupu szelek;) Mocno nasickany o podjecie decyzji, żeby nie stracić twarzy, scedował 100% głosu na żonę. Ale widać, że już myśli ciepło o Mojej, nawet jest gotów do poświęceń. Dziękuję za te dobre wieści :) Quote
malibo57 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Tyle, że dzwonić jeszcze dziś mieli - poczekajmy. Quote
malibo57 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Nie martw się:) Jutro się okaże, że są z Tobą umówieni, chociaż Ty nic nie wiesz:evil_lol: Quote
luka1 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Tak, ja też tak myślę. Byle by mi telefon znowu nie padła - a miał być taki dobry. Quote
Recommended Posts