Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

A to też maleństwo, ale chyba sunia?
Ten dzieciak mnie jeszcze męczy. Młodziutki jest, mam nadzieję, że ktoś go wypatrzy!
Nie możemy pozwolić, żeby całe najpiękniejsze lata spędził w schronisku!

Posted

Ogłoszenia Nali gotowe i były to prawdopodobnie ostatnie jakie zrobiłam.To lista psiaków,których ogłoszenia są aktywne i na bieżąco odświeżane: Biszkopt,Kofi,Myszka,Czak,Misia,Mars,Sopel,Szrek,Bejli,Maja,Eber, Kudłaty ze złamaną łapką(nie wiem czy pojechał) Hrabal (tu natomiast nie wiem czy zmieniać miejsce pobytu i dane kontaktowe) Finek (jeszcze jakiś czas zostawię)

Posted

Dziękujemy Halszko!:loveu:
Kudłaczek z łapką jeszcze posiedzi, wprawdzie ludzie się o niego dowiadują i zapewniają że wezmą, ale nigdy nic nie wiadomo.
Szafro, na tego młodego pręguska ludzie są już zapisani, czeka tylko na szczepienia, będą w tym tygodniu. Mam nadzieję że nie zrezygnują.
Po szczepieniach w weekend pójdzie też labek z usuniętym guzem.

Posted

O jak super :multi:- mam nadzieję, że jak obiecali to wezmą. O labku podczytywałam na FB schroniskowej :multi:.
Dzisiaj pewien znany nam z adopcji colaczka z Katowickiej Pan opowiadał o tym, że wczoraj dwa psy weszły komuś do samochodu i nie chciały wyjść ... były dosyć duże. Podobno pojechały do naszego schroniska.

Posted

Izek nie kojarzę, ale czytałam na FB. Nie rozumiem ludzi, gdybym miała podejrzenie że to mój, już bym w schronie była, a nie czekała z utęsknieniem.:roll: Cóż sprawdzę dopiero w środę. Mnie się wydaje że któryś z poprzednich on-ków miał właśnie taką plamę na języku.

A te dwa z Katowickiej już odebrane przez właściciela.

Posted (edited)

Ja mam problemy z rozpoznaniem niektórych psów na zdjęciach, ale to chyba Majka :lol:

Dziś na jasnecie m.in. Bunieczka.

Dziś były kastracje i sterylizacje. Kofi już bezjajeczny, podobnie jak błękitnooki mix huski i kilka innych.

Labcio z guzem, Marley, jutro ściągamy szwy,szczepimy i sru do domciu.:lol:

Na koniec niestety przykra wiadomość. Starość i choroba pokonały jednego z psiaków. Nie doczekał się domku. Najprawdopodobniej był to nowotwór przewodu pokarmowego. Zasnął mi na kolanach. Ostatnio siedział na węglu w "3".To chyba ten w 2010 roku. Kto go ostatnio widział na węglu to wie jaki był wyniszczony. Śpij spokojnie biedaku [']

Codziennie patrzę na Amika, Bruna, Miksera i inne, widzę jak się starzeją i nie mają prawie żadnej nadziei na dom.:shake:

Dobranoc. Idę spać bo wstaję o 1.00 w nocy :roll:

Edited by shanti
Posted

Właśnie wczoraj odnawiałam mu ogłoszenia i zastanawiałam się jak się czuje ....

• śpij malutki.
    Nikt nigdy o niego nie pytał i nie dzwonił.Życie jest niesprawiedliwe!
    To był Pysio lub Ptyś. BYŁ :-(.

• Posted

Te wszystkie wory z zawartością, które przywiozłam są od pewnej Pani i jej sąsiadki z ul. Katowickiej.
    Bardzo jej podziękowałam w imieniu psiaków. Mam nadzieję, że się te rzeczy przydadzą na zimę :p.