Romka Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 [quote name='Czaputkowa']wszytskie śliczności podesłałam Panu :) po szczeniaka ciągle jeszcze dzwonią więc mam nadzieję że coś się ruszy i u Was :)[/QUOTE] Czaputkowa,dziękujemy... Quote
Jetrel Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 [url]http://www.dogomania.pl/threads/201048-Czarnuszek-spod-choinki-błaga-o-pomoc!?p=16192167#post16192167[/url] Przepraszam za Offtop, ale bardzo prosimy o pomoc:( Quote
Romka Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Gordon w sobotę jedzie do domku do Sulejówka...szansę na domek w Krakowie ma też Kleks...prawdopodobnie do domu pójdzie mała Karmelka... Quote
kajkoowa Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Świetne wieści, może wreszcie będzie trochę luźniej. Quote
Ziutka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Ciotki poszukuję kogoś z Kutna, znacie może kogoś ? Quote
Romka Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 [quote name='Ziutka']Ciotki poszukuję kogoś z Kutna, znacie może kogoś ?[/QUOTE] Już pytałam ,może ktoś się zgłosi... Quote
Romka Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 PILNE! Przed chwilą dzwoniła do mnie Perdusia...LUNA UCIEKŁA JEJ NA SPACERZE!Jest w kolczatce ,ma identyfikator,ale prawdopodobnie nie podejdzie do nikogo,Perdusia prosi o informację ,gdyby ktoś zobaczył Lunę w mieście... Quote
Jolusia Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='perdusia1']Dziekujemy Luna się już znalazła[/QUOTE] Super!!! Szkoda byłoby takiego pięknego psa. Co jej odbiło? Za jakimś psiakiem poleciała? Quote
as_ko Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Mamy wielką prośbę :) Szukamy osoby z Kutna do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej dla tego spanielka - Jokiego: [url]http://www.dogomania.pl/threads/199999-Cocker-spaniel-JOKI-z-Bia%C5%82ej-Podlaskiej-poszukuje-domu[/url] Nie ukrywam że zależy nam na osobie doświadczonej, bo piesek jest teraz w domu tymczasowym w Białej Podlaskiej i do Kutna musi przebyć drogę ok 300km. Bardzo proszę o pomoc, może znacie taką osobę, która się zgodzi? Quote
perdusia1 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Nie ona raz na jakiś czas ma odchyły od normy i nawiewa. To husky więc...... nie wiem może to normalne, ale na całą noc nie wrócić do domu to chyba gruba przesada? Ja się przez nią wykończę nerwowo (dobrze, że to ma miejsce rzadko) Quote
Romka Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Ale dziś był dzień w schronisku...najpierw Grej otworzył sobie boks(skoczył na klamkę u furtki )...i poszedł na spacer po lesie...nikt tego nie zauważył:crazyeye:...złąpałyśmy go i wzięłyśmy na spacer na smyczy.Potem Kleks przegryzł smycz :crazyeye:i poszedł przywitać się z Grejem...a Grej zaczął na niego warczeć...a Kleks bez smyczy tylko trzymany za obrożę...uf,uf,uf.I na koniec nasz narcyz Gordon,ustawił schroniskową Perełkę(ugryzła go w nogę)i Perełka znalazła się nagle pod Gordonem...wyglądało to grożnie...ale gdyby Gordon chciał jej zrobić krzywdę to by zrobił...wszystko skończyło się dobrze,ale Perełka nadal próbowała ugryżć Godonka...byłyśmy z dziewczynami wykończone emocjonalnie...:lol::lol: Quote
Paula03 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Oj tak, działo się dzisiaj działo. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło ;) Quote
Romka Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Dziewczyny wejdżcie na wątek Ninki jest propozycja...muszę znać Wasze zdanie na ten temat... Quote
mamanabank Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [url]http://www.dogomania.pl/announcement.php?f=1159[/url] [SIZE=3][B]Pod linkiem[/B] - ważna informacja dla zakładających wątki (szczególnie punkt 3)[/SIZE] Quote
Romka Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 [quote name='mamanabank'][url]http://www.dogomania.pl/announcement.php?f=1159[/url] [SIZE=3][B]Pod linkiem[/B] - ważna informacja dla zakładających wątki (szczególnie punkt 3)[/SIZE][/QUOTE] No my ,to chyba nasze wątki mamy prowadzone wg wzoru...czasami epickie są Twoje,ale upatrywałam w tym oryginalność... Quote
mamanabank Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Moje epickie wątki są chyba trzy :-D do dwóch z nich dodałam opis wg wzoru ;-) Quote
perdusia1 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Dziewczynki, czy będzie któraś w schronisku w niedzielę? Quote
mamanabank Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Widziałam dzisiaj ogłoszenie na Starym Rynku, zaginęła mała biała suczka w typie shih tzu... Quote
Romka Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='perdusia1']Dziewczynki, czy będzie któraś w schronisku w niedzielę?[/QUOTE] Kaja,Paula,Edzia to może jedzmy w tym tygodniu do schroniska w niedzielę,co Wy na to? Quote
Andzike Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Romka']Kaja,Paula,Edzia to może jedzmy w tym tygodniu do schroniska w niedzielę,co Wy na to?[/QUOTE] My z aikowo wybieramy się do sylwiaso w niedziele, z dostawą kocy itp :) więc na stówkę się spotkamy :) Quote
Romka Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Wieści ze schroniska:Angus już w domu,Kuba Cichacz siedzi w boksie razem z Reksem i Laseczką i dobrze sobie radzi,Kaśka zajęła miejsce Kuby bo jest kolejnym psiakiem ,który przeskakuje ogrodzenie bez problemu i NAJWAŻNIEJSZE suczka dzikuska z boksu 5 siedzi na miejscu Gordona,na razie nie patrzy i chowa głowę ale to tylko kwestia czasu... Quote
Romka Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='Andzike']My z aikowo wybieramy się do sylwiaso w niedziele, z dostawą kocy itp :) więc na stówkę się spotkamy :)[/QUOTE] Tak jest będzie impreza... Quote
Recommended Posts