Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Czaputkowa']wszytskie śliczności podesłałam Panu :) po szczeniaka ciągle jeszcze dzwonią więc mam nadzieję że coś się ruszy i u Was :)[/QUOTE]

Czaputkowa,dziękujemy...

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/201048-Czarnuszek-spod-choinki-błaga-o-pomoc!?p=16192167#post16192167[/url] Przepraszam za Offtop, ale bardzo prosimy o pomoc:(

Posted

PILNE! Przed chwilą dzwoniła do mnie Perdusia...LUNA UCIEKŁA JEJ NA SPACERZE!Jest w kolczatce ,ma identyfikator,ale prawdopodobnie nie podejdzie do nikogo,Perdusia prosi o informację ,gdyby ktoś zobaczył Lunę w mieście...

Posted

Mamy wielką prośbę :) Szukamy osoby z Kutna do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej dla tego spanielka - Jokiego:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/199999-Cocker-spaniel-JOKI-z-Bia%C5%82ej-Podlaskiej-poszukuje-domu[/url]
Nie ukrywam że zależy nam na osobie doświadczonej, bo piesek jest teraz w domu tymczasowym w Białej Podlaskiej i do Kutna musi przebyć drogę ok 300km. Bardzo proszę o pomoc, może znacie taką osobę, która się zgodzi?

Posted

Nie ona raz na jakiś czas ma odchyły od normy i nawiewa. To husky więc...... nie wiem może to normalne, ale na całą noc nie wrócić do domu to chyba gruba przesada? Ja się przez nią wykończę nerwowo (dobrze, że to ma miejsce rzadko)

Posted

Ale dziś był dzień w schronisku...najpierw Grej otworzył sobie boks(skoczył na klamkę u furtki )...i poszedł na spacer po lesie...nikt tego nie zauważył:crazyeye:...złąpałyśmy go i wzięłyśmy na spacer na smyczy.Potem Kleks przegryzł smycz :crazyeye:i poszedł przywitać się z Grejem...a Grej zaczął na niego warczeć...a Kleks bez smyczy tylko trzymany za obrożę...uf,uf,uf.I na koniec nasz narcyz Gordon,ustawił schroniskową Perełkę(ugryzła go w nogę)i Perełka znalazła się nagle pod Gordonem...wyglądało to grożnie...ale gdyby Gordon chciał jej zrobić krzywdę to by zrobił...wszystko skończyło się dobrze,ale Perełka nadal próbowała ugryżć Godonka...byłyśmy z dziewczynami wykończone emocjonalnie...:lol::lol:

Posted

[quote name='mamanabank'][url]http://www.dogomania.pl/announcement.php?f=1159[/url]

[SIZE=3][B]Pod linkiem[/B] - ważna informacja dla zakładających wątki (szczególnie punkt 3)[/SIZE][/QUOTE]
No my ,to chyba nasze wątki mamy prowadzone wg wzoru...czasami epickie są Twoje,ale upatrywałam w tym oryginalność...

Posted

[quote name='perdusia1']Dziewczynki, czy będzie któraś w schronisku w niedzielę?[/QUOTE]

Kaja,Paula,Edzia to może jedzmy w tym tygodniu do schroniska w niedzielę,co Wy na to?

Posted

[quote name='Romka']Kaja,Paula,Edzia to może jedzmy w tym tygodniu do schroniska w niedzielę,co Wy na to?[/QUOTE]

My z aikowo wybieramy się do sylwiaso w niedziele, z dostawą kocy itp :) więc na stówkę się spotkamy :)

Posted

Wieści ze schroniska:Angus już w domu,Kuba Cichacz siedzi w boksie razem z Reksem i Laseczką i dobrze sobie radzi,Kaśka zajęła miejsce Kuby bo jest kolejnym psiakiem ,który przeskakuje ogrodzenie bez problemu i NAJWAŻNIEJSZE suczka dzikuska z boksu 5 siedzi na miejscu Gordona,na razie nie patrzy i chowa głowę ale to tylko kwestia czasu...

Posted

[quote name='Andzike']My z aikowo wybieramy się do sylwiaso w niedziele, z dostawą kocy itp :) więc na stówkę się spotkamy :)[/QUOTE]

Tak jest będzie impreza...