Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cola pojechała na zabieg o 15. Niestety fatalnie się złożyło, że zabieg był umówiony na ten dzień. Kuba strasznie się rozchorował. Rodzice muszą z nim jechać do szpitala :( Nie będzie miała kto odebrać suni. Poradziałam im, żeby zostawili małą na dwie doby w klinice. Niestety nie mogę jej wziąść do siebie, bo mam w domu chorego szczeniaka..

• Replies 587
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z rozmowy wynikało, że nie dadzą rady. Inaczej pewnie nie dzwonili by do mnie z prośbą o pomoc. Dopiero będą jechać do szpitala z Kubą. Pewnie zostaną tam do nocy :( Mam nadzieję, że nic poważnego mu nie dolega, choć nie wyglądał najlepiej gdy u nich byłam.. Pani jest bardzo rozbita i podłamana. Jej córka też nie może pomóc w opiece nad sunią, bo też jest w szpitalu. Mają poprosić zięcia o pomoc. Zadzwonię do nich wieczorem, bo teraz nie chcę jej niepokoić. I tak ma za dużo na głowie. Najwyżej jak nic nie wymyślą, to będa musieli ją zostawić w klinice do soboty..

Posted

dzwoniłam do Agi wczoraj wieczorem...ale nic nie wiedziała:( miała jeszcze później do nich dzwonić...Kuba trafił do szpitala, bo podobno lekarze nie wiedzieli co mu jest...miał cały czas temp. i nie wiadomo od czego i dlaczego...

jak tylko coś będę wiedziała dam znać

Posted

Cola po zabiegu czuje się bardzo dobrze :) Wczoraj bardzo wymiotowała, ale dzisiaj czuje się znacznie lepiej. Nie leży obolała, tylko urządza sobie spacery po domu :cool3: Na dwór znoszona jest na rękach, choć zdarza się jej załatwić w domu. Wczoraj z kliniki odebrał ją zięć państwa i zaopiekował się nią.
Kuba nadal w szpitalu. Ma wysoką gorączkę i leży pod kroplówkami. Lekarze nie wiedzą dokładnie co mu jest.
Ale nie wygląda to dobrze :placz: Trzymajcie kciuki, żeby chłopak stanął na nogi!
Jestem z panią w stałym kontakcie telefonicznym.

Posted

:( ech......biedna Maniunia (jakos mi tak zostało;))...biedny ten Kuba:( najgorzej jak nie wiadomo co leczyć...

Aga daj mi swojego emilka to wyslę ci tą zmienioną umowę specjal for Aron:)

• 4 weeks later...
Posted

U Maniuni wszystko w jak najlepszym porządku :) Rośnie zdrowo i robi się coraz grzeczniejsza. Nie rozrabia już tak strasznie jak wcześniej ;) Po sterylce szybko doszła do siebie. Rana bardzo ładnie się zagoiła. Wet ja wychwalił, że jest zadbana i ślicznie wygląda! Kuba też wyzdrowiał - pogadaliśmy sobie troszkę, a teraz czekam na nowe fotki królewny :p

• 1 year later...