Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiadomo ze od stycznie tego roku w schronisku, obsluga jest wspaniala, ale co zrobil JZK w tym roku???
Moim zdaniem [B]NIC[/B] :shake: skonczylo sie na obiecankach, dla odmiany wklejam link do wspanialego schroniska, tylko ze obsluga powinna sie zamiec miejscami z psami w kojcach za kratami w tamtym schronisku. Szkoda ze JZ nie moze sie pochwalic takim schroniskiem. :-( Powoli jednak cos sie zaczyna dziac w naszym kraju, jest coraz wiecej odwaznych ktorzy nie boja sie pokazac swiatu i obywatelom w Polsce w jaki sposob sa wydawane nasze publiczne pieniadze.
[URL]http://kielce.gazeta.pl/kielce/1,35255,8469024,Policja_weszla_do_schroniska_w_Dyminach.html[/URL]

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

Wniosek nasuwa sie sam, przede wszystkim obsluga w schronisku, ale rowniez trzeba umiec walczyc z wladzami o pieniadze na godne zycie dla zwierzat znajdujacych w schronisku, na warunki pracy dla ludzi ktorzy tam pracuja.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Wniosek nasuwa sie sam, przede wszystkim obsluga w schronisku, ale rowniez trzeba umiec walczyc z wladzami o pieniadze na godne zycie dla zwierzat znajdujacych w schronisku, na warunki pracy dla ludzi ktorzy tam pracuja.[/QUOTE]
przeciez tam obsługa super..
władze w miescie twierdza zapewne ze wszystko jest ok, nic nie brakuje.
cos tam buduja, kojce sa nowe,budki jakies stoja...
Moze nie jest tak zle jednak?

Posted

Mysle ze to zolwie tempo, bo cos sie tam dzieje, przed zima nie zdaza niczego juz wybudowac, tak wiec zarowno dla ludzi ktorzy tam pracuja dobrze, jak i dla zwierzat warunki nie polepsza sie w tym roku. :shake:

Posted

O Kielcach słyszałam z wiarygodnego źródła rzeczy straszne i makabryczne.
Na temat tempa prac się nie wypowiadam, z wiadomych względów :evil_lol:
Ostatnio wiele osób rezygnuje z adopcji w schroniskach w Zabrzu, Rybniku i Raciborzu i przyjeżdżają do nas. Podobno tam jest tragedia. W Rybniku ponoć pokazują kilka psów tylko. Wydawało mi się, że Rybnik nie był takim złym schroniskiem. Inna rzecz, że pewnie niektórzy narzekają na J-bie z powodu takiej jednej wrednej baby, która tam pracuje.:evil_lol:

Posted

[quote name='CarolineS']Upewniam się, jutro godzina 17:00 dzień psa w bibliotece miejskiej tak?
Potrzebna jest jakaś pomoc, czy coś?[/QUOTE]
Potrzebni ludzie do przypilnowania psiaków. Zapraszamy serdecznie!

Posted

Bylam z Ozzym odwiedzić sunię adoptowaną z Jastrzębia w zeszłym tygodniu ...taka czarna , 2-3 miesięczna lalunia , taki mini seter;) ...kochaniutka jest . Nie wychodzi poza bramę , po ogrodzie idzie krok w krok obok pana lub pani . Royal dla maluchów jej nie smakuje , woli gotowane z ryżem . Jest grzeczniutka .
Ozzulka na poczatku się bała , ale Ozzy się połozył i pozwolił by sobie go pooglądała i powąchała . Następnym razem wezmę aparat i zrobię dla was zdjęcia.

Aha , maleńka wymiotowała robalami , teraz kupka też juz wraca do normy ;)

Posted

[quote name='figanadrzewna']dziewczyny, czy Wy macie na wyposażeniu schroniska klatkę łapkę na kota? Zupełnie nie wiem, gdzie mogę coś takiego wypożyczyć?[/QUOTE]

hm, chciała bym wiedziec jak to wygląda.U nas kotów nie chwytaja tylko psy...ale ktoś może kolekcjonuje i ma prywatnie...

Posted

nasze amtaffki:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/184022-NIE-TAKI-AMSTAFF-STRASZNY-JAK-O-NIM-MÓWIĄ-quot-amstaffki-z-Jastrzębskiego-schroniska[/URL]!!
wrzuciłam tam tą nową astkę z węgla, ma jakiej imię?

Posted

Moja znajoma chce zorganizować u syna w klasie zbiórke czegoś dla schroniska. Ja spróbuje w przedszkolu zapytać co myślą o czymś takim. Cokolwiek, koce, troche karmy. No i sam fakt uświadamiania ludzi.

Posted

U nas organizowałysmy zbiórke w przedszkolu ,,Daj złociaka na zwierzaka ''
Oprócz zbiórki karmy i sprzetu , Dzieci robiły różne prace a rodzice kupowali za 1 zł lub więcej ;)

Posted

Mialam dziś wpaść do schroniska pomiziać jakieś futro ale towarzystwo chore i siedzę w domu.
Mogę ogłaszać gdzieś psy, ale nie wiem które. No i potrzebowałabym opisy do zdjęć.