shanti Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 W niedzielę mogę o każdej porze i wszędzie, dostosuję się. Byle nie na schronisku. Muszę złapać oddech i się zdystansować. Do panów też ;) Quote
DT Iwa Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Shanti my ci pomożemy się zrelaksować :drink1: :eviltong::p Quote
Mona1991 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Shanti jest, Ja jestem, DT Iwa jest, Pani Krysia w ciemno wiem że przyjdzie bo Pani Krysia zawsze jest :)... Alina, Szafra, Anna i jej koleżanka... Czekamy. Chyba nikogo nie pominęłam... A jak tak to wybaczcie. Quote
AnnArt Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Ja w niedzielę o 18 jestem w kinie centrum na koncercie, który potrwa pewnie ze dwie godzinki, więc po 20 ew. jestem wolna jak odwiozę Arkadiusza do domu :D Quote
alina71 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Ja mogę zaoferować biuro na Warszawskiej. Mam dostęp każdego dnia. Jesli lokal to tylko napiszcie gdzie. Quote
AnnArt Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 A ja proponuję wtorek lub środę wieczorem u mnie :) prócz trzech zwierzaków mam wolną chatę. Moża Abka w końcu pokazałaby się Wam z przyjaźniejszej strony :D hm? Quote
Atrisko Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 To ja Was mentalnie wspierać będę z wielką sympatią .... Quote
shanti Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 [quote name='Atrisko']To ja Was mentalnie wspierać będę z wielką sympatią ....[/QUOTE] A czemu tylko mentalnie? Aż tak daleko z Gliwic nie masz, zapraszamy ;) Quote
Atrisko Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [quote name='shanti']A czemu tylko mentalnie? Aż tak daleko z Gliwic nie masz, zapraszamy ;)[/QUOTE] ...aż nie...ALE!!!...już mnie Alina mobilizowała...sama się nie odważę aż tak mobilna nie jestem, a z małżeństwem ??? co On będzie robił na babskim zlocie ? Aaaa... ten kubek kiślu jest całkiem na rzeczy... Quote
kajk@ Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [quote name='Mona1991']Shanti jest, Ja jestem, DT Iwa jest, Pani Krysia w ciemno wiem że przyjdzie bo Pani Krysia zawsze jest :)... Alina, Szafra, Anna [B]i jej koleżanka[/B]... Czekamy. Chyba nikogo nie pominęłam... A jak tak to wybaczcie.[/QUOTE] yyyyy ja ?!?! że się tak głupio zapytam :P to mnie masz na myśli ? Byłam dziś w schronisku pozawracałam tyłek Shanti i Sylwkowi :oops: ale przynajmniej pierwszy raz mam za sobą :roll: Przyznam że nie było mi łatwo, a po 4 godzinach po powrocie nagle jakaś załamka, przypomniał mi się Bones trzęsący się... :bigcry: Ale to prawda ze chce się wrócić. Po za tym miałam okazję byc świadkiem Adopcji i oddania psa do schroniska, to już było nie na moje nerwy, ale cóż trza będzie przywyknąć do takich widoków :( Quote
shanti Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Dobrze że się odważyłaś. To był Fredzio kudłaczek, ta adopcja. A oddali kundelka, nomen omen o imieniu Shanti, biedak wystraszony,z domu do kojca. Co do załamki, z czasem będzie coraz lepiej, ale dołki i depresje sa niestety nieuniknione. Ja wpadłam w nałóg papierosowy. Nigdy na poważnie nie paliłam, teraz się nie da :shake: A na spotkanie zapraszamy, poznasz prawie wszystkie.;-) Atrisko, dla drugiej połówki będzie właśnie ten kisiel....:evil_lol: Quote
szafra Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [quote name='kajk@'] a po 4 godzinach po powrocie nagle jakaś załamka, przypomniał mi się Bones trzęsący się... :bigcry: ([/QUOTE] kajk@ proszę Cię:-( Quote
Mona1991 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Kwestia przyzwyczajenia i stalowych nerwów :) Jutro podam dokładnię godzinę i miejsce spotkania w niedzielę. Może mi się uda jutro uciec z chałupy... :) Shanti... Aż ciekawa jestem cóż to to! :):):) Quote
Atrisko Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [quote name='shanti'](...) Atrisko, dla drugiej połówki będzie właśnie ten kisiel....:evil_lol:[/QUOTE] no właśnie problem w tym, że On kiślu nie barrrrdzo... shanti...zróbcie zdjęcia "imiennikowi" Shanti...musi chłopak będzie miał więcej szczęścia i dobrą rękę w schronie pod Jej opieką Quote
szafra Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Ania proponowała spotkanie u siebie. Nie wiem czy wszystkim pasuje w niedzielę. Quote
AnnArt Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Fredzio poszedł do domu?? Łał .. :) Kajka, ja pamiętam jak na którejś z moich pierwszych wizyt przyjechał facet oddać Maxa (beżowego rocznego kudłaczka..) i jak biedak się szarpał :( Ale raz dwa znalazł dom :) I co baby, zapraszam na kawę/herbatę/soczek/piwo/wino/likier/nacomacieochotę, hm? Quote
urszula1978 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Dziewczyny , a ja zapraszam was w ferie do Wodzisławia. Transport załatwię. Quote
DT Iwa Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 dziękujemy Aniu za serdeczne zaproszenie czekamy na wieści od Mony:eviltong: Ja jutro wpadam z Olą I michałem potarzać się z psami na śniegu Quote
shanti Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 To Ciotki ustalmy gdzie się spotykamy jutro. U Ani możemy wtorek lub środa. Niedziela, do wyboru lokal i godzina. Shantuś to zwykły, krótkowłosy kundelek do kolan. Drobnej budowy. Taki troszkę podobny do tego połamańca z Psar. Quote
Mona1991 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 EIGHT (kino centrum) o godzinie 17. ;) W razie jakichkolwiek zmian dam znac, a jak byc cos, wezmiemy samochody i sie przeteleportujemy. Mam wrazenie ze tam bedzie w niedziele spokojniej... Quote
kajk@ Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='shanti'] Shantuś to zwykły, krótkowłosy kundelek do kolan. Drobnej budowy. Taki troszkę podobny do tego połamańca z Psar.[/QUOTE] I to sunia jest, nie ? panowie mi tak powiedzieli że to sunia. Quote
DT Iwa Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='Mona1991']EIGHT (kino centrum) o godzinie 17. ;) W razie jakichkolwiek zmian dam znac, a jak byc cos, wezmiemy samochody i sie przeteleportujemy. Mam wrazenie ze tam bedzie w niedziele spokojniej...[/QUOTE] Mi pasuje bede!:eviltong: Quote
AnnArt Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 W takim razie ja w niedzielę odpadam i podtrzymuję któryś dzień w przyszłym tygodniu, który Wam pasuje :) Quote
Mona1991 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Mikusiowaty dziadziuś... [IMG]http://img688.imageshack.us/img688/3908/dscf7897.jpg[/IMG][IMG]http://img846.imageshack.us/img846/5429/dscf7877h.jpg[/IMG][IMG]http://img823.imageshack.us/img823/3381/dscf7881f.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts