Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='alina71']Iza jesteś niesamowita.
Fakt sporo u nas psiaków pilniej szukajacych domu.
Chocby Finek, Szaggy, psiaki siedzące w boksach od lat.
Clockwork działaj działaj.[/QUOTE]

Dokładnie Ali:) mamy sporo super psiaków

Posted (edited)

Clockwork, jest jeszcze cudny, astowaty psiak jeszcze na kwarantannie, można się zakochać. :loveu:

Szafra, to nie koniec. Dzisiaj z Grzeskiem byliśmy na dywaniku. Bardzo wam obu z Kajką dziękuję. Na szczęście z naszą górą da się dogadać w przeciwieństwie do was. Basi i Izie wyjaśniłam o co biega.

To nie tylko moja czy Moniki decyzja, przede wszystkim Dyrekcji i z tym nie ma dyskusji.

O FB się nie martw, damy radę. Są też inne projekty.
Niech tylko odbiorą nowy budynek i będzie net z prawdziwego zdarzenia.

Edited by shanti
Posted

[quote name='shanti']
Szafra, to nie koniec. Dzisiaj z Grzeskiem byliśmy na dywaniku. Bardzo wam obu z Kajką dziękuję. Na szczęście z naszą górą da się dogadać w przeciwieństwie do was.[/QUOTE]
Nie wiem o co chodzi?

Posted

Gołkowice. Tu na miejscu tylko szkoleniowiec, ale to raczej coś innego.
Chyba żeby się skontaktować z tymi co proponowali współpracę. Jutro tam przedzwonię. Ulotki są w schronisku. Chcieli pomagać, jest okazja.

Posted

[quote name='shanti']

Szafra, to nie koniec. Dzisiaj z Grzeskiem byliśmy na dywaniku. Bardzo wam obu z Kajką dziękuję. Na szczęście z naszą górą da się dogadać w przeciwieństwie do was.
To nie tylko moja czy Moniki decyzja, przede wszystkim Dyrekcji i z tym nie ma dyskusji. [/QUOTE]
Dalej nie wiem o co chodzi - może powiesz?

Posted

[quote name='monika55']Znacie jakiegos behawioryste z okolic? Pilnie potrzebny.[/QUOTE]
Moniko a dlaczego nie chcecie nawiazac wspopracy z Tomkiem z Cieszyna. Ja nie bardzo ufam tym nowo powstalym behawiorystom z teoria ale bez praktyki. Namnozylo sie ich jak grzybow po deszczu. Tomek to sprawdzona osoba, dlugo z nim wspolpracowalam a jeszcze wiecej rozmawialam. Naprawde polece go kazdemu, a znam wielu ale nie spotkalam jemu rownych.

Posted

[quote name='monika55']Bo państwo którzy mają Borysa na BDT są z Żor. A Borys jest grzecznym psem, tylko wyje jak zostaje sam w domu. I wiadomo , sąsiedzi....[/QUOTE]
To ciezka sprawa, zadzwon moze do Tomka przedstaw mu problem a pozniej daj ludziom jego nr. tel. zapewne cos doradzi.
Mam w chwili obecnej ten sam problem kupilam urzadzenie i zdaje egzamin. Latwiej jest pracowac z zwierzakiem niz uspokoic go jak nie ma nikogo w domu. Zapewne jest kilka powodow, ale nie bede sie wymadrzac, tel. do Tomka to znow nie taki duzy koszt.

Posted

[quote name='shanti']Szafra, to nie koniec. Dzisiaj z Grzeskiem byliśmy na dywaniku. Bardzo wam obu z Kajką dziękuję.
Na szczęście z naszą górą da się dogadać w przeciwieństwie do was. Basi i Izie wyjaśniłam o co biega.
To nie tylko moja czy Moniki decyzja, przede wszystkim Dyrekcji i z tym nie ma dyskusji. [/QUOTE]
Jeżeli Basi i Izie wyjaśniłaś o co biega to dobrze, mnie jeszcze nic nie wyjaśniłaś.
Jeżeli jest jakaś odgórna decyzja, która mnie osobiście dotyczy to chciałabym ją poznać oficjalnie a nie dowiedzieć się od koleżanek co powiedziałaś.
Napisz tu i po sprawie.

Posted

[quote name='szafra']
Napisz tu i po sprawie.[/QUOTE]
Basi i Izie nie bylo nic wyjasniane tu. Pisalam juz od tego jest PW lub telefon. Jest jeszcze mozliwosc zdobyc informacje u zrodla, w dyrekcji.

Posted

Otóż to Ado. ;)
To jest watek adopcyjny jastrzębskich psów i proszę się tego trzymać. :lol:

Ruda frysztacka to była Jadźka czy Bronka? Poszła do domku.

Mamy grubaśną, spasioną, biszkoptowa labradorkę. Bidula wygląda jak prosiaczek :roll:

Posted

Psiuńka nie od nas ale bardzo potrzebuje pomocy podobno w kupie siła [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235253-Onka-z-urwaną-łapą-oskalpowanym-ogonem-szukamy-dt-lib-ds-na-CITO!!!!drastyczne[/URL]!!!

Posted

[quote name='izek77']Psiuńka nie od nas ale bardzo potrzebuje pomocy podobno w kupie siła [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235253-Onka-z-urwaną-łapą-oskalpowanym-ogonem-szukamy-dt-lib-ds-na-CITO!!!!drastyczne[/URL]!!![/QUOTE]
rozesłałam gdzie mogłam :(

Posted

Ktoś ostatnio szukał czyja jest któraś strona o schronisku znaleziona w internecie, wydaje mi się że chodziło o moją [url]www.naszeschronisko.pl.tl[/url], ewentualnie od Dominiki [url]www.schronisko-w-jastrzebiu.pl.tl[/url], dlatego chciałbym się dopytać : )

Posted

Alinko, czy możesz wejść na wątek dobermana Borysa?

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228779-Doberman-wyrwany-z-mordowni-trafił-do-naszego-schronu/page13[/URL]

Mnie sie już plącze wszystko. Czy tam użyczyłaś konta?

Posted

Ktoś ma jakiś pomysł?:shake:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/235388-%C5%81apa-w-gipsie-i-schronisko-to-nie-wr%C3%B3%C5%BCy-nic-dobrego!-Potrzebny-tymczas!?p=19946339#post19946339"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235388-%C5%81apa-w-gipsie-i-schronisko-to-nie-wr%C3%B3%C5%BCy-nic-dobrego!-Potrzebny-tymczas!?p=19946339#post19946339[/URL]