Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Romka']Podrzuc mi jeszcze jakieś kandydatury,poszukam bazarku,Ty wiesz najlepiej jakie kandydatury... I jeszcze jedna wiadomość maleńka Kawka będzie miała domek...na ul.Jana Pawła...już dziś będzie skierowana na sterylizację...[/QUOTE]
Super.
Może Rebus? Nie wiem, bo nie nadążam już za tymi naszymi psiakami.

Posted

[quote name='Kaja10014']Super.
Może Rebus? Nie wiem, bo nie nadążam już za tymi naszymi psiakami.[/QUOTE]

Kajka,kajecik masz?Zajrzyj proszę...Rebusika i Kubę Cichacza z nowymi zdjęciami na pewno...Hera ,zadanie dla Ciebie.no to jeszcze 2 kandydatury...

Posted

[quote name='mamanabank']A jak się miewa Pixi?[/QUOTE]
Troszkę żywsza, jutro na kontrolę.

A ja się chciałam poskarżyć, ze Pako chciał dziś zjeść mi psa! Zaciekle próbował go złapać pod bramą, a Sopel tylko przekrzywiał głowę nie wiedząc o co chodzi :lol:

Posted

Pakuś? Niemożliwe! To pies, który bardzo dobrze czuje się w towarzystwie innych psów i wcale nie atakuje, mam na to dowód :-)

[IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/71d7b11d34938ddb8893a2cf90fb9878,10,19,0.jpg[/IMG]

[IMG]http://foto1.m.onet.pl/_m/66154c5e874b8abfc6f76daec4aa695d,10,19,0.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='mamanabank']Pakuś? Niemożliwe! To pies, który bardzo dobrze czuje się w towarzystwie innych psów i wcale nie atakuje, mam na to dowód :-)

[IMG]http://foto1.m.onet.pl/_m/66154c5e874b8abfc6f76daec4aa695d,10,19,0.jpg[/IMG][/QUOTE]
Trzeba było widzieć jak wściekle ujada na nas, nie widząc nas nawet :lol:

Posted

[quote name='Kaja10014']Troszkę żywsza, jutro na kontrolę.

A ja się chciałam poskarżyć, ze Pako chciał dziś zjeść mi psa! Zaciekle próbował go złapać pod bramą, a Sopel tylko przekrzywiał głowę nie wiedząc o co chodzi :lol:[/QUOTE]

A co robiłyście pod moim domem...nie trzeba było wejść?Jak Pako jest w bramie tzn,że i ja jestem w bramie...bo po siusiu na podwórku,Pako idzie na obchód bramy i zagląda co dzieje się na ulicy...no i jak ja jestem za plecami to w moim Pakuniu budzi się lew...

Posted

[quote name='Romka']A co robiłyście pod moim domem...nie trzeba było wejść?Jak Pako jest w bramie tzn,że i ja jestem w bramie...bo po siusiu na podwórku,Pako idzie na obchód bramy i zagląda co dzieje się na ulicy...no i jak ja jestem za plecami to w moim Pakuniu budzi się lew...[/QUOTE]
Wracaliśmy ze szczepienia :) Własnie widziałam samochód i nawet zagadałam do Pako, ale on wolał mówić do Sopla niż do mnie :lol:

Posted

[quote name='desktop19']Kto się już nasprzątał i napichcił i znajdzie czas żeby jutro wpaść do schronu? ;>[/QUOTE]
Ja będę,Czarodziej pewnie też,Edzia być może...schronisko czynne tylko do 10 00...

Posted

[quote name='Kaja10014']I ja oczywiście też, jak zawsze.[/QUOTE]
Oczywiście...jakieś zadanie nas czeka fotograficzne?Chyba tak ale nie pamiętam,komu obiecaliśmy sesję...

Posted

[quote name='desktop19']No to świetnie, mam nadzieję że nas wszystkich wpuszczą...;)[/QUOTE]
Wpuszczą,wpuszczą...będziemy jutro pomagać p.Markowi w karmieniu i sprzątaniu...

Posted

[quote name='Romka']Wpuszczą,wpuszczą...będziemy jutro pomagać p.Markowi w karmieniu i sprzątaniu...[/QUOTE]
Ja się osobiście ciesze i mam nadzieję, ze będę mogła kogoś nakarmić! Lubię, gdy dzieje się coś innego ( czyli nie spacery i sesje)