Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem dlaczego nie moge zdjęć wstawić.

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/206996-Nikt-nawet-miski-wody-nie-podał.-Umierał-na-oczach-ludzi.-Co-dalej?p=16793949#post16793949[/URL]

Posted

Super
tak mi źle z dala od psów
ale ja pracuje po 14 godz :( nawet dziś
zaglądam tylko tutaj
skoro Fuks pojechał to na 9 maja jest wolne miejsce u fryzjera jest jakiś kandydat do upiększania?

Posted

Super :))
A Jak się ma brązowy miś? zachowuje się inaczej?
Fuks będzie mieszkał w domu czy na dworze, wiesz?
A czarny szczeniorek jeszcze jest ? :)

Posted

Właśnie o to samo chciałam spytać odnośnie Fuksa ! [quote name='AnnArt']Super :)))
Fuks będzie mieszkał w domu czy na dworze, wiesz?
A czarny szczeniorek jeszcze jest ? :)[/QUOTE]

Posted

I czarny i Robaczek, obaj są.
Fuks poszedł na podwórko do budy. Ale nie do kojca. Właśnie dlatego się boję, bo Fuks jest skoczny i żywiołowy a miał biegać swobodnie po podwórku z solidnym ogrodzeniem. Fuks był przed schroniskiem na pewno na łańcuchu, kawał tego miał jeszcze przy obroży jak przyjechał do nas.

Posted

Jeżeli ogrodzenie jest wysokie i solidne to powinno być mu dobrze , tym bardziej ,że będzie biegał po podwórku luzem! Tylko żeby nie zwiał przez bramkę...

Posted

Hura - koniec pitów !!! Alinko właśnie jeszcze nie wiem - rodzinka zaplanowała wspólny obiad jutro, więc będę mogła być najdłużej do godz. 13.00 w schronisku. Przyjadę pewnie ok.10.00. [quote name='alina71']Jestem woooolna, koniec z pitami. Ktoś jutro będzie w schronisku? Szafra o której się wybierasz?[/QUOTE]

Posted

hello kobietki, pani shanti niestety dzisiaj nie będzie, ale będą panowie :cool3:, jednak dostępni dopiero od 11.00. Tak więc prosiłbym dopiero od tej godziny.

Posted

No pogoda jest rewelacja. :( Ja lubie panów ;) ale chciałam pogadać z Iwoną. :) Chyba wpadne innym razem. Chyba, że jedziesz Szafra.
W sobote niedziele mam szkole więc musze upolować Shanti w tygodniu. I prosić o zadania, w sensie jak mam pomóc. Zdjęć już nie robie a chciałabym jakoś dalej działac. :)

Posted

Aniu ja niestety pracuję od poniedziałku do piątku od 7.00 do 14.35:placz: , więc zostają tylko wolne dni lub jakieś święta( wolne od pracy) np. tak jak dziś! Gdyby nie ten deszcz to już bym tam była...:shake: