Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już zaraz... nie wiem czy zdążę dziś wieczorem napisać bo mam strasznie dużo do zrobienia na jutro na uczelnię ;/

Miałam dzisiaj telefon o Michasia. Pan zdecydowany na 100%, bardzo miły, miał 14 lat wyżła, Michaś mu się spodobał. Domek z ogródkiem w Gdańsku. No same supelatywy, dopóki nie doszło do sprawy kastracji. Bo jak my tak możemy psa chcieć okaleczyć? Przecież on jest taki ładny, jakby pan chciał sobie po nim szczeniaki zostawić to co? Dałoby się? Przecież na osiedlu wszystkie psy mają jajka, to byłby wstyd jakby pan miał jedynego wykastrowanego psa w okolicy.
Normalnie chciał mi już jakieś łapówki zaproponować :evil_lol: "a może byśmy się jakoś tak dogadali, pani kierowniczka przecież nie musi wiedzieć..." :diabloti:

Mimo moich stanowczych zapewnień że jest to kwestia nie do żadnej dyskusji, zapowiedział się że i tak w piątek lub sobotę przyjedzie do schroniska oglądać psa i "ponegocjować". Uprzedziłam już Natalię ;)

Posted

[quote name='pinkmoon']Już zaraz... nie wiem czy zdążę dziś wieczorem napisać bo mam strasznie dużo do zrobienia na jutro na uczelnię ;/

(...)[/QUOTE]

Nie musisz dziś, bo ja i tak mam "tyły" w ogłoszeniach.
Na razie jest stary tekst w ogłoszeniach, a później podmieni się nowy ;)

Posted

Pan przyjechał z żoną, byli parę dni temu ale dopiero dzisiaj się dowiedziałam.

Wzięli Michasia na spacer, powiedzieli w biurze że są zdecydowani na adopcję.
Jednak Jola nie przepuściła tematu kastracji i w związku z tym państwo zrezygnowali... bo pan marzył o małych Michasiach :mad:

Więc bierzemy się na poważnie za chłopaka, zaraz piszę nowy tekst do ogłoszeń i jedziemy :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

Nie wszędzie się da... :wallbash: Ja jednak nie nadaję się do podobnych zadań:lol:

A czy to, że Michaś nie jest z mazowieckiego jest wielką przeszkodą? Mamy kilka osób od dalmatów właśnie w stolicy, transport by się znalazł w razie potrzeby :oops: