agnieszka24 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Cola pojechała na zabieg o 15. Niestety fatalnie się złożyło, że zabieg był umówiony na ten dzień. Kuba strasznie się rozchorował. Rodzice muszą z nim jechać do szpitala :( Nie będzie miała kto odebrać suni. Poradziałam im, żeby zostawili małą na dwie doby w klinice. Niestety nie mogę jej wziąść do siebie, bo mam w domu chorego szczeniaka.. Quote
andzia69 Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Aga - no ale nie mogą po południu jej odebrać? boshe...biedny Kuba...biedna sunia:(:( Quote
agnieszka24 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Z rozmowy wynikało, że nie dadzą rady. Inaczej pewnie nie dzwonili by do mnie z prośbą o pomoc. Dopiero będą jechać do szpitala z Kubą. Pewnie zostaną tam do nocy :( Mam nadzieję, że nic poważnego mu nie dolega, choć nie wyglądał najlepiej gdy u nich byłam.. Pani jest bardzo rozbita i podłamana. Jej córka też nie może pomóc w opiece nad sunią, bo też jest w szpitalu. Mają poprosić zięcia o pomoc. Zadzwonię do nich wieczorem, bo teraz nie chcę jej niepokoić. I tak ma za dużo na głowie. Najwyżej jak nic nie wymyślą, to będa musieli ją zostawić w klinice do soboty.. Quote
doddy Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Dawajcie znać jak Cola i jak rodzina, czy daje radę. Quote
andzia69 Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 dzwoniłam do Agi wczoraj wieczorem...ale nic nie wiedziała:( miała jeszcze później do nich dzwonić...Kuba trafił do szpitala, bo podobno lekarze nie wiedzieli co mu jest...miał cały czas temp. i nie wiadomo od czego i dlaczego... jak tylko coś będę wiedziała dam znać Quote
agnieszka24 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Cola po zabiegu czuje się bardzo dobrze :) Wczoraj bardzo wymiotowała, ale dzisiaj czuje się znacznie lepiej. Nie leży obolała, tylko urządza sobie spacery po domu :cool3: Na dwór znoszona jest na rękach, choć zdarza się jej załatwić w domu. Wczoraj z kliniki odebrał ją zięć państwa i zaopiekował się nią. Kuba nadal w szpitalu. Ma wysoką gorączkę i leży pod kroplówkami. Lekarze nie wiedzą dokładnie co mu jest. Ale nie wygląda to dobrze :placz: Trzymajcie kciuki, żeby chłopak stanął na nogi! Jestem z panią w stałym kontakcie telefonicznym. Quote
andzia69 Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 :( ech......biedna Maniunia (jakos mi tak zostało;))...biedny ten Kuba:( najgorzej jak nie wiadomo co leczyć... Aga daj mi swojego emilka to wyslę ci tą zmienioną umowę specjal for Aron:) Quote
Alicja Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Trzymam z całych sił za zdrowie KUby i Coli :kciuki: Quote
agnieszka24 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 U Maniuni wszystko w jak najlepszym porządku :) Rośnie zdrowo i robi się coraz grzeczniejsza. Nie rozrabia już tak strasznie jak wcześniej ;) Po sterylce szybko doszła do siebie. Rana bardzo ładnie się zagoiła. Wet ja wychwalił, że jest zadbana i ślicznie wygląda! Kuba też wyzdrowiał - pogadaliśmy sobie troszkę, a teraz czekam na nowe fotki królewny :p Quote
Sylwia K Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 to dobrze, że i Kuba i Cola są już zdrowi, oby tak dalej. Quote
Recommended Posts