Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Romka napisał(a):
Podrzuc mi jeszcze jakieś kandydatury,poszukam bazarku,Ty wiesz najlepiej jakie kandydatury... I jeszcze jedna wiadomość maleńka Kawka będzie miała domek...na ul.Jana Pawła...już dziś będzie skierowana na sterylizację...

Super.
Może Rebus? Nie wiem, bo nie nadążam już za tymi naszymi psiakami.

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Super.
Może Rebus? Nie wiem, bo nie nadążam już za tymi naszymi psiakami.

Kajka,kajecik masz?Zajrzyj proszę...Rebusika i Kubę Cichacza z nowymi zdjęciami na pewno...Hera ,zadanie dla Ciebie.no to jeszcze 2 kandydatury...

Posted

mamanabank napisał(a):
A jak się miewa Pixi?

Troszkę żywsza, jutro na kontrolę.

A ja się chciałam poskarżyć, ze Pako chciał dziś zjeść mi psa! Zaciekle próbował go złapać pod bramą, a Sopel tylko przekrzywiał głowę nie wiedząc o co chodzi :lol:

Posted

[quote name='mamanabank']Pakuś? Niemożliwe! To pies, który bardzo dobrze czuje się w towarzystwie innych psów i wcale nie atakuje, mam na to dowód :-)

Trzeba było widzieć jak wściekle ujada na nas, nie widząc nas nawet :lol:

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Troszkę żywsza, jutro na kontrolę.

A ja się chciałam poskarżyć, ze Pako chciał dziś zjeść mi psa! Zaciekle próbował go złapać pod bramą, a Sopel tylko przekrzywiał głowę nie wiedząc o co chodzi :lol:

A co robiłyście pod moim domem...nie trzeba było wejść?Jak Pako jest w bramie tzn,że i ja jestem w bramie...bo po siusiu na podwórku,Pako idzie na obchód bramy i zagląda co dzieje się na ulicy...no i jak ja jestem za plecami to w moim Pakuniu budzi się lew...

Posted

Romka napisał(a):
A co robiłyście pod moim domem...nie trzeba było wejść?Jak Pako jest w bramie tzn,że i ja jestem w bramie...bo po siusiu na podwórku,Pako idzie na obchód bramy i zagląda co dzieje się na ulicy...no i jak ja jestem za plecami to w moim Pakuniu budzi się lew...

Wracaliśmy ze szczepienia :) Własnie widziałam samochód i nawet zagadałam do Pako, ale on wolał mówić do Sopla niż do mnie :lol:

Posted

desktop19 napisał(a):
Kto się już nasprzątał i napichcił i znajdzie czas żeby jutro wpaść do schronu? ;>

Ja będę,Czarodziej pewnie też,Edzia być może...schronisko czynne tylko do 10 00...

Posted

Kaja10014 napisał(a):
I ja oczywiście też, jak zawsze.

Oczywiście...jakieś zadanie nas czeka fotograficzne?Chyba tak ale nie pamiętam,komu obiecaliśmy sesję...

Posted

desktop19 napisał(a):
No to świetnie, mam nadzieję że nas wszystkich wpuszczą...;)

Wpuszczą,wpuszczą...będziemy jutro pomagać p.Markowi w karmieniu i sprzątaniu...

Posted

Romka napisał(a):
Wpuszczą,wpuszczą...będziemy jutro pomagać p.Markowi w karmieniu i sprzątaniu...

Ja się osobiście ciesze i mam nadzieję, ze będę mogła kogoś nakarmić! Lubię, gdy dzieje się coś innego ( czyli nie spacery i sesje)