Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

Shanti jest, Ja jestem, DT Iwa jest, Pani Krysia w ciemno wiem że przyjdzie bo Pani Krysia zawsze jest :)... Alina, Szafra, Anna i jej koleżanka... Czekamy. Chyba nikogo nie pominęłam... A jak tak to wybaczcie.

Posted

Ja w niedzielę o 18 jestem w kinie centrum na koncercie, który potrwa pewnie ze dwie godzinki, więc po 20 ew. jestem wolna jak odwiozę Arkadiusza do domu :D

Posted

A ja proponuję wtorek lub środę wieczorem u mnie :)
prócz trzech zwierzaków mam wolną chatę.
Moża Abka w końcu pokazałaby się Wam z przyjaźniejszej strony :D
hm?

Posted

[quote name='Atrisko']To ja Was mentalnie wspierać będę z wielką sympatią ....[/QUOTE]

A czemu tylko mentalnie? Aż tak daleko z Gliwic nie masz, zapraszamy ;)

Posted

[quote name='shanti']A czemu tylko mentalnie? Aż tak daleko z Gliwic nie masz, zapraszamy ;)[/QUOTE]
...aż nie...ALE!!!...już mnie Alina mobilizowała...sama się nie odważę aż tak mobilna nie jestem, a z małżeństwem ??? co On będzie robił na babskim zlocie ?
Aaaa... ten kubek kiślu jest całkiem na rzeczy...

Posted

[quote name='Mona1991']Shanti jest, Ja jestem, DT Iwa jest, Pani Krysia w ciemno wiem że przyjdzie bo Pani Krysia zawsze jest :)... Alina, Szafra, Anna [B]i jej koleżanka[/B]... Czekamy. Chyba nikogo nie pominęłam... A jak tak to wybaczcie.[/QUOTE]
yyyyy ja ?!?! że się tak głupio zapytam :P to mnie masz na myśli ?

Byłam dziś w schronisku pozawracałam tyłek Shanti i Sylwkowi :oops: ale przynajmniej pierwszy raz mam za sobą :roll: Przyznam że nie było mi łatwo, a po 4 godzinach po powrocie nagle jakaś załamka, przypomniał mi się Bones trzęsący się... :bigcry:
Ale to prawda ze chce się wrócić.
Po za tym miałam okazję byc świadkiem Adopcji i oddania psa do schroniska, to już było nie na moje nerwy, ale cóż trza będzie przywyknąć do takich widoków :(

Posted

Dobrze że się odważyłaś. To był Fredzio kudłaczek, ta adopcja.

A oddali kundelka, nomen omen o imieniu Shanti, biedak wystraszony,z domu do kojca.

Co do załamki, z czasem będzie coraz lepiej, ale dołki i depresje sa niestety nieuniknione. Ja wpadłam w nałóg papierosowy. Nigdy na poważnie nie paliłam, teraz się nie da :shake:

A na spotkanie zapraszamy, poznasz prawie wszystkie.;-)

Atrisko, dla drugiej połówki będzie właśnie ten kisiel....:evil_lol:

Posted

Kwestia przyzwyczajenia i stalowych nerwów :) Jutro podam dokładnię godzinę i miejsce spotkania w niedzielę. Może mi się uda jutro uciec z chałupy... :)

Shanti... Aż ciekawa jestem cóż to to! :):):)

Posted

[quote name='shanti'](...)
Atrisko, dla drugiej połówki będzie właśnie ten kisiel....:evil_lol:[/QUOTE]
no właśnie problem w tym, że On kiślu nie barrrrdzo...
shanti...zróbcie zdjęcia "imiennikowi" Shanti...musi chłopak będzie miał więcej szczęścia i dobrą rękę w schronie pod Jej opieką

Posted

Fredzio poszedł do domu?? Łał .. :)
Kajka, ja pamiętam jak na którejś z moich pierwszych wizyt przyjechał facet oddać Maxa (beżowego rocznego kudłaczka..) i jak biedak się szarpał :(
Ale raz dwa znalazł dom :)
I co baby, zapraszam na kawę/herbatę/soczek/piwo/wino/likier/nacomacieochotę, hm?

Posted

To Ciotki ustalmy gdzie się spotykamy jutro. U Ani możemy wtorek lub środa.

Niedziela, do wyboru lokal i godzina.

Shantuś to zwykły, krótkowłosy kundelek do kolan. Drobnej budowy. Taki troszkę podobny do tego połamańca z Psar.

Posted

EIGHT (kino centrum) o godzinie 17. ;) W razie jakichkolwiek zmian dam znac, a jak byc cos, wezmiemy samochody i sie przeteleportujemy. Mam wrazenie ze tam bedzie w niedziele spokojniej...

Posted

[quote name='shanti']

Shantuś to zwykły, krótkowłosy kundelek do kolan. Drobnej budowy. Taki troszkę podobny do tego połamańca z Psar.[/QUOTE]
I to sunia jest, nie ? panowie mi tak powiedzieli że to sunia.

Posted

[quote name='Mona1991']EIGHT (kino centrum) o godzinie 17. ;) W razie jakichkolwiek zmian dam znac, a jak byc cos, wezmiemy samochody i sie przeteleportujemy. Mam wrazenie ze tam bedzie w niedziele spokojniej...[/QUOTE]

Mi pasuje bede!:eviltong:

Posted

Mikusiowaty dziadziuś...

[IMG]http://img688.imageshack.us/img688/3908/dscf7897.jpg[/IMG][IMG]http://img846.imageshack.us/img846/5429/dscf7877h.jpg[/IMG][IMG]http://img823.imageshack.us/img823/3381/dscf7881f.jpg[/IMG]